Mobil max do 4 tisíc korun?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám teď nově Lenovo K10 Note a jsem naprosto spokojená, předtím jsem
měla taky nějaké Lenovo v podobné cenové kategorii a vydrželo mi 4 roky,
což je si myslím krásné. Dražší mobil bych si stejně nekoupila a to jsme
na tom finančně dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chceš hodně muziky za málo peněz. Zkus projet internet a uvidíš co ti vyjede do 4 tis. Každopádně od nového za 4 tisíce bych si moc neslibovala. Aspoň co se fotek týče. To bych se radši koukla do bazaru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Huawei p30 lite, fotí pěkně googplay to má taky. Stojí teď cca 4500. Záleží od jakého prodejce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S Honorem a Huawei je teď momentálně problém, nové nepodporují google a třeba amazon nebo huawei appstore nemají všechny aplikace. Můj muž má teď Motorolu, tuším e7 plus a na takové to běžné užívání dostačující, všechny aplikace jedou bez problémů. Cca za 3,5. Nevím teda jak foťák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mrkni na Xiaomi, měli jsme jich osobních už hodně a žádný problém
nebyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já už léta kupuju Xiaomi. Víc než 4k bych do telefonu nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naprosto souhlasím s @P4ja
. Také už léta jedu v Xiaomi a jsem maximálně spokojena. Za málo peněz
opravdu hoooodně muziky a nestalo se mi ani jednou, že jsem musela kvůli
něčemu reklamovat. Osobně jsem naopak na Samsung zanevřela - měla jsem 3×
a pokaždé nějaký problém a opakující se reklamace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hodně se mi teď osvědčila Motorola. Ale do 4K momentálně seženeš G8 (za mě povedenej mobil co má v té ceně co nabídnout) nebo E7 o tom nic moc nevím ale taky nevypadá špatně. Mají velkou kapacitu baterky a android 10 atd… Jestli něco zaujalo doporučuju kouknout na YouTube na nějakou recenzi. Na samsungy bych se vykašlal, platí se za značku a za tu cenu oproti konkurenci nemají co nabídnout ale ve směs to nejsou špatný mobily ale nejsou dobře vybavený.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Altavista píše:
Mrkni na Xiaomi, měli jsme jich osobních už hodně a žádný problém nebyl
já mám xiaomi redmi 8 a naprostá spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Prosím zkušené o radu… něco na styl Samsung Galaxy S 10 či jak…ale takové jsou drahé ajá se potřebuji vejít do 4 tisíc cca.
Chtěla bych něco co je ve stylu Samsungu, Honoru, Huawei atd. Kolegyně si koupila v Alze prý dobrý telefon jménem Ulefoun, prý je dobrý ale má jiný jakoby ten systém a celé to uspořádání a to mě nevyhovuje.Na telefonu využívám email, sms, whatsapp, youtube, facebook, budík a nějaké další aplikace, syn občas hraje hry a hodně fotíme…takže nějaký obyč uplně ne, ale nevím jestli se s nečím normálním vejdu pod 4 tisíce? A nový ne bazarový…
Doporučí někdo něco?
- anonym, špatná finanční situace
Mrkni treba na tenhle https://realmemobile.cz/…/REALME6SBL4?…
Vyhledej si recenze (psane i na youtube), myslim, ze budes prekvapena pomerem
cena/vykon
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To se bude lámat na foťáku. Pokud potřebuješ dobrý fotky, budeš se muset přesunout cenově výš. Pokud ti stačí fotky v kvalitě „na FB“, tak budík a email má každá cihla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@MrsNorris Pokud člověk potřebuje dobrý fotky, má si koupit foťák…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 Tak je taky „dobrá fotka“ a dobrá fotka. Záleží na člověku co u něj znamená dobrá fotka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Autař Zas na „dobrou“ fotku bude stačit i to Xiaomi za 4 litry… I když tedy na druhou stranu musím říct, že co se týká portrétovek za dobrého osvětlení, tak teda klobouk dolů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Poporodní deprese 4. měsíce po porodu?
- Stačí na přijímačky 4 měsíce?
- Kontrola v 6+4tt - jen váček. (po ZT)
- Ladylab Water Fighter x Dr.Max Aquabalance- zkušenosti?
- Poradil by někdo ohledně mobilu? Děkuji moc.
- Má moje fotky uložené v mobilu...
- Co udělat dítěti k večeři? Dnes mu vytrhla zubařka 4 přední zuby.
- Maxi cosi pebble - na jaké golfky "usadit"?
Prosím zkušené o radu… něco na styl Samsung Galaxy S 10 či jak…ale takové jsou drahé ajá se potřebuji vejít do 4 tisíc cca.
Chtěla bych něco co je ve stylu Samsungu, Honoru, Huawei atd. Kolegyně si koupila v Alze prý dobrý telefon jménem Ulefoun, prý je dobrý ale má jiný jakoby ten systém a celé to uspořádání a to mě nevyhovuje.
Na telefonu využívám email, sms, whatsapp, youtube, facebook, budík a nějaké další aplikace, syn občas hraje hry a hodně fotíme…takže nějaký obyč uplně ne, ale nevím jestli se s nečím normálním vejdu pod 4 tisíce? A nový ne bazarový…
Doporučí někdo něco?