Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
15.8.13 12:14

@martas22 no já to právě taky neumím jinak než hladovkou :mrgreen: prostě se nedokážu hlídat abych jedla pravidelně co 3 hodiny a ještě ke všemu zdravě, to není nic pro mě, už tak mi v těhotenství dělalo problém se hlídat ať jím zdrave pro malou, zeleninu jsem do sebe prostě nedostala tak jsem se snažila jíst aspoň hodně ovoce a vyhnout se kupovaným bagetam a mekáči :lol:…Hladovce zdar!!!už mám 19kilo dole za 7týdnů a 15mi ještě chybí tak uvidíme uvidíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
15.8.13 12:29

@Denie hladovka je ale špatně ono po porodu jde vaha velice dobře i bez hladovky, tak se až tak netrap :pankac: no jo vy, už jste vyrostli na mekáči a coca-colach za mě teda jsem si maximalně hambač koupila někde u vyhlídala dodnes si pamatuju tu reklamu, ale mě to nikdy moc neřikalo ja mam rada zdravou stravu, ale nemam na to prachy a ten kdo řika, že to nic nestojí tak kecá :mrgreen: každopadně racinalní strava je pro mě tělo nejblahodarnější :pankac: ja snist hambač mam 5 kilo hore :mrgreen: a to ovoce taky nesmiš moc jen opravdu kousek a to dopoledne nejlepší je středni jablko nebo pomeranč ostatnimu se vyhybam no ted žeru švestky, takže kecam :mrgreen: ale něco na styl hladovky asi jim taky :pankac: a jsem spokojena uvidime zda mi to nevydrží 3 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
15.8.13 19:39

@martas22 Jooo ony se vždy najdou takové co si prostě musí rýpnout, at je to u deníčku nebo v diskuzích :nevim: Jinak váha mi už šplhala na 66 a tak jsem si řekla dost!!! Můj cíl je 57 :D Celý život jsem se pohybovala okolo 57-59 nikdy jsem neměla ani 60…Já se teda ted snažím jíst zdravě po malých porcích…Snídám, pak mám svačinu, oběd, zase svačinu a pak večeři a pak podle hodin si dám třeba ještě ovoce, zeleninu nebo jogurt…jsem z toho, ale dost zmatená:D Protože já teda, taky vždy hladověla a měla jsem i 53, ale vím že to není vůbec dobré a člověk to pak nevydrží a hrozně se začne přežírat teda já to tak měla:D Jinak vypiju ted tak 3litry denně z toho 2 nebo 3 sklenice z citroném a cvičím hodinku denně posilování, ale né ráno čekám až malý usne :D a pak ještě večer na rotopedu:D Držte mi palce at zhubnu, protože tu moji pneumatiku NENÁVIDÍM :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
15.8.13 19:42

@MamuškaLuci ty voleeeeeeeeeeeeee :mrgreen: ja miít 65 tak jsem nejštastnější na světě :mrgreen: :mrgreen:, ale chapu tve pohnutky jen to vydrž vysledek se dostavííííííííí po delší době a bude super uvidiš je to běh na dlouhou trat hlavně nehladovět :pankac: držím moc pěsti o pneumatice mi nemusiš řikat :cert:, ale po 3 dětech :think: co bych chtěla nidky jsme nebyla vychrtlá a ani nikd ynebudu s tím jsem smiřena, ale musim alespon 65 a jsme ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
16.8.13 09:16

Ahoj holky, tak neštvěte měěěěěěěěěěěěěěěě spite nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
16.8.13 09:39

@martas22 Spát???Haha to asi těžko :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
16.8.13 10:04

Aspon někdoooooooooooooooooooo :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
16.8.13 10:09

@martas22 já myslím že nespí nikdo, jen se jim sem nechce lozit nebo nemají čas :mrgreen:…A co jak se maaaaaaš??..Mě malá před chvilkou usla tak relaxuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
16.8.13 12:34

Ja od rana peču vařím, peru :dance: musim se pochvalit…na 12,00 jsem měla udělanej vyvarek, pečene kuře s bramborama, kynutej kolač švestkovej a ted dělam marmeladove kolače jsem supeeeeer ženaaaaaaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
16.8.13 19:40

@MamuškaLuci Jojo taky dálkově, my to máme každý čvrtek 7 hodin odpoledne :zed: Já většinou před poslední hodinou zdrhlam už jsem to nevydržela :mrgreen: V zimě je to celkem kruťárna, tam tak pozdě po tmě ještě sedět.. někdy bych to docela ocenila dopoledne :? Ale co se dá dělat… poslední rok nějak doklepu a doufám, že úspěšně zakončím :P :lol:
@martas22 Jsou tady asi samé ukecané baby :lol: Ale jsou i chvíle, kdy to tu nějak zamrzne :D Na balkon, nebo do stanu? Tak to je pěkné :lol: Já jsem zvědavá, jak to s tím naší malým bude…Nočník ho zatím taky moc nebere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
16.8.13 19:42
@martas22 píše:
Ja od rana peču vařím, peru :dance: musim se pochvalit…na 12,00 jsem měla udělanej vyvarek, pečene kuře s bramborama, kynutej kolač švestkovej a ted dělam marmeladove kolače jsem supeeeeer ženaaaaaaa :mrgreen:

tak to chválím :palec: Taky mám dny, kdy si připadám jako super žena :pankac: Ale třeba dneska jsem lempl nehorázný :lol: Odpoledne jsem si s malým zdřímla, jsem nějaká utahaná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
16.8.13 20:58

@Markétka91 ja is přišla do svych 30 jako super žena od te doby se to se mnou tahne :mrgreen: je to asi pul roku teda, a le mala je dost uřvane dítě…takže mi dala co proto :pankac: asi to ted začinam dospavat :mrgreen:, ale dneska jsem si makla jsem se vratila do svych kolejiiiiii ufffffff myslela jsem, že zustanu zdechla napořad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.8.13 09:18

@martas22 To jsi hned měla ze sebe lepší pocit, že i něco ještě zvládneš co? :lol: Nezdá se to, ale ty dětičky dají zabrat… zvlášť když potřebuješ doma něco udělat a prcek furt lítá za tebou a řve.. joo taky už to začínám poznávat :zed: Vzpomínám na ty miminkovské časy kdy byl jen v postýlce. Nebo na dece a hrál si s hrazdičkou..kde to je?? :lol: Dívala jsem se ti na profil, Tomáška jsi měla celkem brzo že? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
17.8.13 09:29

@Markétka91 jo tak to ja u male neznam vše jsem dělala s ní v naručí ona řvala asi 10 měsíců vkuse :cert: no Toma jsme měla v 18 letech ted mu bude 12 zní to dost divně 12 let :roll:, ale je to takove telatko ještě :mrgreen: no ja musim uklizet každej den všecko několikrat, takže mam pořad pocit, že je binec jelikož nevydrží byt uklizeno jak uklidim ani hodinu :cert: takže jsem se dala na uklid skříní a ted dělam tohle tam to jde vidět :mrgreen: i když jak zase furt něoc vytahujou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
17.8.13 09:34

Jinak děvčata dobre rano Vám přeju :pankac: vyražíte někam dneska??? Mě měl vzit manžel všecky děti pryč a vzal jen kluky malou mi nechal..jsem tušila, že to tak bude sliby chyby :mrgreen: takže poklidim co kluci nadělaly za tyden v těch jejich krabičkach, vysaju, povleču a pak vyrazim asi do bělaku :pankac: sama :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová