Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo tak to jsem se nemohli sejit ja v porubě
uvažovala jsem na fifky mamka tam dělá, a le poruba je poruba nakonec jsem to měla trošku protekčně, a el je to jen muj dojem rodil mě totiž nevědomky pan doktor, co bydlel tady u nas v baraku, takže na něj vyšla směna
a zařidil mi krasnej porod ![]()
@martas22 já chtěla jít zase do Vítkovic a pak jsem se rozmyslela
Já jsem v Porubě ležela v 7 měsíci na udržování malý už chtěl jít na svět, naštěstí mi to pomocí léku zastavili měl jen 1770 gramů…
@MamuškaLuci je ja taky ležela na udrženi ale 3-4 měsíc hah ja bych do vitkovic nešla ani kdyby mi to zaplatili ![]()
@martas22 já tam mám gynekoložku, takže já jsem tam zvyklá:) ale Fifejdy jsou děs, tam už nejdu…porodní sály jsou nové hezké super, ale ty pokoje a sprchy děs
@MamuškaLuci
protot jsem šla taky do poruby nemusim se dělit o sprchu jako ve vitkovicich
@martas22 Jeezis chudaku, tak to byl maly nastesti hodny.. me stacilo, kdyz rval kvuli prdikum, vim, ze ty vecerni hodiny byly vycerpavajici a kdyby takhle mel rvat porad, asi by me odvezli
taze klobouk dolu
V 18ti.. ale tak kdyz nase rodice meli deti v 18ti letech nikdo se nad tim ani nepozastavil. To mam taky, rano uklidim a vecer zas bordel
A to mam jedno male ditko a chlapa…
Proč nemáš ráda Vítkovice? ![]()
Příspěvek upraven 19.08.13 v 07:58
@martas22 můj malý měl včera 13 měsíců
Pěkné dětičky máš
a ta holčička je rozkošná.. zvlášť mezi těma klukama
![]()
@Denie Tak ty srnčí hody ti závidím, já bych taky potřebovala na chvíli vypadnout ze stereotipu. ALe už jsme na příští víkend domluveni s kamarády, že pojedeme aspoň na jednu noc do chatek na Olešnou a malého pohlídá babička… nemůžu se dočkat až se taky pěkně naperu
![]()
@MamuškaLuci Luci jak píšeš to s tou babičkou, že na vás moc není místo.. máme to úplně stejně.. Od přítele maminka má měsíčního prcka, takže tu moc zatěžovat naším Kristiánkem nechci, moje mamka je buď v práci, nebo často hlídá moji neteř.. takže tam se taky nedostanem.. někdy bych potřebovala oddych ![]()
@Markétka91 mamka ta je doma ma invalidní důchod, ale je schopná pohlídat, ale moc se jí nechce ze začátku celkem i jo, ale poslední dobou vůbec, ta mi hlídá malého pokaždé co mám školu a v zimě a na zkouškové pokaždé i na noc no a přítelova mamka ta má věčně od přítele neteře, ale to je opravdu každý víkend a jednu dobu jak nebyl ještě malý na světě to bylo od pátku co přišla z páce až do neděle do večera asi rok v kuse, jde mi to na nervy protože já se nezastavím ani na minutku ![]()
Dobre rano
u nas taky to hlidaní neni..manžel rodiče nemá a naši jsou rozvedeni, otec bydlí v haviřově a nehlida a matka taky nehlidá…jednou měla kluky na dovolene a ted jak jsme byli v te lodi, ale jinak teda nikdy…ano pokud jsem třeba v nemocnici a je třeba trošku vypomoct, tak to vypomuže, ale že by si brala děcka jako některe babičky aspon občas na vikend, tak haha to ne ![]()
@martas22 To jako když já si řeknu tak mi ho vezmou, ale já si ani moc často neříkám přítel je od rána do večera v práci a o víkendu(pokud nepracuje) je rád že může být s malým, ale mě postě rozčiluje ta nespravedlnost, že ona si může každý víkend hodit nohy nahoru a prostě mít klídeček, kdežto já už jsem pomalu dva měsíce neměla malého nikde
@MamuškaLuci u nas je to to same, ale vzhledem k tomu, že je diskuze veřejna nemužu to blíže rozebrat
ale vzasadě stejnej problem u nas
je fakt, že prostě si neřikam ted jsem řekla až po 7 letech, takže si myslim, že je to vice než slušneee a tim, že jsme mamce řekla, tak se těšila, že mi s manžou konečně někam vyrazíme haha
Holky tak v sobotu jdu po sto letech s holkama se základky někam posedět minule to dopadlo teda krutě
některé byli celkem na mol
Já teda ne já už jsem moc stará na to
Ted to ještě oznámit příteli, který je extrémně žárlivý
Mimochodem jak jsou na tom Vaši mužíčci se žárlením?
@MamuškaLuci hahaaaa se zářením???Můj chlap je děsně žárliví, žárlil i na spoluzaky ze střední
chodit někam v noci sama bez něho ven NEEXISTUJE!!!Leda tak že by nějaká kamarádka slavila narozky, byly by jsme tam jen holky, seděly na nějakém slušném místě ideálně u ní doma(hospoda nebo nějaký bar neexistuje) a domů bych musela jet s nějakým známým taxíkem, určitě ne s někým cizím nebo s MHD
…Někdy je to hrůza, teď jak jsme byli na těch srncich hodech tak jsem nesměla jít ani sama na záchod nnebo si zajít pro pití, protože se o mě hrozně bojí když jsou kolem samí ožralí lidi, tak že by do mě schválně někdo zduchl nebo mě odtáhl do lesa
holt někdy to s ním není jednoduché, ale aspoň vím že mě nemá na háku.. ![]()
@Markétka91 Tak to ti přeju, pořádně si to tam užij!!!
…mě ten jeden večer hrozně pomohl, konečně jsem si připadala zase jako člověk a ne jako stroj který dělá pořád dokola ty samé úkony
už se nemůžu dočkat dalšího takového večera
…A ty se pořádně pobav!!