Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
27.8.13 08:49

@martas22 No včera mě úplně překvapil a ještě jak řekl, že tak bude chodit pořád tak se mi úplně ulevilo, protože čekat do 6 to je fakt k nevydržení, ještě když vím že v 7 už koupu malého a než usne je tak půl 9, takže stejně na sebe nemáme čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
27.8.13 18:44

@Karin6342 nooo já si musím ještě koupit boty, na cvičení a jelikož jsem, teď bez peněz tak to ještě nejde :mrgreen: ale nějak začátkem září začnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.8.13 18:47
@Denie píše:
@Karin6342 nooo já si musím ještě koupit boty, na cvičení a jelikož jsem, teď bez peněz tak to ještě nejde :mrgreen: ale nějak začátkem září začnem ;)

ok super :D uz se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
27.8.13 21:28

Ahoj holky co joga???, docela mě to zajima tohle, ale nějak se nemužu dokopat…nemam rada to typicke skakani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.8.13 08:00

Holky já byla včera na Zumbe a bylo to úžasné :srdce: Makačka sice nehorázná…moc jsem se ani nechytala :D Ale fakt super posmály jsme se :D Ted budu chodit pravidelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.8.13 09:42
@MamuškaLuci píše:
Holky já byla včera na Zumbe a bylo to úžasné :srdce: Makačka sice nehorázná…moc jsem se ani nechytala :D Ale fakt super posmály jsme se :D Ted budu chodit pravidelně :)

a kam chodíš?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.8.13 10:00

@Karin6342 do Hrabůvky jak je albert, tak tam je Fatima studio, už jsem chodila dřív a jsem spokojená ted mají akci ve středu je ta Zumba za 40 takže úplně super :) a myslím že to bude mít i učinky, protože tak zpocená jsem nebyla asi nikdy v životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
29.8.13 10:41

No zumba je určitě fajn, když to někoho baví já začinam s jogou od zaříííííííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.8.13 10:43

@martas22 o té jsem taky uvažovala, ale já na Zumbu chodila před otěhotněním a jsem hrozně ráda, že jsem se k ní vrátila a že zase budu dělat něco co mě baví a nějakým způsobem naplňuje a nebudu pořád doma na zadku a zajdu si taky někam s holkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
29.8.13 10:46

Jo to chapu mě takove aktivity nebavi…ja spiše spinn nebo ted chci skusit tu jogu maximalně bych šla na HEAT, ale to je tak vše co mě oslovilo :pankac: ja docela rada sedim na zadku takovych chvil je u nas malinko i když :mrgreen: jak člověk chce najde se na valeni čas vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
29.8.13 12:13

Tak to já bych byla na zumbě úplně marná :mrgreen: těžce nedávám takové cviky jako je zumba, aerobik, bodystyling atd, jsem hhrozné dřevo, mávám tam rukama nohama jak krypl :mrgreen: vůbec nestíhám…Mě právě zase vyhovuje ten jumping, žádné šílené kreace, ale i tak zábavné a účinné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
29.8.13 12:41

@Denie souhlaism :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 15:02

Halooo ženyyy :mrgreen: žijete ještě :think:?? Jak se vám daří?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.2.14 15:07

Ahoy, já jsem do téhle diskuze sice nepřispívala, ale jsem z ostravy hrabuvky :) není tady taky nějaká maminka z hrabůvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 15:25

@syselinka ahojky :mavam: no já sice celý život bydlela na Dubině, ale teď bydlím na pískových dolech kousek od shoppinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová