Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martas22 Máš opravdu nádherné děti
Musí to být záhul co? Kolik let jsou od sebe? ![]()
Mě nejde vidět podpis???
mě se to zobrazuje, ale třeba změnim fotkua nikdo to nevidííí
Tomovi bude v zaří 12 let pavlikovi bude v lednu 6 let a Anetce je 17 měsíců
takže jsou Tom je starší od Pavlika o 6,5 let a od Anetky o 10,
5 a prcci jsou od sebe 4 roky přesně skoro no 4 roky a dva měsice ![]()
Ahoooooj holkyyyy
Tak já se včera byla po dlouhé době bavit
ve staré bělé byli srnčí hody tak jsme tam s přítelem šli a malou hlídala jeho mamka, vyloženě se vnutila
a řeknu vám že přesně tohle jsem už potřebovala, konečně jsem mohla na chvíli zapomenout na plenky a jiné blbiny, ožrala jsem se jak doga
no a v noci v posteli to taky bylo úplně o něčem jiném, už jsem se bála že jsme jak manželé po 20ti letech, fury to samé do kola, ale včera jsem se přesvědčila že si to pořád dokážem pořádně užít
…Faaakt holky tohle už jsem potřebovala, už jsme domluveni že malou budem dávat na hlídání častěji a babička je štěstím bez sebe ![]()
@Denie to máš fajn to babičky se moc na to hlídaní netřepou:D Ikdyž švagrová má své dvě malé dcery na hlídání pravidelně každý víkend na nás už asi nezbývá místo
Ale ted na víkend dávám malého taky hlídat
Tak se konečně zajdu někam pobavit a s přítelem si uděláme taky čas sami na sebe, poslední dobou nám to dost skřípe ![]()
@martas22 4 roky od sebe jsou ideální, já chci druhé až za dlouhou dobu, ale nikdy nemůžu vědět co se stane nebo třeba i změním názor, ale malý mi dává zabrat tak za 5 dětí ![]()
lucia kolik ma malej??? si nemysli mě ti moji davaji taky pěkně zabrat
hlavně psychicky mam někdy na male abych se nseložila…ani jendo ditě nespalo NIKDY, takže jsem si nikdy nedělala iluze u male a ta je teda ze všech nejhorší haha každe děcko ma něco do sebe…ja myslim taky že 4 roky je ideaaal, ale ma to sve nevyhody…jak je pak vidim jak malej vede malou za ruku a ona je z něj celá vodvařená, tak sem celá naměko ![]()
denity jsi to potřebovala to je jasne ono se to někdy šikne si trošku přihnout…teda ja už moc ne jelikož mi mala nespí a nemužu si to dovolit a nemam hlidani a kocovina a atd, ale byla jsem ted s manželem v lodi po 7 letech co jsme někam vypadla
došli jsme ve 3 rano a jako nic moc, ale kamoška měla 35 let, tak nas pozvala na bowling a šlo se i tancovat, ale hity typu hajnýýýýýýýýý je lesa pán, nebo když dáš cihlu k cihle, to na mě bylo natolik moc, že jsem se tam smala než ty pohadky skončily a lidi pařííííííííííí
tak dobra podivana na lidi co maji dost v ráži a tančí
před 8 lety jsem byvala mezi něma
![]()
@martas22 malý bude mít příští měsíc rok a půl
ale on je číslo nehorázné s ním se nedá ani na chvilinku někde posedět
nesmím ho spustit z očí nebo je zle ![]()
@MamuškaLuci kdy se narodil??? mala taky přiští měsic rok a pul ![]()
@martas22 na Fifejdách, ale já všechen čas trávila na pokoji měla jsem hrozné bolesti nástřihu nemohla jsem se posadit ani chodit…a kde si rodila ty? ![]()