Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo vím, tam jezdím skoro pořád autem
mamka bydlí v Hrabové, takže jezdíme tudma…:) a s kým bydlíš s přítelem?:)
@MamuškaLuci Aha, no tak tam je u cesty jeden takový šíleně barevný barák… Někdo se vyřádil
tak tam. Jojo s přítelem a s mrňouskem. A ty?
Kam jedete na dovolenou? Taky bych jela… hned z fleku. ![]()
@Markétka91 šíleně barevný mi nic neříká
ale zítra tudma pojedu tak se porozhlédnu
Já taky bydlím s přítelem a s malým
Jedeme do jižních Čech do takové vesničky hodinku od Prahy, chtěli jsme do Chorvatska s rodinou, ale pak jsme se kvůli malého rozhodli radši pro Česko, nevím jak by zvládl tu cestu a ty vedra a on vůbec není plážový tip s ním jít na bazén to je o nervy:D nevydrží chvíli sedět ![]()
@Denie píše:jojo na konci srpna se vracím z dovolene tak pak mužem hned začít
@Karin6342 tak supertak to se pak domluvíme co a jak, zatím čas…Jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží
![]()
@Markétka91 píše:
@Denie DěkujiTeplo bude, ale myslím, že to nebude tak hrozné… Ovšem na pátek a víkend zase hlásí třicítky
Jejda bobku, depka z té nudy? Ale řeknu ti, že ráno jsem taky seděla u pc a říkala si, co zase budu dneska dělat… přítel šel do práce a celý den před sebou…někam bych jelam ale tento rok nám to bohužel nehrozí… Potřebovala bych trošku vypadnout ze stereotypu
@Karin6342 Jasně, že můžeme… budu ráda! Nene jsem z hrabůvky, ale to je blízkoNo tak super tak písni az budes mít čas
ja ho mam skoro porad
@MamuškaLuci píše:
@Markétka91 jo jsem ráda, že sis mě přidalNo musím říct, že mi jdou ty vedra taky na nervy a malý je pravidelně každý den od 5 do 8 než usne úplně protivný až nesnesitelný…jak tak čtu tak všichni chlapy furt v práci
můj chodí domu okolo 5 někdy až v 6, takže já mám pokaždé celý den před sebou, ještě k tomu mi malý začal vstávat 6:15
@Karin6342 @Denie holky a kde je to fitko? Je to kousek taky bych chtěla začít chodit…od porodu jsem nic nezhubla
ale u mě je problém, že v úterý a někdy i ve čtvrtek mám školu
to nevadi bysme se nějak domluvily a skloubily to časově
a kde budeme chodit to je mi jedno prizpusobim se ![]()
@MamuškaLuci To Fitko je tady v zabřehu jak je Assen jestli víš, je tam i Chachar, když pojedeš busem 48 tak je to zastávka za obchodním centrem, chci chodit na Jumping a vím že tam je, a taky jsem koukala a cvičí se pondělí a pátek a myslím že aji buď středa nebo úterý, nevím ale jestli se to po prazkach nezmění, ale to by jsme se domluvili potom co a jak ![]()
http://assen.cz/…program.html tak chyba už je to jinak, je to úterý středa čtvrtek a neděle… Ale těžko říct jak po prázdninách ![]()
A nechcete chodit spis na power plate? To je nejlepší chodila jsem na to kdysi a super ![]()
@Karin6342 já už to taky zkoušela, jenže já mám problém že mě cvičit prostě nebaví a musím se nutit, zkoušela jsem i klasiku Fitko, aerobik a aji bodystiling a musela jsem se trápit, pak jsem zkusila trampolinky a úplně paráda
,hrozně záživne, zábavné a hlavně jednoduché, sice makačka ale hrooozne zábavné…kdo zkoušel tak ví
![]()
@Denie píše:
@Karin6342 já už to taky zkoušela, jenže já mám problém že mě cvičit prostě nebaví a musím se nutit, zkoušela jsem i klasiku Fitko, aerobik a aji bodystiling a musela jsem se trápit, pak jsem zkusila trampolinky a úplně paráda,hrozně záživne, zábavné a hlavně jednoduché, sice makačka ale hrooozne zábavné…kdo zkoušel tak ví
![]()
no me se prave na ty trampolíny moc nechce protože mamka ma velikánskou u ni zahrade takže si muzu za skákat tam ![]()
@Karin6342 My máme taky u babky velkou tramposku, ale to je úplně něco jiného
mě třeba na velké trampoline moc nebaví skákat ale to cvičení na té malé me baví děsně
,hele tak to prostě vyzkoušíme a kdyžtak mužem chodit na obojí
akorát ten power plate v tom Assenu myslím není tak na to by jsme chodili někam jinam, třeba na střídačku, jednou jumping a jednou power což??
aspoň bude pořádná makačka ![]()
@Denie píše:
@Karin6342 My máme taky u babky velkou tramposku, ale to je úplně něco jinéhomě třeba na velké trampoline moc nebaví skákat ale to cvičení na té malé me baví děsně
,hele tak to prostě vyzkoušíme a kdyžtak mužem chodit na obojí
akorát ten power plate v tom Assenu myslím není tak na to by jsme chodili někam jinam, třeba na střídačku, jednou jumping a jednou power což??
aspoň bude pořádná makačka
jo to by klidne šlo
power plate je az se ve fontáne v hrabuvce, permanentka tuším za 600kc na mesic a je neomezená, můžeš jít kolikrát chces ![]()