Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
31.7.13 16:17

@MamuškaLuci Tak až pojedete kolem, tak se mrkni. Jsou to ty nízké třípatrové baráky u cesty :mrgreen: A ten náš opravdu nelze přehlédnout :mrgreen: No to by sis asi moc neodpočinula :mrgreen: I Česko je krásnéé.. já bych dovolenou někam do čech brala všemi deseti… závidím a užijte si to :palec:
@Denie Ty chodíš na ty trampošky? Já už to dlouho mám v plánu, že bych šla, ale pořád nemám společnici :lol: Jaké to je?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 17:53

@Markétka91 jooo chodila jsem na ně občas než jsem byla těhotná a paráda :pankac:…Já jsem teda zdárný příklad antisportovec :mrgreen: Ale trampošky jsou bomba, hrozně zábavné ale i tak celkem makačka, nebo aspoň pro mě makačka no :lol: :lol: tak jestli chceš tak pojď taky s náma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 17:56

@Denie Já jsem taky takový chodící antisport :mrgreen: :mrgreen: takže se ráda přidám :palec: A kdy chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 19:48

@Markétka91 ještě jsme nezačaly, navrhla jsem to holkam dneska a naplánovány jsme to koncem srpna začátkem září protože holky jedou ještě na dovcu :mrgreen:..Ale když bys chtěla tak se mužem domluvit my dvě aji dříve, ale zatím mám ještě šestineděli takže nejdřív za 2 týdny, a šly by jsme tady do zabřehu do Assenu jestli víš kde to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.8.13 07:24

Holky tak dneska jsme vstávali už v 5:30 čím dál lepší :D:D aspon, že šel už v 17:30 spát :) V kolik dáváte vaše dítka spát? dáváte pokaždé stejně? a jak uspáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.13 07:26
@MamuškaLuci píše:
Holky tak dneska jsme vstávali už v 5:30 čím dál lepší :D:D aspon, že šel už v 17:30 spát :) V kolik dáváte vaše dítka spát? dáváte pokaždé stejně? a jak uspáváte?

usina sám kolem osmé v posteli :D a vstava vetsinou po šesté, o pul 7 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.8.13 07:40

@Karin6342 tak to závidím já uspávám v kočárku :( většinou tak půl hodinky i víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.13 07:42
@MamuškaLuci píše:
@Karin6342 tak to závidím já uspávám v kočárku :( většinou tak půl hodinky i víc :(

az bude větší tak to bude lepší :) ja jsem malého uspavala do roka na rukách, i hodinu a pul :D to byla teprve hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.8.13 07:44

@Karin6342 tak to si neumím vůbec představit, já malého sotva unesu :D ze začátku jsem ho taky uspávala na rukou, pak v takové houpací sedačce a co jsme na novém bytě, tak v kočárku…neumím si představit, že bych ho dala do postýlky a usnul by, on je hrozný nezmar :D Tak snad jednou no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.13 07:46
@MamuškaLuci píše:
@Karin6342 tak to si neumím vůbec představit, já malého sotva unesu :D ze začátku jsem ho taky uspávala na rukou, pak v takové houpací sedačce a co jsme na novém bytě, tak v kočárku…neumím si představit, že bych ho dala do postýlky a usnul by, on je hrozný nezmar :D Tak snad jednou no :D

no to maly je hubenour :D ale neboj, taky je šílený za cely den si nesedne ani na pět minut i u jídla musí furt poskakovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.8.13 07:47

@Karin6342 malý to samé on u toho jídla nikdy neposedí :D ho musím nahánět po celém bytě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.13 07:51
@MamuškaLuci píše:
@Karin6342 malý to samé on u toho jídla nikdy neposedí :D ho musím nahánět po celém bytě :D

jo to ja taky uz se zase děsim co bude provádět dneska :D nudime se uz od rana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
1.8.13 17:48

@Denie Jojo vím kde to je, i jsem viděla nějaký letáček, že tam jsou ty trampolíny. Tak to se ještě šetři. :* A určitě se nějak domluvíme potom!
@MamuškaLuci Luci malý vstával v 6 :roll: Ale díkybohu pak ještě zabral na hodinku a půl :mrgreen:.Večer ho neuspáváme nijak, padne do postýlky a spinká. Většinou v 7 hodin je jeho čas, dneska byl teda utahaná z koupáku, tak spí už teď :pankac:. Ale přes den je to trošku horší… To žádný režim nemáme :oops: :zed: :lol: spí jak chce… rošťák. Jednou tak, pak zas tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.8.13 09:35

Halóóó dámy, tady zase chcípl pes :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
8.8.13 10:31

@Markétka91 taky si říkám že to tady pořád nějak chcipa :lol:..Holt máme všechny tak nudné životy že není ani o čem psát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová