Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martas22 no já to právě taky neumím jinak než hladovkou
prostě se nedokážu hlídat abych jedla pravidelně co 3 hodiny a ještě ke všemu zdravě, to není nic pro mě, už tak mi v těhotenství dělalo problém se hlídat ať jím zdrave pro malou, zeleninu jsem do sebe prostě nedostala tak jsem se snažila jíst aspoň hodně ovoce a vyhnout se kupovaným bagetam a mekáči
…Hladovce zdar!!!už mám 19kilo dole za 7týdnů a 15mi ještě chybí tak uvidíme uvidíme ![]()
@Denie hladovka je ale špatně ono po porodu jde vaha velice dobře i bez hladovky, tak se až tak netrap
no jo vy, už jste vyrostli na mekáči a coca-colach za mě teda jsem si maximalně hambač koupila někde u vyhlídala dodnes si pamatuju tu reklamu, ale mě to nikdy moc neřikalo ja mam rada zdravou stravu, ale nemam na to prachy a ten kdo řika, že to nic nestojí tak kecá
každopadně racinalní strava je pro mě tělo nejblahodarnější
ja snist hambač mam 5 kilo hore
a to ovoce taky nesmiš moc jen opravdu kousek a to dopoledne nejlepší je středni jablko nebo pomeranč ostatnimu se vyhybam no ted žeru švestky, takže kecam
ale něco na styl hladovky asi jim taky
a jsem spokojena uvidime zda mi to nevydrží 3 dny ![]()
@martas22 Jooo ony se vždy najdou takové co si prostě musí rýpnout, at je to u deníčku nebo v diskuzích
Jinak váha mi už šplhala na 66 a tak jsem si řekla dost!!! Můj cíl je 57
Celý život jsem se pohybovala okolo 57-59 nikdy jsem neměla ani 60…Já se teda ted snažím jíst zdravě po malých porcích…Snídám, pak mám svačinu, oběd, zase svačinu a pak večeři a pak podle hodin si dám třeba ještě ovoce, zeleninu nebo jogurt…jsem z toho, ale dost zmatená:D Protože já teda, taky vždy hladověla a měla jsem i 53, ale vím že to není vůbec dobré a člověk to pak nevydrží a hrozně se začne přežírat teda já to tak měla:D Jinak vypiju ted tak 3litry denně z toho 2 nebo 3 sklenice z citroném a cvičím hodinku denně posilování, ale né ráno čekám až malý usne
a pak ještě večer na rotopedu:D Držte mi palce at zhubnu, protože tu moji pneumatiku NENÁVIDÍM ![]()
@MamuškaLuci ty voleeeeeeeeeeeeee
ja miít 65 tak jsem nejštastnější na světě
, ale chapu tve pohnutky jen to vydrž vysledek se dostavííííííííí po delší době a bude super uvidiš je to běh na dlouhou trat hlavně nehladovět
držím moc pěsti o pneumatice mi nemusiš řikat
, ale po 3 dětech
co bych chtěla nidky jsme nebyla vychrtlá a ani nikd ynebudu s tím jsem smiřena, ale musim alespon 65 a jsme ok ![]()
@martas22 já myslím že nespí nikdo, jen se jim sem nechce lozit nebo nemají čas
…A co jak se maaaaaaš??..Mě malá před chvilkou usla tak relaxuju ![]()
Ja od rana peču vařím, peru
musim se pochvalit…na 12,00 jsem měla udělanej vyvarek, pečene kuře s bramborama, kynutej kolač švestkovej a ted dělam marmeladove kolače jsem supeeeeer ženaaaaaaa ![]()
@MamuškaLuci Jojo taky dálkově, my to máme každý čvrtek 7 hodin odpoledne
Já většinou před poslední hodinou zdrhlam už jsem to nevydržela
V zimě je to celkem kruťárna, tam tak pozdě po tmě ještě sedět.. někdy bych to docela ocenila dopoledne
Ale co se dá dělat… poslední rok nějak doklepu a doufám, že úspěšně zakončím
![]()
@martas22 Jsou tady asi samé ukecané baby
Ale jsou i chvíle, kdy to tu nějak zamrzne
Na balkon, nebo do stanu? Tak to je pěkné
Já jsem zvědavá, jak to s tím naší malým bude…Nočník ho zatím taky moc nebere ![]()
@martas22 píše:
Ja od rana peču vařím, perumusim se pochvalit…na 12,00 jsem měla udělanej vyvarek, pečene kuře s bramborama, kynutej kolač švestkovej a ted dělam marmeladove kolače jsem supeeeeer ženaaaaaaa
tak to chválím
Taky mám dny, kdy si připadám jako super žena
Ale třeba dneska jsem lempl nehorázný
Odpoledne jsem si s malým zdřímla, jsem nějaká utahaná ![]()
@Markétka91 ja is přišla do svych 30 jako super žena od te doby se to se mnou tahne
je to asi pul roku teda, a le mala je dost uřvane dítě…takže mi dala co proto
asi to ted začinam dospavat
, ale dneska jsem si makla jsem se vratila do svych kolejiiiiii ufffffff myslela jsem, že zustanu zdechla napořad ![]()
@martas22 To jsi hned měla ze sebe lepší pocit, že i něco ještě zvládneš co?
Nezdá se to, ale ty dětičky dají zabrat… zvlášť když potřebuješ doma něco udělat a prcek furt lítá za tebou a řve.. joo taky už to začínám poznávat
Vzpomínám na ty miminkovské časy kdy byl jen v postýlce. Nebo na dece a hrál si s hrazdičkou..kde to je??
Dívala jsem se ti na profil, Tomáška jsi měla celkem brzo že? ![]()
@Markétka91 jo tak to ja u male neznam vše jsem dělala s ní v naručí ona řvala asi 10 měsíců vkuse
no Toma jsme měla v 18 letech ted mu bude 12 zní to dost divně 12 let
, ale je to takove telatko ještě
no ja musim uklizet každej den všecko několikrat, takže mam pořad pocit, že je binec jelikož nevydrží byt uklizeno jak uklidim ani hodinu
takže jsem se dala na uklid skříní a ted dělam tohle tam to jde vidět
i když jak zase furt něoc vytahujou ![]()
Jinak děvčata dobre rano Vám přeju
vyražíte někam dneska??? Mě měl vzit manžel všecky děti pryč a vzal jen kluky malou mi nechal..jsem tušila, že to tak bude sliby chyby
takže poklidim co kluci nadělaly za tyden v těch jejich krabičkach, vysaju, povleču a pak vyrazim asi do bělaku
sama
![]()