Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denie a jak máš staré dítě? že by jsme třeba někdy zašly do jojoparku ![]()
@syselinka mám dcerku 7měsíců, jo to klidně mužem, ještě jsem tam nikdy nebyla
a moje bezdětné kamarádky na nějaké jojo parky moc nejsou, takže budu moc ráda ![]()
@Andeliiicek a kde na Dubině bydlíš? Já bydlela vedle základní školy Formanky
před rokem jsem se od tama odstěhovala
@Denie v prosinci mi bylo 21 let, ne dcerka neni planovana, ale rozhodne je chtena
. Vy jste mimi planovali? Kolik je tobe? ![]()
@Andeliiicek Nee naplánovali, mě je teprve 18
ale taky je chtěná, teď už si vůbec nedokážu představit že bych ji neměla ![]()
@Denie jee tak to mame stejne, ja si to materstvi uzivam, ja mam maturu hotovou, jen jsem prerusila vysku, takze nebylo co resit, nad potratem jsem ani neuvazovala
. Kdepak jsi rodila?
@Andeliiicek mě taky potrat ani nenapadlo, ani nebyl důvod, u mě byl právě jediný problém škola, musela jsem ukončit studium, takže momentálně mám jen základní vzdělání
Ale už to řeším a od září snad nastoupim na nějakou školu dálkově
… Taky si mateřství užívám, jen mi občas už doma hrabe, nemam moc přátel a ty co mám tak jsou bezdětné a buďto studují nebo pracují
a přítel je věčně v práci, takže jsme skoro furt samotné doma a to je někdy fakt na palici
už se celkem i těším do té školy, že aspoň sem tam vylezu mezi lidi
.. Rodila jsem na Fifejdach a ty??
@Denie to zvladnes tu skolu, uvidis
. Ja rodila ve Vitkovicich, nastesti jsem mela za 3 hodiny odrozeno, na porod rada vzpominam
. Ja mam take vetsinu kamaradek studujicich a jednu pracujici, pak jsem se seznamila s jednou kamaradkou pres internet, ale je z daleka
.
A co rodice na mimco?
@Andeliiicek já měla taky rychlý porod a ráda na něj vzpomínám, odjezd do porodnice o půl druhé ráno a 3:31h se malá narodila ![]()
Taky jsem se seznámila tady s jednou holčinou ale bydli víc než přes půl republiky dál než já
takže si jen píšeme no..
Tak rodiče samozřejmě nebyli moc nadšení ze začátku, ale třeba mamka semnou šla na první UZ v 6tt a rozbrečela se tam jak viděla srdíčko
takže mamka se těšila prakticky hned, taťkovi to trvalo déle, jsem jeho malá holčička pořád
ale pak se taky začal těšit a teď je z ní úplně podělaný když ji vidí ![]()
Ahoj holky jsem sice z poruby ale pokud by to některé mamči nevadilo nebo byla také z poruby tak bych byla rada a ráda někoho poznala. mám 5 a pul letého syna a 1 měsíčního chlapečka. bydlíme tady asi pul roku a stale nemám nikoho s kym bych mohla chodit s dětma ven nebo jen tak pokecat u kafe…