Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
11.8.13 20:02

@martas22 Taky jsem bývalý kuřák, i když už tak bývalý ne no, už zase začínám kouřit, jsem debil já vím ale od porodu mám děsnou chuť na cigáro tak jsem to po měsíci po porodu když už jsem nekojila nevydržela a zapálila jsem si, a už na sobě pozoruju že počet cigaret zase začínám navyšovat, jsem debil no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 20:12

@Denie hah ja nekouřím 3 roky a ted jsme taky občas zapalila kor jak si dame vinečko, ale už sem opět na svem…měli jsme trošku hekticke obdobi a tak jsem sahla po cigaretě :zed: když jsem se zastihla jak na cigaro myslim i přes den utla jsem to :dance: nechci začit nikdy kouřit nepřinaší to nic dobreho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.8.13 20:17

@martas22 mě to přináší dobrý pocit :mrgreen: já jsem přestat nechtěl, nebyla jsem odhodlána, ale přestala jsem kvůli těhu, ale hned jak jsem vylezla z porodky tak jsem řekla že bych si dala cigáro, ale to bylo proto že jsem malou měla na JIP tak jsem měla nervy v kýblu, ale kojila jsem tak jsem nemohla, ale jak jsem přestala tak jsem letěla na balkón dat si kaficko a cigáro :mrgreen: a když jsme si s chlapem dali vinko tak jsem též byla ráda že si k němu můžu zapálit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.8.13 21:41

Je to hnus ty cigara já jsem kouřila teda hodně dlouho a hodně cigaret denně, kradlo mi to čas, penize, zdraví a kolem mě všichni přestavali jen ja jsem nemohla, najendou jsem otěhotněla a řekla si, že to nemá smysl, že mi to ani nechutna…těhotenstvi nedopadlo dobře, ale ja vytrvala taky jsem měla skoro 90 kilo :zed: pak něco zhubla, ale cigara jsou hnus fuj, ale ted bych si i jedno dala :mrgreen: když tak o tom mluvim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.8.13 08:49

Holky poradím Vám super cvik :) Teda pro @Denie to asi nebude, protože má opravdu malé miminko :srdce: Lehněte si na záda s pokrčenýma nohama, dítko si opřete o nohy ze předu a nohy celé napněte do vzduchu i s malým…možná to zní jako blbost :D Neumím zrovna dobře něco vysvětlit, tak snad jste mě pochopili :D Ale je to fakt makačka na nohy i břicho udělala jsem jich 20 a jsem hin :D a co je hlavní malý se u toho pořádně posmál…takže jsem spojila něco užitečné se zábavou :) Kdyby jste měli někdo taky takové cviky poraďte, protože malý mě cvičit nenechá :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
12.8.13 09:02

@MamuškaLuci ja nevim ale moje mala má 15 kilo tohle s ní mužu absolvovat tak 2×??? :mrgreen: jinak zkoušela jsi Jillian ja ji cvičila přes zimu a super jsme se zpěvnila (teda v mem připadě se zpevnily svaly co mam někde skovane, ale i tak ) jakože lýtka, držení těla se zlepšilo jelikož mam větší prsa jsem to uvitala :mrgreen:, ale jinak mě nebavi cvičit…chodim občas na spinnink to je vše ale jinak nejsem sportovně nalazena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
12.8.13 09:48

@MamuškaLuci tohle jsem dělala se svoji ségrou když jí byly asi 3 roky a fakt makačka :palec: na nohy teda ani ne bych řekla ale břicho dostalo zabrat :oops: já to teda nedělala kvůli hubnutí, ale proto že to ségrou hrozně bavilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
12.8.13 09:51

@martas22 jo cigareta jsou hnus ale nevím mě to nějak nevadí :mrgreen: Taky jsem kdysi kouřila hodně (krabičku denně) teď se zatím držím zhruba na 4 denně :pankac: ale pochybuju že mi to nějak dlouho vydrží, tipuju že do půl roku jsem zas na krabičce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
12.8.13 10:12

Deni jj tak to se jen stupnuje co už jak chceš hulit tak kuř :mrgreen: myslim, že každej musí vědět zda mu to děla dobře nebo ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
12.8.13 10:17

@martas22 hlavně když chce člověk přestat tak musí přestat kvůli sobě já přestala kvůli malé takže i proto jsem asi zase začala, protože já sama přestat nechtěla, no co už třeba se k tomu někdy odhodlám :mrgreen: moje mamka byla 3× těhotná a pokaždé v těhotenství nekourila, ale vždycky jak přestala kojit tak zase začala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
12.8.13 11:01

Jo ja jsem zase moc jedla sladke a jak mi zjistily cukrovku, tak jsem si nevzala ani pomeranč celej prostě najednou byla motivace kvuli malé a šlo to a ted tayk ne…já teda nekouřila jen u male v těhotenstvi…omezila jsem to to jo, ale nedokazala jsem to… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.13 10:38

@Karin6342 Jo tady stále pronájímají byty :lol: By jsme mohly do schodů a ze schodů šlapat spolu :mrgreen: :mavam:
@martas22 Ahojky :mavam: klidně se přidej.. rozjeté? Spíš bych to popsala, že je tady celkem mrtvo :mrgreen: Z jihu jsme 4? Jestli správně počítám, pokud jsem někoho opomněla, tak se hlaste :mavam: A proč stará? Kolik ti je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.13 10:40

@Denie Tak s výtahem člověk moc nezhubne :mrgreen: Ale zkus měsíc šlapat do schodů s prckem a uvidíš ty změny :lol: :lol:
Jejda tady se to nějak rozjelo :lol: A já píšu, že je tu mrtvo :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.13 10:42

@MamuškaLuci Ahoj Lucinko, vítám tě zpátky :mavam: Takže jaká byla dovolená? Krom toho, že to malému nesedlo :) Ty vedra byly hrozné, přežívali jsme je na koupáku a nebo doma.. Ale jsem ráda, že už je venku chladněji.. citím, že přichází podzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.8.13 11:58

@Markétka91 Dovolená byla super, i když jsem si vůbec neodpočinula :D Taky jsme byli skoro pořád někde u vody :) No ted zrovna začalo nehorázně pršek a já a malý jsme oblečení do obchodu :D tak snad to přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová