Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
31.7.13 10:48

@MamuškaLuci No takže to znáš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.7.13 10:51

@Markétka91 a kde v Hrabůvce bydlíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 10:54

@MamuškaLuci Kousek od úřadu.. jestli víš, kde je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.7.13 10:57

Jojo vím, tam jezdím skoro pořád autem :D mamka bydlí v Hrabové, takže jezdíme tudma…:) a s kým bydlíš s přítelem?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 11:02

@MamuškaLuci Aha, no tak tam je u cesty jeden takový šíleně barevný barák… Někdo se vyřádil :lol: tak tam. Jojo s přítelem a s mrňouskem. A ty?
Kam jedete na dovolenou? Taky bych jela… hned z fleku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.7.13 11:08

@Markétka91 šíleně barevný mi nic neříká :D ale zítra tudma pojedu tak se porozhlédnu :D Já taky bydlím s přítelem a s malým :) Jedeme do jižních Čech do takové vesničky hodinku od Prahy, chtěli jsme do Chorvatska s rodinou, ale pak jsme se kvůli malého rozhodli radši pro Česko, nevím jak by zvládl tu cestu a ty vedra a on vůbec není plážový tip s ním jít na bazén to je o nervy:D nevydrží chvíli sedět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 11:49
@Denie píše:
@Karin6342 tak super :palec: tak to se pak domluvíme co a jak, zatím čas…Jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží :mrgreen: :mrgreen:
jojo na konci srpna se vracím z dovolene tak pak mužem hned začít :D
@Markétka91 píše:
@Denie Děkuji :kytka: Teplo bude, ale myslím, že to nebude tak hrozné… Ovšem na pátek a víkend zase hlásí třicítky :zed: Jejda bobku, depka z té nudy? Ale řeknu ti, že ráno jsem taky seděla u pc a říkala si, co zase budu dneska dělat… přítel šel do práce a celý den před sebou…někam bych jelam ale tento rok nám to bohužel nehrozí… Potřebovala bych trošku vypadnout ze stereotypu :zed:
@Karin6342 Jasně, že můžeme… budu ráda! Nene jsem z hrabůvky, ale to je blízko :P

No tak super tak písni az budes mít čas :) ja ho mam skoro porad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 11:51
@MamuškaLuci píše:
@Markétka91 jo jsem ráda, že sis mě přidal :) No musím říct, že mi jdou ty vedra taky na nervy a malý je pravidelně každý den od 5 do 8 než usne úplně protivný až nesnesitelný…jak tak čtu tak všichni chlapy furt v práci :D můj chodí domu okolo 5 někdy až v 6, takže já mám pokaždé celý den před sebou, ještě k tomu mi malý začal vstávat 6:15 :zed: @Karin6342 @Denie holky a kde je to fitko? Je to kousek taky bych chtěla začít chodit…od porodu jsem nic nezhubla :( ale u mě je problém, že v úterý a někdy i ve čtvrtek mám školu :(

to nevadi bysme se nějak domluvily a skloubily to časově :) a kde budeme chodit to je mi jedno prizpusobim se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 12:41

@MamuškaLuci To Fitko je tady v zabřehu jak je Assen jestli víš, je tam i Chachar, když pojedeš busem 48 tak je to zastávka za obchodním centrem, chci chodit na Jumping a vím že tam je, a taky jsem koukala a cvičí se pondělí a pátek a myslím že aji buď středa nebo úterý, nevím ale jestli se to po prazkach nezmění, ale to by jsme se domluvili potom co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 12:44

http://assen.cz/…program.html tak chyba už je to jinak, je to úterý středa čtvrtek a neděle… Ale těžko říct jak po prázdninách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 12:56

A nechcete chodit spis na power plate? To je nejlepší chodila jsem na to kdysi a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 13:21

@Karin6342 já už to taky zkoušela, jenže já mám problém že mě cvičit prostě nebaví a musím se nutit, zkoušela jsem i klasiku Fitko, aerobik a aji bodystiling a musela jsem se trápit, pak jsem zkusila trampolinky a úplně paráda :palec:,hrozně záživne, zábavné a hlavně jednoduché, sice makačka ale hrooozne zábavné…kdo zkoušel tak ví :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 13:38
@Denie píše:
@Karin6342 já už to taky zkoušela, jenže já mám problém že mě cvičit prostě nebaví a musím se nutit, zkoušela jsem i klasiku Fitko, aerobik a aji bodystiling a musela jsem se trápit, pak jsem zkusila trampolinky a úplně paráda :palec:,hrozně záživne, zábavné a hlavně jednoduché, sice makačka ale hrooozne zábavné…kdo zkoušel tak ví :pankac: :dance:

no me se prave na ty trampolíny moc nechce protože mamka ma velikánskou u ni zahrade takže si muzu za skákat tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 13:55

@Karin6342 My máme taky u babky velkou tramposku, ale to je úplně něco jiného :mrgreen: mě třeba na velké trampoline moc nebaví skákat ale to cvičení na té malé me baví děsně :dance:,hele tak to prostě vyzkoušíme a kdyžtak mužem chodit na obojí :palec: akorát ten power plate v tom Assenu myslím není tak na to by jsme chodili někam jinam, třeba na střídačku, jednou jumping a jednou power což?? :mrgreen: aspoň bude pořádná makačka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 14:00
@Denie píše:
@Karin6342 My máme taky u babky velkou tramposku, ale to je úplně něco jiného :mrgreen: mě třeba na velké trampoline moc nebaví skákat ale to cvičení na té malé me baví děsně :dance:,hele tak to prostě vyzkoušíme a kdyžtak mužem chodit na obojí :palec: akorát ten power plate v tom Assenu myslím není tak na to by jsme chodili někam jinam, třeba na střídačku, jednou jumping a jednou power což?? :mrgreen: aspoň bude pořádná makačka :pankac:

jo to by klidne šlo :D power plate je az se ve fontáne v hrabuvce, permanentka tuším za 600kc na mesic a je neomezená, můžeš jít kolikrát chces :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová