Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si konečně dovezla rotoped
od zítra držím dietu, plus nějaké to cvičení mimo dietu a hlavně chci co nejvíc pít, protože já vůbec nepiju a když už tak kofolu
teď mám poslední láhev v ledničce
nemáte někdo nějakou dobrou zkušenost s čajem na hubnutí nebo něčím podobným?
@MamuškaLuci moje mamka pije čaje na hubnutí snad celej život a je jí to k ho*nu, jako teda je štíhlá ale i tak chce zhubnout čaje na to fakt nepomáhají, ale jí to chutná tak to pije, hlavně nezapomeň ze do nich nesmíš dát cukr
ale nejlepší je čistá voda
mě se kdysi osvědčila, nedržela jsem žádnou dietu jen jsem pila 3 litry čisté vody denně a zhubla jsem 4kila- ![]()
@Denie 3 litry?
No pokusím se, ale nevím nevím já mám problém i s litrem
já právě taky ty čaje pila a celkem mi i chutnali, ale žádný výsledek ![]()
@MamuškaLuci já taky vždycky měla problém s pitnym režimem a z čisté vody se mi chtělo blit
ale bylo to pro mě jednodušší než dieta, tak jsem se překonala a do školy jsem si nosila 2litry vody, to jsem do sebe prostě povinne natlačbílá a pak během zbytku dne jsem ješte ten litr určitě dala, časem jsem si na to zvykla ale voda musela být studená jinak mi vůbec nechutnala a vyplatilo se
už zase pomalu začínám najizdet na vodu ale není to lehké když v lednici leží chlazena coca cola ![]()
Holky, že vam do toho vstupuji, tak pití čiste vody je opravdu blahodarnéééé a taky na hubnutí fajn jelikož se vyplavují z těla ty škodliviny - udajně…
ja vypiju minimum 5 litrů jak pišu minimum opravdu slyšíte dobře, ale asi to je moc každej mi tvrdí, že si odrovnam ledviny apodobně jenže ja to jinak neumím a tělo si na to zvyklo ![]()
@Denie já mám ledničku s takovým tím okýnkem na vodu, takže tu mám opravdu ledovou a vejde se do toho počítám 3 litry i víc možná, takže to mám v plánu vypít celé…a dvakrát denně si dám vodu s vymačkaným citronem to dobře spaluje tuky to mám už osvědčené ![]()
@martas22 Tak to Tě opravdu obdivuju
Já vypiju ani né litr a většinou piju kofolu nebo jiné sladké nápoje…musím se polepšit dneska jsem se vážila a mám 60% vody což je dost si myslím
No jo kofolu jsem chlastala po litrech dělala jsem servirku a po letech chlastaní
jsme měla takovou celulittidu, že jsem nevěřila vlastnim očim když jsem kojila pila jsem 8 litru, ale uplně magorka…moje rano začina pul litrem vody a pul litrem čaje samozřejmě neslazeneho a zjistila jsem na sobě, že musim vypít tolika vody jinak jdu s vahou okamžitě nahoru…nevim jak je to možne???mám pořad co shazovat a moje tělo ty tekutiny pobere, ale asi by bylo horší kdyby 6 litru vypila holka s 50 kily
nevim ja ani po sladkych napojech netoužím…je to holky o zvyku ![]()
@MamuškaLuci mě to s tim citronem nechutna, a le jak vypiju aspon 2,5 litru takto s citronem bych mohla bejt i zdrava a spalovalo by mi to možna i ten špek co mam kolem zad ![]()
@martas22 páni 5 litrů
tak to bych do sebe nedala ani kdyby mě mučili
fakt tě obdivuju, i když tohle už taky nebude úplně zdravé no, i když teď v létě to podle mě až tak vadit nebude
A pravda že voda je super i když mi teda moc nechutná, ale když jsem ji pila tak ne jen že jsem hubla ale i se mi hodně spravila pleť ![]()
Jo mě ta prokletá celulitida se zmirnila…uplně asi nevymizí, ale nikdy jsem na to netrpěla až po druhem děcku a v těhotenství nabranych 34 kilech diky te zasrane kofole, ale dala bych si něco dneska na energii
ja vím jak na sebe, ale tím, že to vím nemam chut s tím nic dělat, ale na podzim začnu detoxem a pak se nějak do leta zmatořím ![]()
@martas22 No ale 8 litrů už je fakt moc, zkus si rači zajít k doktorovi, myslím že to taky může znamenat nějaký problém s ledvinama nebo tak něco ![]()
No jo jsem už starší kousek a tím, že je mi už 30 tomu tělu to jde pomalu musim se vice snažit než zamlada
a mě to tak nebaví chtěla bych byt krasna a štihla bez namahy ![]()
@Denie no to ja pravě jsem si vsugerovala, že mliko se tvoří z vody a tim padem jsem u sebe rozjela tuhletu divnou uchylku a hubnutí bez sladkych napoju jde opravdu snaze, ale ja se moc soustředila na to abych měla mliko jen jsem pila držela dietu, nařizenou kvuli te cukrovky a mlika bylo po skromnu…no bodejť, když jsem nespala a moc nejedla a pila 8 litru vody
a pití vody se mě drží doted
taky se bojim trošku o ledviny, a el je to silnější než já…jsem ex kuřak a ex pojidač sladkostí i když ted si dám, ale zavislost na vodě u mě vznikla v době kdy jsem ani sladke nesměla, takže potřebuju asi nějakou zavislost ![]()
@MamuškaLuci a ty chceš zhubnout jo??? a co chceš zhubnout z fotky sice moc nevidim, ale otylá určitě nejsi