Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2429
4.2.14 15:29

@Denie a jak máš staré dítě? že by jsme třeba někdy zašly do jojoparku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 15:33

@syselinka mám dcerku 7měsíců, jo to klidně mužem, ještě jsem tam nikdy nebyla :D a moje bezdětné kamarádky na nějaké jojo parky moc nejsou, takže budu moc ráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.2.14 15:59

:pankac: holky ja jsem z Dubiny, a mam 5 mesicni dcerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 16:04

@Andeliiicek a kde na Dubině bydlíš? Já bydlela vedle základní školy Formanky :D před rokem jsem se od tama odstěhovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.2.14 16:21

@Denie ja bydlim naproti zakladky Alberta Kucery :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 16:28

@Andeliiicek a kolik je ti let? Dcerka je plánovaná?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.2.14 16:43

@Denie v prosinci mi bylo 21 let, ne dcerka neni planovana, ale rozhodne je chtena :hug:. Vy jste mimi planovali? Kolik je tobe? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 17:07

@Andeliiicek Nee naplánovali, mě je teprve 18 :mrgreen: ale taky je chtěná, teď už si vůbec nedokážu představit že bych ji neměla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.2.14 17:18

@Denie jee tak to mame stejne, ja si to materstvi uzivam, ja mam maturu hotovou, jen jsem prerusila vysku, takze nebylo co resit, nad potratem jsem ani neuvazovala :hug:. Kdepak jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 17:24

@Andeliiicek mě taky potrat ani nenapadlo, ani nebyl důvod, u mě byl právě jediný problém škola, musela jsem ukončit studium, takže momentálně mám jen základní vzdělání :? Ale už to řeším a od září snad nastoupim na nějakou školu dálkově :pankac:… Taky si mateřství užívám, jen mi občas už doma hrabe, nemam moc přátel a ty co mám tak jsou bezdětné a buďto studují nebo pracují :nevim: a přítel je věčně v práci, takže jsme skoro furt samotné doma a to je někdy fakt na palici :zed: už se celkem i těším do té školy, že aspoň sem tam vylezu mezi lidi :mrgreen:.. Rodila jsem na Fifejdach a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.2.14 17:42

@Denie to zvladnes tu skolu, uvidis :andel:. Ja rodila ve Vitkovicich, nastesti jsem mela za 3 hodiny odrozeno, na porod rada vzpominam :hug:. Ja mam take vetsinu kamaradek studujicich a jednu pracujici, pak jsem se seznamila s jednou kamaradkou pres internet, ale je z daleka :cert: :,(.

A co rodice na mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.2.14 17:48

@Andeliiicek já měla taky rychlý porod a ráda na něj vzpomínám, odjezd do porodnice o půl druhé ráno a 3:31h se malá narodila :kytka:
Taky jsem se seznámila tady s jednou holčinou ale bydli víc než přes půl republiky dál než já :lol: takže si jen píšeme no..
Tak rodiče samozřejmě nebyli moc nadšení ze začátku, ale třeba mamka semnou šla na první UZ v 6tt a rozbrečela se tam jak viděla srdíčko :mrgreen: takže mamka se těšila prakticky hned, taťkovi to trvalo déle, jsem jeho malá holčička pořád :mrgreen: ale pak se taky začal těšit a teď je z ní úplně podělaný když ji vidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.2.14 19:16

Ahoj holky jsem sice z poruby ale pokud by to některé mamči nevadilo nebo byla také z poruby tak bych byla rada a ráda někoho poznala. mám 5 a pul letého syna a 1 měsíčního chlapečka. bydlíme tady asi pul roku a stale nemám nikoho s kym bych mohla chodit s dětma ven nebo jen tak pokecat u kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.2.14 20:02

@Andeliiicek já bydlím taky naproti alberta kučery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
4.2.14 20:04

@syselinka a z ktere strany? Ja bydlim na J. Maluchy ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová