Mléčný zoubek, vypadne?

4497
4.9.14 14:03

Mléčný zoubek, vypadne?

Ahoj všem co mají už dítko 6+. Mám asi naprosto stupidní dotaz, ale včera jsem to řešila s dcerou (necelých 6 let) a pro ni je to strááášně důležité :-D. Zkoumala se v zrcadle a zjistila, že jí jedna horní jednička trochu žloutne a mírně, opravdu velmi mírně se kývá. Znamená to, že se rozhýbá víc a brzy vypadne?
Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3148
4.9.14 18:20

Zatim jsem se setkala jen s tim, ze padaji nejdriv dolni a pak horni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
24.1.16 16:47

Zdravím, ráda bych se zeptala jak je to s vypadáváním mléčných zoubků, synovi 5+ se kývou dva dolní najednou. Měli jste to taky tak, nebo většinou to jde po jednom. A další dotaz, pomáháte s vypadnutím, nebo to necháte až vypadne sám. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
24.1.16 16:58

@renda81 dcerce…ještě ji nebylo pět, se také kyvaly zuby najednou…sel jeden za druhym. Teď v 5 letech +3 měsících, má už nové všechny jedničky, všechny čtyři šestky a vypadla dolní dvojka a nahoře se dvojka hýbe. S vypadnutim pomáhám já nebo si je vytrhla sama, když už jsou pouze na vlásku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
24.1.16 17:06

@Gábííí děkuju za odpověď, teda to jí to šlo rychle. No já jsem z toho zatím vyplašená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
24.1.16 17:09

@renda81 No to já byla vyplasena z te rychlosti, ale alespoň půjde do školy se zubama a nebude šišlat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
24.1.16 17:17

Někdo to má po jednom, to jsem měla já, dceři po sobě vypadly hned tři zuby. Teda ona si je vytrhla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.