Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
11.8.13 17:08

Tak jsem si konečně dovezla rotoped :srdce: od zítra držím dietu, plus nějaké to cvičení mimo dietu a hlavně chci co nejvíc pít, protože já vůbec nepiju a když už tak kofolu :D teď mám poslední láhev v ledničce :D nemáte někdo nějakou dobrou zkušenost s čajem na hubnutí nebo něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.8.13 18:48

@MamuškaLuci moje mamka pije čaje na hubnutí snad celej život a je jí to k ho*nu, jako teda je štíhlá ale i tak chce zhubnout čaje na to fakt nepomáhají, ale jí to chutná tak to pije, hlavně nezapomeň ze do nich nesmíš dát cukr :mrgreen: ale nejlepší je čistá voda :pankac: mě se kdysi osvědčila, nedržela jsem žádnou dietu jen jsem pila 3 litry čisté vody denně a zhubla jsem 4kila- :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.8.13 18:51

@Denie 3 litry? 8o No pokusím se, ale nevím nevím já mám problém i s litrem :D já právě taky ty čaje pila a celkem mi i chutnali, ale žádný výsledek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.8.13 18:57

@MamuškaLuci já taky vždycky měla problém s pitnym režimem a z čisté vody se mi chtělo blit :mrgreen: ale bylo to pro mě jednodušší než dieta, tak jsem se překonala a do školy jsem si nosila 2litry vody, to jsem do sebe prostě povinne natlačbílá a pak během zbytku dne jsem ješte ten litr určitě dala, časem jsem si na to zvykla ale voda musela být studená jinak mi vůbec nechutnala a vyplatilo se :dance: už zase pomalu začínám najizdet na vodu ale není to lehké když v lednici leží chlazena coca cola :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:20

Holky, že vam do toho vstupuji, tak pití čiste vody je opravdu blahodarnéééé a taky na hubnutí fajn jelikož se vyplavují z těla ty škodliviny - udajně… :mrgreen: ja vypiju minimum 5 litrů jak pišu minimum opravdu slyšíte dobře, ale asi to je moc každej mi tvrdí, že si odrovnam ledviny apodobně jenže ja to jinak neumím a tělo si na to zvyklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.8.13 19:21

@Denie já mám ledničku s takovým tím okýnkem na vodu, takže tu mám opravdu ledovou a vejde se do toho počítám 3 litry i víc možná, takže to mám v plánu vypít celé…a dvakrát denně si dám vodu s vymačkaným citronem to dobře spaluje tuky to mám už osvědčené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.8.13 19:23

@martas22 Tak to Tě opravdu obdivuju :) Já vypiju ani né litr a většinou piju kofolu nebo jiné sladké nápoje…musím se polepšit dneska jsem se vážila a mám 60% vody což je dost si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:41

No jo kofolu jsem chlastala po litrech dělala jsem servirku a po letech chlastaní :mrgreen: jsme měla takovou celulittidu, že jsem nevěřila vlastnim očim když jsem kojila pila jsem 8 litru, ale uplně magorka…moje rano začina pul litrem vody a pul litrem čaje samozřejmě neslazeneho a zjistila jsem na sobě, že musim vypít tolika vody jinak jdu s vahou okamžitě nahoru…nevim jak je to možne???mám pořad co shazovat a moje tělo ty tekutiny pobere, ale asi by bylo horší kdyby 6 litru vypila holka s 50 kily :pankac: nevim ja ani po sladkych napojech netoužím…je to holky o zvyku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:43

@MamuškaLuci mě to s tim citronem nechutna, a le jak vypiju aspon 2,5 litru takto s citronem bych mohla bejt i zdrava a spalovalo by mi to možna i ten špek co mam kolem zad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.8.13 19:45

@martas22 páni 5 litrů 8o 8o 8o tak to bych do sebe nedala ani kdyby mě mučili :mrgreen: fakt tě obdivuju, i když tohle už taky nebude úplně zdravé no, i když teď v létě to podle mě až tak vadit nebude :nevim: A pravda že voda je super i když mi teda moc nechutná, ale když jsem ji pila tak ne jen že jsem hubla ale i se mi hodně spravila pleť :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:48

Jo mě ta prokletá celulitida se zmirnila…uplně asi nevymizí, ale nikdy jsem na to netrpěla až po druhem děcku a v těhotenství nabranych 34 kilech diky te zasrane kofole, ale dala bych si něco dneska na energii :mrgreen: ja vím jak na sebe, ale tím, že to vím nemam chut s tím nic dělat, ale na podzim začnu detoxem a pak se nějak do leta zmatořím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.8.13 19:49

@martas22 No ale 8 litrů už je fakt moc, zkus si rači zajít k doktorovi, myslím že to taky může znamenat nějaký problém s ledvinama nebo tak něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:49

No jo jsem už starší kousek a tím, že je mi už 30 tomu tělu to jde pomalu musim se vice snažit než zamlada :mrgreen: a mě to tak nebaví chtěla bych byt krasna a štihla bez namahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:53

@Denie no to ja pravě jsem si vsugerovala, že mliko se tvoří z vody a tim padem jsem u sebe rozjela tuhletu divnou uchylku a hubnutí bez sladkych napoju jde opravdu snaze, ale ja se moc soustředila na to abych měla mliko jen jsem pila držela dietu, nařizenou kvuli te cukrovky a mlika bylo po skromnu…no bodejť, když jsem nespala a moc nejedla a pila 8 litru vody :mrgreen: a pití vody se mě drží doted :zed: taky se bojim trošku o ledviny, a el je to silnější než já…jsem ex kuřak a ex pojidač sladkostí i když ted si dám, ale zavislost na vodě u mě vznikla v době kdy jsem ani sladke nesměla, takže potřebuju asi nějakou zavislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 19:56

@MamuškaLuci a ty chceš zhubnout jo??? a co chceš zhubnout z fotky sice moc nevidim, ale otylá určitě nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová