Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10075
18.8.13 22:19

Ach jo tak to jsem se nemohli sejit ja v porubě :pankac: uvažovala jsem na fifky mamka tam dělá, a le poruba je poruba nakonec jsem to měla trošku protekčně, a el je to jen muj dojem rodil mě totiž nevědomky pan doktor, co bydlel tady u nas v baraku, takže na něj vyšla směna :mrgreen: a zařidil mi krasnej porod :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 22:23

@martas22 já chtěla jít zase do Vítkovic a pak jsem se rozmyslela :D Já jsem v Porubě ležela v 7 měsíci na udržování malý už chtěl jít na svět, naštěstí mi to pomocí léku zastavili měl jen 1770 gramů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 22:28

@MamuškaLuci je ja taky ležela na udrženi ale 3-4 měsíc hah ja bych do vitkovic nešla ani kdyby mi to zaplatili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.8.13 22:30

@martas22 já tam mám gynekoložku, takže já jsem tam zvyklá:) ale Fifejdy jsou děs, tam už nejdu…porodní sály jsou nové hezké super, ale ty pokoje a sprchy děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
18.8.13 22:31

@MamuškaLuci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: protot jsem šla taky do poruby nemusim se dělit o sprchu jako ve vitkovicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.8.13 07:55

@martas22 Jeezis chudaku, tak to byl maly nastesti hodny.. me stacilo, kdyz rval kvuli prdikum, vim, ze ty vecerni hodiny byly vycerpavajici a kdyby takhle mel rvat porad, asi by me odvezli :mrgreen: taze klobouk dolu :pankac: V 18ti.. ale tak kdyz nase rodice meli deti v 18ti letech nikdo se nad tim ani nepozastavil. To mam taky, rano uklidim a vecer zas bordel :oops: :lol: A to mam jedno male ditko a chlapa… :lol: Proč nemáš ráda Vítkovice? :)

Příspěvek upraven 19.08.13 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.8.13 07:58

@martas22 můj malý měl včera 13 měsíců :) Pěkné dětičky máš :palec: a ta holčička je rozkošná.. zvlášť mezi těma klukama :mrgreen: :kytka:
@Denie Tak ty srnčí hody ti závidím, já bych taky potřebovala na chvíli vypadnout ze stereotipu. ALe už jsme na příští víkend domluveni s kamarády, že pojedeme aspoň na jednu noc do chatek na Olešnou a malého pohlídá babička… nemůžu se dočkat až se taky pěkně naperu :pankac: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
19.8.13 08:00

@MamuškaLuci Luci jak píšeš to s tou babičkou, že na vás moc není místo.. máme to úplně stejně.. Od přítele maminka má měsíčního prcka, takže tu moc zatěžovat naším Kristiánkem nechci, moje mamka je buď v práci, nebo často hlídá moji neteř.. takže tam se taky nedostanem.. někdy bych potřebovala oddych :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.8.13 09:35

@Markétka91 mamka ta je doma ma invalidní důchod, ale je schopná pohlídat, ale moc se jí nechce ze začátku celkem i jo, ale poslední dobou vůbec, ta mi hlídá malého pokaždé co mám školu a v zimě a na zkouškové pokaždé i na noc no a přítelova mamka ta má věčně od přítele neteře, ale to je opravdu každý víkend a jednu dobu jak nebyl ještě malý na světě to bylo od pátku co přišla z páce až do neděle do večera asi rok v kuse, jde mi to na nervy protože já se nezastavím ani na minutku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
19.8.13 09:41

Dobre rano

u nas taky to hlidaní neni..manžel rodiče nemá a naši jsou rozvedeni, otec bydlí v haviřově a nehlida a matka taky nehlidá…jednou měla kluky na dovolene a ted jak jsme byli v te lodi, ale jinak teda nikdy…ano pokud jsem třeba v nemocnici a je třeba trošku vypomoct, tak to vypomuže, ale že by si brala děcka jako některe babičky aspon občas na vikend, tak haha to ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.8.13 09:44

@martas22 To jako když já si řeknu tak mi ho vezmou, ale já si ani moc často neříkám přítel je od rána do večera v práci a o víkendu(pokud nepracuje) je rád že může být s malým, ale mě postě rozčiluje ta nespravedlnost, že ona si může každý víkend hodit nohy nahoru a prostě mít klídeček, kdežto já už jsem pomalu dva měsíce neměla malého nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
19.8.13 10:07

@MamuškaLuci u nas je to to same, ale vzhledem k tomu, že je diskuze veřejna nemužu to blíže rozebrat :mrgreen: ale vzasadě stejnej problem u nas :pankac: je fakt, že prostě si neřikam ted jsem řekla až po 7 letech, takže si myslim, že je to vice než slušneee a tim, že jsme mamce řekla, tak se těšila, že mi s manžou konečně někam vyrazíme haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.8.13 14:37

Holky tak v sobotu jdu po sto letech s holkama se základky někam posedět minule to dopadlo teda krutě :D některé byli celkem na mol :D Já teda ne já už jsem moc stará na to :D Ted to ještě oznámit příteli, který je extrémně žárlivý :( Mimochodem jak jsou na tom Vaši mužíčci se žárlením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
19.8.13 15:24

@MamuškaLuci hahaaaa se zářením???Můj chlap je děsně žárliví, žárlil i na spoluzaky ze střední :roll: chodit někam v noci sama bez něho ven NEEXISTUJE!!!Leda tak že by nějaká kamarádka slavila narozky, byly by jsme tam jen holky, seděly na nějakém slušném místě ideálně u ní doma(hospoda nebo nějaký bar neexistuje) a domů bych musela jet s nějakým známým taxíkem, určitě ne s někým cizím nebo s MHD :mrgreen:…Někdy je to hrůza, teď jak jsme byli na těch srncich hodech tak jsem nesměla jít ani sama na záchod nnebo si zajít pro pití, protože se o mě hrozně bojí když jsou kolem samí ožralí lidi, tak že by do mě schválně někdo zduchl nebo mě odtáhl do lesa :roll: :lol: holt někdy to s ním není jednoduché, ale aspoň vím že mě nemá na háku.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
19.8.13 16:50

@Markétka91 Tak to ti přeju, pořádně si to tam užij!!! :kytka:…mě ten jeden večer hrozně pomohl, konečně jsem si připadala zase jako člověk a ne jako stroj který dělá pořád dokola ty samé úkony :lol: už se nemůžu dočkat dalšího takového večera :dance:…A ty se pořádně pobav!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová