Mléko babylove č. 4 od 12m

323
5.9.15 18:06

Mléko babylove č. 4 od 12m

Ahojky,
nevíte někdo kdy vrátí DMko do prodeje kojenecké mlíko Babylove č. 4 od 12 m? A taky proč jej stáhli? Už 14 dní se ptám prodavaček a ty nic nevědí.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
5.9.15 18:09

Aaa teď koukám, že tady podobná diskuze už proběhla, ale odpověď tam není. Nemáte někde nové informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.9.15 19:04

Ja jsem tu diskusi pred tydnem zakladala, odpovedi jsem nikde nenasla, ale koupila jsem zase c.3 od 10m a budu ho kupovat dal, je chutove 100× lepsi, ta 4 byla fakt divna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.9.15 20:47

@u763 já jsem taky koupila trojku, ale dneska u nás už nebyla ani ta :-D Na jinou značku se mi zatím přecházet nechce když se nic neví. Psala jsem jim na FB, tak jsem zvědavá jestli odpoví. Pokud je pravda co jsi psala ve své diskuzi, tak by měli podle mě vydat nějaké prohlášení a ne to takhle tutlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.9.15 21:27

@kaarcuulkaa pokud neco zjistis, tak mi to prosim napis, ja FB nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.9.15 18:18

@u763 tak to je jejich odpověď „Toto mléko jsme stáhli z prodeje z čistě preventivních důvodů, a to kvůli nesprávným údajům na etiketě výrobku.
Výrobek samotný je nezávadný a splňuje nejpřísnější kvalitativní nároky. Bohužel zatím nevíme, kdy se opět vrátí do prodeje.“

U nás mají vyprodanou i trojku a nechce se mi ji shánět po všech čertech, takže jsme přešli na kravské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová