Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
8.5.13 09:11

@Denie no já mám po porodu pořád 5 kilo na víc a jsem z toho opravdu neštastná a nemůžu se jich zbavit a bazén budu asi sabotovat letos :D nebo s sebou vezmu župan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
8.5.13 09:17

@MamuškaLuci Tak kdyby mi zbylo 5kilo tak bych byla šťastná jako blecha, protože představa že za celé těhu přiberu 30kg a v porodnici nechám třeba 6kilo tak ta představa že mi bude zbývat pořád 24 je mazec a vůbec si nedokážu představit jak to dám dolů 8o…Takže nějákých zbylích 5kg by pro mě byla velká sláva :lol:…Nejhorší na tom všem je že diety jś v životě nedokážu držet a sportovně založená taky zrovna nejsem, takže u mě celkem problééém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.5.13 19:04

@MamuškaLuci @Denie Ahoj holky, taky už se přidávám :jazyk: Měla jsem toho nějak moc a neměla jsem moc čas ani chuť sedět u pc..navíc, když je tak pěkně jsme často venku, takže to tu moc nezapínám, a mrtvo tu trošku bylo to je fakt :mavam: Denie nebooooj, to zhubneš všechno :P já mám ještě míň, než před otěhotněním :lol: :pankac:je fakt, že to způsobily i jiné věci… ale určitě toho hodně necháš už v porodnici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.5.13 16:43

@Markétka91 Ahoj :) No tady to už umřelo uplně :D ale já bych byla ráda kdybychom se domluvili a nějak zašli s kočárkem? :) tak když budeš chtít můžeme se domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.5.13 20:56

@MamuškaLuci je tu mrtvo, ale to nevaaaaaaaaaaaaaaaa :P Urcite se domluvime, tedkom ti nereknu kdy, do ctvrtku asi ne, na zitra plan mam a ve stredu se budu muset ucit na ctvrtek do skoly :pocitac: leda ze by v paaaaaaaaaatek? co myslis? :P a jaka byla svatba? ses nepochlubila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.5.13 07:56

@Markétka91 já právě nevím co bude tento víkend :( ještě napíšu :) No svatba byla paradní sestra byla nádherná navěsta :) a zapařili jsme pořádně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
15.5.13 12:04

@MamuškaLuci Tak to má být :kytka: Dobře, tak napiš co a jak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.6.13 12:18

Tady je ale mrtvo.. tož baby, žijetee??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
7.6.13 12:33

@Markétka91 ¨Je tady totálně mrtvo no :think: :think: co se dá dělat :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.6.13 12:36

@Denie Trošku to oživit zase :mavam: Jak se ti daří? Co bříško, roste? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
7.6.13 12:40

@Markétka91 A jooo daří se fajn, teda mimču se daří fajn, já už jsem z toho břucha na nervy :mrgreen: :mrgreen: všechno mě bolí a sotva se valím, jsem 34+2tt a mám navrch 28kg takže parádička :roll: už abych to měla za sebou…Co ty jak se ti daří??Co mrňousek?. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.6.13 13:06

@Denie Ježiši..chudáčku, 28 kilo?? tak to musí být hrozné… já měla navrch 13,5 a připadala jsem si jako sud, a to nemluvím o té námaze… ty poslední týdny jsou nejhorší no… musíš ještě vydržet :kytka: Nám se daří fajn, malý se už začíná stavět na nožičky, tak pořád dávat pozor, ať nespadne, nebouchne se… docela fuška, ale nějaký ten pád člověk neovlivní… nemůžu ho hlídat 24 hodin v kuse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
7.6.13 13:11

@Markétka91 Jo s tou váhou je to hrůza, úplne se za sebe stydím :roll: nejraději bych se zabalila do deky aby mi ani kousek těla nečouhal, vůbec se v tom těle necítím, furt mám pocit že na mě všichni čumí a tlemí se :roll: a ještě ke všemu děsné otoky, na kotnících když si zatlačím prstem tak mi tam zůstane dolík 8o fuj hnus…Vůbec by mi nevadilo kdyby se malá rozhodla tak za 2-3 týdny už jít ven :lol:…Jůů tak to je malej šikula :palec: jasně že ho nemůžeš hlídat non-stop, přece jenou chybama se člověk učí ne a nějáké ty pády k tomu patří ;) jen pozor na ostré hrany a velké výšky jinak bych to něják moc neřešila :pankac:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.6.13 19:50

@Denie To se ti ani nedivím, ale neboj se nic… v porodnici nějaké ty kila necháš, a doma to vyběháš, navíc je krásně, takže procházky a tak udělají svoje :mavam: Já jsem se taky necítila, taková koule, ještě vypadám mladě, takže jsem se už nemohla dočkat, až prcek bude venku :zed:… přesně tak jak píšeš, dávám pozor když se ochomítá kolem něčeho, co by na něj mohlo spadnout, nebo do čeho by se mohl ošklivě bouchnout, ale jinak se to nedá… :nevim: A jak se jinak cítíš dneska? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
18.6.13 20:31

Ahoj holky, poraďte mi :) chci rodit na fifejdách, ale musíme ještě na matriku kvůli potvrzení otcovství. Je jedno na kterou půjdu, nebo vyloženě, pod tu, kam patří fifejdy? A kde vůbec tady v zábřehu najdu matriku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová