Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MamuškaLuci Ale i když sis moc neodpočinula, tak jsi byla aspoň na chvíli mimo Ostravu. Už to ti muselo dodat síly
. Jo všimla jsem si, že tam nějak sprchlo
Ale už bylo na čase, po tom horku. Luci ty budeš končit tento školní rok už?
@Markétka91 ahoj díky za uvítaní na začatek diskuze to je celkem slušna debata…mě je 30 ![]()
Holky jak jste to měly s nočníkem? Jak jste to zvládly nebo zvládáte? Já teď s tím bojuju a den o de dne mi to přijde marnější ![]()
@MamuškaLuci Já jsem na tom podobně, kdykoliv si na to vzpomenu tak mě popadne taková malinká panika
Mám pocit, že nic neumím
¨Jinak k tomu nočníku.. no u nás nic moc, poslední dobou začal protestovat, že tam prostě sedět nebude. Známá mi říkala, že jí malá taky nechtěla sedět na nočníku a že se naučila až na záchod, a teď má stejně starého prcka jako já a to samé.. nechce jí tam sedět takže budou učit asi taky až na záchod. ![]()
@martas22 To teda je, já si všech těch příspěvků všimla, až jsem ti odepsala na ten tvůj úvodní
30 a stará??
Prosímtě! Jak máš staré mimčo?
)
@Markétka91 taky letos maturuješ?
Jakou děláš školu? Já obchodní akademii v Mariánkách…jinak s tím nočníkem, už jsem uvažovala, že bych koupila to dětské prkýnko, ale zatím chci dát ještě šanci nočníku, i když to vypadá marně ![]()
@MamuškaLuci Jojo já na obchodku co byla v přívoze.. na mlýnici, ale teď nás budou přesouvat do Poruby
no, tak jsem ráda, že to peklo s nočníkem nemám jenom já
![]()
@Merkétka91 taky děláš dálkově jo? Já chodím úterky a někdy dvakrát někdy jednou do měsíce i čtvrtky a jsem tam od 2 skoro do 7 mazec, ale vyplatí se mi to doufám:D
@Markétka91 mimčo nooooooooo to už neni bylo jí 17 měsíců
a s tou debatou jsme psala jako, že celková diskuze je v začatku a celkem slušně a skoro denně se tu debatuje
to se totiž ještě rozjede ![]()
jinak ja nevim s nočnikem si taky nevim rady a to už mam dvě starší děti, ale ta mala potvora do nočniku ne a chodi vždy čurat na balkon, do stanu nebo někam kde to nebude vidět
zkoušela jsem ji motivovat, ale prd platneeeeeeeeee ![]()
@martas22 to máš fajn to malý si s tím nedělá těžkou hlavu ten to pustí kde koliv, prostě kdy se mu zachce
Jde pak na něm vidět, že si trošku uvědomuje, že se to nedělá, ale příště to udělá znova ![]()
@MamuškaLuci ty jo to mě bavi založila jsi diskuzi a oni z tebe dělají noooo to je konec tady někdy fakt…jen ti řeknu jedno ja moc večer nejim a chodim spat o pulnoci někdy později jakmile se najim leze mi vaha nahoru aj cirka od těch 18 hodin jist nemužu tělo mi uklada…jak mam velkej hlad určitě bych si nedala tvaroh jelikož malo lidi sní tvaroh neochucenej…idealní je si dat třeba v 18,00 večeři ja nevim chleba se šunkou k tomu třeba rajče nebo papriku a okolo 21 hodiny pokud nejdeš spat si dej knokebrot s mlekem, ja jim teda ryžove chleby s paprikou, ale něc na tom je že ta strava by měla byt pravidelna hlavně se v tom trošku vyznat a hlavně každej teorii zná, ale praxeeeee je o dost jiná…ja ted nejim skoro vubec ode dneška jelikož jsem nabrala 2,5 kila z čehož jsem rozhozena, ale mužu si za to sama svou nepravidelnou stravou bez obědu takže jsem rozhozena celkově a i opsychicky z těch podělanych dvou kil…navic mě ted čekají testy na cukrovku a jsem krava, jelikož si zadělavam na pěknej bordel v těle
chce to trošku selsekej rozum, ale chutě jsou chutě
a kolik máš navic??? nebo kolik važiš se mi nezda že by jsi byla jaksi nakynutá ![]()
Holky tak když už jsme u té váhy a pravidelného jídla tak vám musím říct že jsem asi divná
já neumím jíst moc zdrave, třeba zelenina brrr fuj nesnáším
takže já jist 5× denně tak jsem jak bečka, a třeba takové ty řeči že když nejis pravidelně tak si tělo dělá zásoby je možná pravda, ale já vždycky hubla stylem že jsem držela „hladovku“ prostě jedla jsem co mám ráda ale málo jídel denně, třeba jsem si dala i meny v mekáči ale zbytek dne už jsem nic nejedla, hodně jsem pila čistou vodu no a kila šla dolů a nikdy jsem neměla jojo efekt
váha mi zůstala taková jakou jsem chtěla..Jasně v momentě kdy jsem začala zase jíst jak bravek a nalívat se cocacolou tak šla váha hore, ale za to jsem si mohla sama…
@Denie to jo jenže si musiš uvědomit, že tělo ti to pak vratí
ja si pamatuju kdysi mi stačilo dva dny snist jablko a měla jsme tři kila dole zatančila na dýze a postavička jak lunt
, ale postupem času když jsem tohle praktikovala, tak jsem šla pořad nahoru a nechapala jsem proč odpověd se dostavila, až s onou těhu cukrovkou
no jo hladovka neni asi moc dobrej zpusob života, ale ja už neminim pořad uvažovat kolik je hdin je třeba si dat svačinku atd mě to prostě nebavi a navic nemam čas tohle pořad řešit
natož za rok, když budu muset od prace do haje…u mě je nutna snidaně tu si neodepřu a něco k obědu klidně i chleba e zeleninou, ale to je špatně pak se dojidam
…taky jsme zjistila, že mi neděla dobře michat potraviny jako salam s mlečnymi vyrobky atd děla mi dobře něco jako dělena strava… ![]()
Každopadně jsem celej život při těle
jsem tak bohužel stavěnááá a nebo vymluvy
![]()