Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martas22 No včera mě úplně překvapil a ještě jak řekl, že tak bude chodit pořád tak se mi úplně ulevilo, protože čekat do 6 to je fakt k nevydržení, ještě když vím že v 7 už koupu malého a než usne je tak půl 9, takže stejně na sebe nemáme čas
@Karin6342 nooo já si musím ještě koupit boty, na cvičení a jelikož jsem, teď bez peněz tak to ještě nejde
ale nějak začátkem září začnem ![]()
@Denie píše:
@Karin6342 nooo já si musím ještě koupit boty, na cvičení a jelikož jsem, teď bez peněz tak to ještě nejdeale nějak začátkem září začnem
ok super
uz se těším ![]()
Ahoj holky co joga???, docela mě to zajima tohle, ale nějak se nemužu dokopat…nemam rada to typicke skakani ![]()
Holky já byla včera na Zumbe a bylo to úžasné
Makačka sice nehorázná…moc jsem se ani nechytala
Ale fakt super posmály jsme se
Ted budu chodit pravidelně ![]()
@MamuškaLuci píše:
Holky já byla včera na Zumbe a bylo to úžasnéMakačka sice nehorázná…moc jsem se ani nechytala
Ale fakt super posmály jsme se
Ted budu chodit pravidelně
a kam chodíš?:)
@Karin6342 do Hrabůvky jak je albert, tak tam je Fatima studio, už jsem chodila dřív a jsem spokojená ted mají akci ve středu je ta Zumba za 40 takže úplně super
a myslím že to bude mít i učinky, protože tak zpocená jsem nebyla asi nikdy v životě ![]()
No zumba je určitě fajn, když to někoho baví já začinam s jogou od zaříííííííí ![]()
@martas22 o té jsem taky uvažovala, ale já na Zumbu chodila před otěhotněním a jsem hrozně ráda, že jsem se k ní vrátila a že zase budu dělat něco co mě baví a nějakým způsobem naplňuje a nebudu pořád doma na zadku a zajdu si taky někam s holkama
Jo to chapu mě takove aktivity nebavi…ja spiše spinn nebo ted chci skusit tu jogu maximalně bych šla na HEAT, ale to je tak vše co mě oslovilo
ja docela rada sedim na zadku takovych chvil je u nas malinko i když
jak člověk chce najde se na valeni čas vždycky ![]()
Tak to já bych byla na zumbě úplně marná
těžce nedávám takové cviky jako je zumba, aerobik, bodystyling atd, jsem hhrozné dřevo, mávám tam rukama nohama jak krypl
vůbec nestíhám…Mě právě zase vyhovuje ten jumping, žádné šílené kreace, ale i tak zábavné a účinné ![]()
Ahoy, já jsem do téhle diskuze sice nepřispívala, ale jsem z ostravy hrabuvky
není tady taky nějaká maminka z hrabůvky?
@syselinka ahojky
no já sice celý život bydlela na Dubině, ale teď bydlím na pískových dolech kousek od shoppinu ![]()