Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
9.8.13 19:54
@martas22 píše:
Jo tak to já se k Vám teda ráda připojim snad to tady nemate ještě moc rozjeté ;) abych nenarušovala :mrgreen: kolik Vás tady je??? z jihu???

pokud se nepletu tak jsme čtyři ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.8.13 19:56

No tak jednu starou pušku ještě snesete a je to jakepak copak…řešíte vahu tu ja řeším neustale celej život chodite cvičit, tak si pokecame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 19:57

@Markétka91 jooo tak to i já bych se musela přestěhovat :mrgreen: bydlím sice v 5.patře ale máme výtah :mrgreen:…Asi máš pravdu, je to stereotyp a v mém případě dokonce nudný stereotyp :pocitac: zapeklitá situace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 20:00

@martas22 ahoooooj vítám tě mezi námi :mavam: určitě se přidej, jsme tu jen 4 drbny takže není problém a že jsi starší nevadí, víc hlav víc ví :mrgreen:…Jinak mě je 18 a mám 6.týdenní holčičku :srdce: a tobě je teda kolik?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 20:04
@Denie píše:
@Markétka91 jooo tak to i já bych se musela přestěhovat :mrgreen: bydlím sice v 5.patře ale máme výtah :mrgreen:…Asi máš pravdu, je to stereotyp a v mém případě dokonce nudný stereotyp :pocitac: zapeklitá situace :think:
no a to si na te mateřské teprve chvilku :D chce to asi antidepresiva :D
@martas22 píše:
No tak jednu starou pušku ještě snesete a je to jakepak copak…řešíte vahu tu ja řeším neustale celej život chodite cvičit, tak si pokecame :mrgreen:

určitě snesem ;D čím víc tim lip :D zatím nechodime ale máme to v planu od zari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 20:09

@Karin6342 ale neee antidepresiva neee :mrgreen:,naaaahodou už jsem si zvykla že jsem beznadějný případ a už jsem happy :dance: :mrgreen: fakt už se těším do toho fitka, bude to fajn spestření :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 20:10
@Denie píše:
@Karin6342 ale neee antidepresiva neee :mrgreen:,naaaahodou už jsem si zvykla že jsem beznadějný případ a už jsem happy :dance: :mrgreen: fakt už se těším do toho fitka, bude to fajn spestření :pankac: :mrgreen:

to si pis hlavne ty vysledky po tom :D příští leto z vesela do plavek ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.8.13 20:15

Tak pro představu je mi 30…taky jsem asi beznadějný připad a pravě v mem okolí par holek s dětma je to jo, ale nějak to nejde vysvětlit :mrgreen: jinak ma hlava spoustu věcí neví a každej očekáva, že jsem zkušená matka, ale houby s octem s dcerou jsem až zjistila, že člověk se učí opravdu celej život…každe dítě jiné takže tak…do fitka bych se taky možna přidala, ale to zase zavisí od financí jelikož toho mame docela dost :mrgreen: teda na placení atd však to možna znate

@Denie je tak to maš sve prvni dítko jako ja měla syna :palec: si odvažná chodit do fitka po 6 ti nedělí asi ti dcera spí celou noc a vubec nebrečí co??? vahu neřeš ted ještě ne ja po dceři zhubla to je sice na dlouho, ale mam vahu taky nějak 72-73 (teda vim to přesně, ale nechci být až takový uchyl)ale ma startovaci byla nějakych 84 ted jsem na vaze co jsem měla před druhym ditětem a ještě bych chtěla tu svou puvodni nebo aspon 68 at nemam tu prokletou 7 na začatku :mrgreen: ale nehonim to snad to pujde taky vím co na mě funguje, ale rada mlsam no…každopadně tvoje tělo je ještě svěží to ti musí jit samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 20:16

@Karin6342 Jupiiiiii plavkyyyy :mrgreen: snad mu to nadšení vydrží i potom, když jsem chodila před těhotenstvím tak jsem to vždy po půl hodine proklinala a říkala jsem že už tam nevlezu :mrgreen: ale další den už jsem se zase těšila a pak jsem zase nadávala a fuuurt dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 20:18
@Denie píše:
@Karin6342 Jupiiiiii plavkyyyy :mrgreen: snad mu to nadšení vydrží i potom, když jsem chodila před těhotenstvím tak jsem to vždy po půl hodine proklinala a říkala jsem že už tam nevlezu :mrgreen: ale další den už jsem se zase těšila a pak jsem zase nadávala a fuuurt dokola :lol:

Neboj ja te nenechám couvnout musíš chodit se mnou,,dokopu,, te do toho ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 20:23

@martas22 jé to né já ještě cvičit nechodím, právě že chceme začít až začátkem září ;)…Jinak máš pravdu malá je hodně spavá, v noci se budí jen jednou a přes den taky skoro pořád spí, jen když jí bolí bříško tak je hodně plačtivá, ale to je pochopitelne :pankac:..No já zatím moc váhu řešit nechci, ale nějak mi to nejde, v těhu jsem přibrala 34kg a rodit jsem šla s váhou 94 8o :poblion: hruuuza, teď mám dole 17kilo a 17 mi ještě chybí, ale už to nejde tak rychle dolů jako první týdny, ale tak snad to to příštího léta zvládnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 20:28

@Karin6342 tak to je dobře že mě potáhneš, přesně to potřebuju :palec: už se těším…
Jinak holky chtěla jsem se zeptat jak to máte s prsama???..Mě je hrozně, mám prsa jak stará africanka skoro po pupek a navíc samá strie :zed:..Před těhu jsem měla menší prsa a pěkně pevné a teď je můžu rolovat :,( přemýšlím o modelaci prsou, ale je to dost peněz což mě odráží, navíc to není trvalé, ale silikon nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.8.13 20:31

@Denie hahaaaaaaaaaaa ja nabrala teda taky 34 kilo u Pavlika to je mladší syn a dej pokoj rodit jsem šla se 104 kily :mrgreen: u prvniho jsem nabrala 27 kilo rdit jsem šla s 87 a ted u dcery sjem šla rodit taky nějak 95 ale to jsem moc neřešila jelikož jsem ke konci zhubla a už nenabrala kvuli těhotenske cukrovce ještě, že jsem ji měla jinak bych ted měla nějakych 95 kilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to daš pujde to pozvolna uvidiš 17 kilo dole to je mega uspěch za 6 tydnu??? ja nevim ja to u dcery řešila z porodky jsem dojela s 88 kily a šlo to strašně pomalu, ale šlo to najednou jsem zjistila, že mam míň než jsem měla a to bylo dost motivující, ale držela jsem dietu kvuli cukrovky a malá to je extra uřvane děcko jine takove není ona nespí dodneška a to je jí 17 měsícu pravě dnes :mrgreen: a nechytila se mi k prsu a jelikož jsem syny moc dlouho nekojila nechtěla jsem to vzdat tak jsem 4 měsice odstříkavala a nespala a nespím dodnes a to nemluvim o dalších členech domacnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.8.13 20:31

@Denie Ahoj, prosím tě jsem v koncích. Jak to je na těch fifkách na porodním? Na exkurzi říkali, že nic nepotřebujeme, že nám vše dají a až pak věci na šestinedělí. Ale někde jsem tu našla diskuzi a tam jedna holka psala že jim v kurzu říkali ať si vezmou noční košili, župan a dalších 10 věcí, řekla bych, že skoro to stejné, co je v seznamu na šestinedělí. Tak teď nevím, nechci aby mi něco chybělo a v pondělí mám termín, tak už z nedočkavosti řeším každou blbost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.8.13 20:35

Píšu jak dement bez čarek a hačků, ale to neni moje debilita, nýbrž jak chci něco rychle sdělit do toho mi kecají kluci, tak píšu dost zmateně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová