Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10075
17.8.13 09:35

@Markétka91 a tvuj malej má kolik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
17.8.13 09:40

Tak tohle jsou me ratolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
17.8.13 09:41

Kde jsteeeeeeeeeeeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 09:56

Vy jste ostudyyyyyyyyyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 18:42

@martas22 Máš opravdu nádherné děti :) Musí to být záhul co? Kolik let jsou od sebe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 21:29

Mě nejde vidět podpis??? 8o mě se to zobrazuje, ale třeba změnim fotkua nikdo to nevidííí :cert: Tomovi bude v zaří 12 let pavlikovi bude v lednu 6 let a Anetce je 17 měsíců :lol: takže jsou Tom je starší od Pavlika o 6,5 let a od Anetky o 10,
5 a prcci jsou od sebe 4 roky přesně skoro no 4 roky a dva měsice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
18.8.13 21:39

Ahoooooj holkyyyy :mavam: Tak já se včera byla po dlouhé době bavit :dance: ve staré bělé byli srnčí hody tak jsme tam s přítelem šli a malou hlídala jeho mamka, vyloženě se vnutila :mrgreen: a řeknu vám že přesně tohle jsem už potřebovala, konečně jsem mohla na chvíli zapomenout na plenky a jiné blbiny, ožrala jsem se jak doga :oops: :mrgreen: no a v noci v posteli to taky bylo úplně o něčem jiném, už jsem se bála že jsme jak manželé po 20ti letech, fury to samé do kola, ale včera jsem se přesvědčila že si to pořád dokážem pořádně užít :oops:…Faaakt holky tohle už jsem potřebovala, už jsme domluveni že malou budem dávat na hlídání častěji a babička je štěstím bez sebe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 21:44

@Denie to máš fajn to babičky se moc na to hlídaní netřepou:D Ikdyž švagrová má své dvě malé dcery na hlídání pravidelně každý víkend na nás už asi nezbývá místo :nevim: Ale ted na víkend dávám malého taky hlídat :) Tak se konečně zajdu někam pobavit a s přítelem si uděláme taky čas sami na sebe, poslední dobou nám to dost skřípe :(
@martas22 4 roky od sebe jsou ideální, já chci druhé až za dlouhou dobu, ale nikdy nemůžu vědět co se stane nebo třeba i změním názor, ale malý mi dává zabrat tak za 5 dětí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 21:51

lucia kolik ma malej??? si nemysli mě ti moji davaji taky pěkně zabrat :cert: hlavně psychicky mam někdy na male abych se nseložila…ani jendo ditě nespalo NIKDY, takže jsem si nikdy nedělala iluze u male a ta je teda ze všech nejhorší haha každe děcko ma něco do sebe…ja myslim taky že 4 roky je ideaaal, ale ma to sve nevyhody…jak je pak vidim jak malej vede malou za ruku a ona je z něj celá vodvařená, tak sem celá naměko :mrgreen:

denity jsi to potřebovala to je jasne ono se to někdy šikne si trošku přihnout…teda ja už moc ne jelikož mi mala nespí a nemužu si to dovolit a nemam hlidani a kocovina a atd, ale byla jsem ted s manželem v lodi po 7 letech co jsme někam vypadla :mrgreen: došli jsme ve 3 rano a jako nic moc, ale kamoška měla 35 let, tak nas pozvala na bowling a šlo se i tancovat, ale hity typu hajnýýýýýýýýý je lesa pán, nebo když dáš cihlu k cihle, to na mě bylo natolik moc, že jsem se tam smala než ty pohadky skončily a lidi pařííííííííííí :dance: tak dobra podivana na lidi co maji dost v ráži a tančí :mrgreen: před 8 lety jsem byvala mezi něma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 22:00

@martas22 malý bude mít příští měsíc rok a půl :) ale on je číslo nehorázné s ním se nedá ani na chvilinku někde posedět :D nesmím ho spustit z očí nebo je zle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 22:08

@MamuškaLuci kdy se narodil??? mala taky přiští měsic rok a pul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 22:10

@martas22 8.3 a tvoje malá?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 22:14

@MamuškaLuci neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 9.3 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 22:14

A kde jsi rodila, že jsem tě neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 22:15

@martas22 na Fifejdách, ale já všechen čas trávila na pokoji měla jsem hrozné bolesti nástřihu nemohla jsem se posadit ani chodit…a kde si rodila ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová