Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Prosím o názor. Včera jsem byla s dcerou na hexe ve 3. měs. a dnes má teplotu. Jsme odpoledne zvaní k manželově babičce na oslavu narozenin. Jenže malá je po očkování, má teplotu a navíc je babi čerstvě včera propuštěna z nemocnice. Já nevím, šly byste? Mně se nechce ale tchýně tlačí na manžela a ten je z ní poprděný a říká mi, že to moc hrotím.Prosim o anonym, aby mne nepoznala příbuzná.
Nešla bych… I kdyby tlačil nevím kdo ![]()
Tak se zrptej manzela jestli by se jemu chtelo nekde trajdat kdyz ma teplotu???Asi tezko ze? Ne nesla, jestli jim o malou tak moc jde tak at oslavu posunou.
Ne, nesla bych, ale nesla bych bez ohledu na propusteni babicky, proste den po ockovani ma byt rezim nemocneho ditete. Takze uz pri oznamovani terminu ockovani nebo oslavy bych jedno z toho prehodila.
Nešla bych se 3 měsíční, k někomu koho akorát pustili z nemocnice, ani kdyby byla úplně zdravá.
@Kriss Tina píše:
Nešla bych se 3 měsíční, k někomu koho akorát pustili z nemocnice, ani kdyby byla úplně zdravá.
Tak tam by taky záleželo proč v nemocnici byla, je rozdíl být propuštěná z infekčního a chíry.
Každopádně - nešla bych.
Ani nahodou nesla, ma mit klidovy rezim po ockovani, ktery potrebuje o to vic, kdyz ma teplotu..propustena babicka je dalsi duvod, proc ne.
@Nowuka2 tak v nemocnici může něco chytit i když jde na návštěvu a ani to nemusí vědět a přenese to na dítko, které je oslabené teplotou ![]()
@Kriss Tina píše:
@Nowuka2 tak v nemocnici může něco chytit i když jde na návštěvu a ani to nemusí vědět a přenese to na dítko, které je oslabené teplotou
To může i v herně, v MHD, v obchodě, na hřišti, kdekoli… ![]()
@Nowuka2 no tak další důvod, proč s teplotovim dítětem nikam nechodit ![]()
@Kriss Tina píše:
@Nowuka2 no tak další důvod, proč s teplotovim dítětem nikam nechodit
To já bych nešla taky, o tom žádná… Spíš že ty nemoci číhají fakt všude a mít dítě v cajku tak by pro mě nebyl důvod nejít někam jeno skrz návrat z nemocnice - z nějakýho normálního oddělení teda ![]()
Nešla bych. Malá by měla být doma v klidu, což na oslavě určitě nebude. A tchýni bych to oznámila rázně sama, když manžel není schopen.
Díky holky, právě tam nechci jít i kvůli babičce, i kdyby malá na očkování nebyla. Babi byla na operaci slepáku. O oslavě nám řekli včera večer. Už vidím, jak se z toho tchýně poprdí, ale já budu neoblomná
![]()
@ver82
Už se na to chystám. Vidím, jak sem tchýně přiběhne a začne nás přemlouvat ať jdeme, aspoň na chviličku, že se nic nestane. To dělá vždycky, jí jsou její zorganizované oslavy a posezení přednější než cokoli na světě. Babi je na tom se zdravím špatně, sama by nic neslavila.
Prosím o názor. Včera jsem byla s dcerou na hexe ve 3. měs. a dnes má teplotu. Jsme odpoledne zvaní k manželově babičce na oslavu narozenin. Jenže malá je po očkování, má teplotu a navíc je babi čerstvě včera propuštěna z nemocnice. Já nevím, šly byste? Mně se nechce ale tchýně tlačí na manžela a ten je z ní poprděný a říká mi, že to moc hrotím.
Prosim o anonym, aby mne nepoznala příbuzná.