Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martas22 Tak to je super
snad teda stihnou vyblednou do léta no ![]()
@Denie jo neboj se nic je to prostě dan za to že mužeme mit děti
rok je dlouhaaaaa doba na regeneraci ![]()
@MamuškaLuci Aha.. takže to máš s tím hlídáním taky nic moc.. člověk by neřekl, jak i dvě hodinky bez toho dítka pomůžou.
Mohla bych říct přítelově babičce, ta by ho ráda pohlídala, ale není na tom úplně dobře se zdravím, malého nezvedne.. Mají tam sice dědu, ale je mi to hloupé ho tam strkat, jak jsem psala mamka nemá moc čas, nebo se jí taky nechce
a potencionální tchýně má mimčo.. takže tak ![]()
@Denie Děkuji,snad si to užju, potřebuju to už jak sůl… taky si připadám jako nějaká mašina, pořád ty samé věci do kola, každý den vyprat, uklidit, nakrmit, přebalit, jít ven, uvařit… hrůza
já vím, člověk potřebuje vypnout.. nedávno jsem si dala vínko s kamarádkou a hned mi bylo lépe, ale nemohly jsme to moc přehánět, protože přítel šel na druhý den ráno do práce, a já bych nebyla schopná, takže jen tak lehce
![]()
@Markétka91 skus kamaradku at pohlida…řika se to lehce ja taky nemam hlidani, ale opravdu člověk potřebuje vypnout
Holky u nás je to čím dál horší malý zlobí tak, že jsem se dneska už rozbrečela únavou
Do toho ted pořád musím číst k maturitě
Dneska jdu k švagrové trošku si konečně vypít a odreagovat se, měla jsem jít na stodolní, ale jelikož jsou dneska ty protesty je mi jasné že celá Ostrava bude sám nácek a samé bitky a na to já nejsem zvědavá
No ale dalo to práci než si malého někdo vzal, přítelovi rodiče prý malujou, sestra se z toho nakonec vymluvila, takže jde k moji mamce s tím že tam musím přijít spát protože si jde ráno pro sedačku, takže polovíční odpočinek
A teď jsem ještě zvědavá, jestli přijdu ke švagrové a ta bude mít děti na hlídaní u přítelových rodičů, kteří mi řekli že mi nepohlídají, tak vyletím z kůže ![]()
@MamuškaLuci hlavu vzhuru maleho to přestane bavit okolo 5 roku… s tou švagrovou jsi mě dostala ja bych je asi zbila kdyby si moje děcka nebraly a pak měli na hlidani od brachy třeba
kor jak to ted potřebuješ před maturou…vypij si odreaguj se třeba dobrym filmem at chlap vezme maleho
nebo se stav ukažu ti jak to je se
třema dětma vypit mužeš tady se mnou ![]()
@martas22 Jooo chlap malého může vzít ven leda kolem 7 večer a to je čas na koupaní
on odjíždí do práce v 5 a přijíždí v 6 večer
neříkám peníze má krásné na to si stěžovat nemůžu, ale někdy si říkám jestli by nebylo lepé kdyby byl více doma za cenu toho že se nebude mít tak dobře ![]()
@MamuškaLuci no na všem je něco hlavně bez peněz to prostě nejde, ale zase neuvidi ty nejlepší roky maleho a už to nikdy nevratí…je to těžko…hlavně jak Vám to vyhovuje
@martas22 no právě že mi to poslední dobou nevyhovuje
jsem pořád sama já mám sice ted plno práce a každý den trávím několik hodin přípravou k maturitě, ale i tak je lepší mít toho chlapa aspoň doma ![]()
Muj děla na směny dojde domu a jede další směnu
chapu tě fakt je to na houby pak i s praci jelikož tvuj jakoby nebyl budeš na vše sama, ale bude lepe
dneska mala blije musim s ni jet na pohotovost byli jste někdo tady na fifkach???
@Karin6342 caaaaau
no my jsme se měli fajn, spíš ty jak ses měla na dovči???Ty jo úplně ti jí závidím ![]()
@Karin6342 tak tě tady vitám u nás už léto skončilo ![]()
@martas22 no právě mi mužíček oznámil že bude chodit o hodinu dřív začínát a hodinu dřív končit takže aspon okolo té 4 už bude doma takže super
Jinak na Fifejdách jsem byla jednou asi ve 3 ráno, protože malý měl 39 horečku a opravdu byl horký nehorázně a doktorka ho zkontrolovala a zeptala se mě,,Tak co mu je?" Tak jsem jí řekla jako že má tak vysokou horečku a ona to nic není z toho se vyleží a kluk měl 4 měsíce ![]()
@MamuškaLuci víš co pravě ja nevěřím, že u dětí je 39 horečka jako pohoda…mala v 5 tydnech dostala 40 tky a nešlo srazit ničim a v 5 tydnech se nesmi nic podavat, tak dva dny s horečkama letěla jsem taky k mudr a chtěla nas poslat do špitalu, ale nakonec to šlo dolu..Pavlik, jak ma horečku, tak měl už i 41 stupnu a jako nikdy vice…jinak jsem na fifejdy nejela nakonec mala vypada celkem dobře pujdu až zitra k mudr snad v noci nic nebude
jinak na těch pohototvostech ti doktoři stoji fakt za to jsem si s něma užila svoje pravě a diky nim skončil malej na kapakach 10 dni
…jinak je fajn, že mužička budeš mit dřive doma to se šikne v 16,00 to je fajn hodina ![]()
@Denie píše:jo super
@Karin6342 caaaaauno my jsme se měli fajn, spíš ty jak ses měla na dovči???Ty jo úplně ti jí závidím
@MamuškaLuci píše:
@Karin6342 tak tě tady vitám u nás už léto skončilo
@martas22 no právě mi mužíček oznámil že bude chodit o hodinu dřív začínát a hodinu dřív končit takže aspon okolo té 4 už bude doma takže superJinak na Fifejdách jsem byla jednou asi ve 3 ráno, protože malý měl 39 horečku a opravdu byl horký nehorázně a doktorka ho zkontrolovala a zeptala se mě,,Tak co mu je?" Tak jsem jí řekla jako že má tak vysokou horečku a ona to nic není z toho se vyleží a kluk měl 4 měsíce
no všímám
taky jsem dostala pěknou facku zimy jak jsem vylezla z letadla ![]()