Mmr predcasna reakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26295
26.6.17 20:24

@Barunkaska ja se taky hrotim v tomto pocasi teplot. U nas 10.dni po ockovani a zatim vubec zadna reakce. Tak jsem zvedava jak dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
26.6.17 20:28
@Ha-ni píše:
@Barunkaska ja se taky hrotim v tomto pocasi teplot. U nas 10.dni po ockovani a zatim vubec zadna reakce. Tak jsem zvedava jak dal…

To je pekne :-), my akorat ten druhej treti den teploty ryma kasel vse hned zmizlo. Pokud to byla reakce pak budu asi jasat, cele ty dny je vcelku i v pohode psychicky akorat jeden den byla protivnejsi ale to pricitam vedru, ten den jsme vsichni byli nejaky divny. Nechci to zakriknout takze jsem stale vpozoru a ocekavani ze muze jeste neco prijit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
26.6.17 21:09

@Barunkaska taky jsem porad ve strehu… ale cim dyl, tim ta pravdepodobnost rapidne klesa. Myslim ze u vas se uz neobjevi. A doufam teda, ze ani i nas :jazyk: ale jsem z toho takova nesva… na hexu celkem reakce a ted ticho po pesine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
26.6.17 21:17

V to moc doufam, po vsech ockovanich mela vzdy horecky pri prvni silny plac, nikdy ne extra zavazne reakce ale preci jen reakce takze jsem se priorixu dost desila. Sice byli dost vedra, ale zas na druhou stranu si myslim, ze to slunicko dodava decko, ktere je dulezite treba tomu teplo naopak pomaha protoze je mensi moznost nejakeho onemocneni. U nas to fle myho vypada, ze mela teplotu z oslabene imunity, protoze jsme kvuli vystoupeni stravili chvilku na desti a pak par hodin na to to uz zaclo.Budu vam drzet palce at uz se vam taky nic neobjevi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
26.6.17 21:23

@Barunkaska my abnormalni plac pri druhe hexe :D ta byla kriticka. Po ockovani 3× zanet strednoho ucha.
Diky. Doufaaam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
26.6.17 21:26

@Barunkaska My máme dneska 12.den a zatím reakce žádná (kro tý zvýšený teploty 4.den). Tak doufám, že to bude bez reakce. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
26.6.17 21:53

Tak to uz vypada nadejne to vam preju :-) Zatim vubec nic, ani neni nejak uknourana. :-) akorat to na zacatku ale jak rikam to si myslim ze bylo spis kvuli snizene imunite ne jako vylozene prima reakce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
29.6.17 22:03

Dobry vecer hlasim, ze je to presne 14 dni a zadny jiny nezadouci ucinky nedorazili (musim zatukat na zuby) pouze ten treti den… Je teda dva dny pomerne dost protivna ale to v okoli neni jedina tak to prisuzuji tomu pocasi :) doufaaaam ze nebude jedna z tech malo deti co maji nu i 20 dni po. No kazdopadne zatim je to oka :mavam: :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
30.6.17 15:01

@Barunkaska u nas 14 dni dnes a taky bez NU. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
30.6.17 19:14

:dance: paráda, tak to vypadá že máme vyhráno snad už :-) jinak malá je nepříjemná zřejmě ze zcela zjevného důvodu, rostou ji dvě stoličky takže my už víme odkud vítr vane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 10:15

Dobrý den, dnes jsme čtvrtý den po očkování MMR a malá má osypane bříško. Může to být reakce? Jen doufám že to nebudou například neštovice :roll: prosím zkušenosti… S takhle brzkym nástupem. Moc děkuji!
Prosím anonym, v případě potřeby vložím fotku

• Citovat
  • Upravit
58
20.6.19 10:26

U nas se maly taky osypal, ale predchazely tomu vysoke teploty od 4. dne po ockovani. Byla to sesta nemoc coz mohlo byt z ockovani, dalsi ockovani uz nedostal, pry nejdriv za rok a mezitim se zmenil zakon, dostane az v tech peti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
20.6.19 12:29

Co neštovice?

Příspěvek upraven 20.06.19 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 12:29

@JanaHud šestou jsme už měli… Zatím je malá bez teplot…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek