Půjčka a ručitel

72725
10.2.13 19:52

Zeptej se přímo v bance.. Každá má své podmínky, někde to půjde, někde nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.13 19:56

MNMD pujcka a rucitel

Dobry vecer chci se zeptat kamaradka by si chtela vzit pujcku a je na matetske dovolene ale ma osobu lktera je ochotna ji delat rucitele, daji ji takhle pujcku nekde?

• Citovat
  • Upravit
74217
10.2.13 20:02

Druhá podobná diskuse, tak kamarádka nebo ty?

https://www.emimino.cz/…itel-139395/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.13 20:04

Aaha tak se uz asi zeptala sama dekkuji

• Citovat
  • Upravit
72725
10.2.13 20:05
@Anonymní píše:
Dobry vecer chci se zeptat kamaradka by si chtela vzit pujcku a je na matetske dovolene ale ma osobu lktera je ochotna ji delat rucitele, daji ji takhle pujcku nekde?

zbytečný zakládat 2 diskuze… zajdi do banky, zjisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.2.13 20:44

Asi záleží taky na tom jakou půjčku. Tak pokud by chtěla třeba 10tis. tak by asi nebyl problém. Prostě to podle mě vypočítají podle příjmu a výše splátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.22 22:25

Rucitel

Dobrý den, chtel bych poprosit o radu. Žádal jsem o půjčku, vše v pořádku. Ale jediné v čem je zádrhel je. A tím mi zatím nemohou dat půjčku je. Kdysi jsem dělal kolegovi v práci ručitele na půjčku cca 15az20 let to už určitě bude.Vim že stím byly pak ke konci půjčky nějaké problemy, neplatil a pak šli po mě. Bohuzel už nevím jak to kdysi dopadlo, nevím ani u koho ta pujcka byla. Kolegu ani nevím zda žije, či kde bydlí. Tak se chci zeptat je možnost nějak zjistit kde byla půjčka pořízena či jak to vlastně dopadlo? Potřebuji doložit že jako rucitel byla půjčka splacena abych mohl dostat půjčku. Dekuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.10.22 08:11
@Anonymní píše:
Dobry vecer chci se zeptat kamaradka by si chtela vzit pujcku a je na matetske dovolene ale ma osobu lktera je ochotna ji delat rucitele, daji ji takhle pujcku nekde?

Odpověď zní: NE.
Banka musí ověřit, zda je žadatel o úvěr schopen splácet. Pokud žadatel nemá dostatečný příjem, banka by úvěr neměla poskytnout. Kdyby banka úvěr přesto poskytla, je úvěrová smlouva neplatná.

Řešením by byl nikoli ručitel, ale přistupitel k dluhu. Tj. další osoba s dostatečnými příjmy se stane dlužníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel