Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám teď nově Lenovo K10 Note a jsem naprosto spokojená, předtím jsem měla taky nějaké Lenovo v podobné cenové kategorii a vydrželo mi 4 roky, což je si myslím krásné. Dražší mobil bych si stejně nekoupila a to jsme na tom finančně dobře ![]()
Chceš hodně muziky za málo peněz. Zkus projet internet a uvidíš co ti vyjede do 4 tis. Každopádně od nového za 4 tisíce bych si moc neslibovala. Aspoň co se fotek týče. To bych se radši koukla do bazaru…
Huawei p30 lite, fotí pěkně googplay to má taky. Stojí teď cca 4500. Záleží od jakého prodejce..
S Honorem a Huawei je teď momentálně problém, nové nepodporují google a třeba amazon nebo huawei appstore nemají všechny aplikace. Můj muž má teď Motorolu, tuším e7 plus a na takové to běžné užívání dostačující, všechny aplikace jedou bez problémů. Cca za 3,5. Nevím teda jak foťák.
Mrkni na Xiaomi, měli jsme jich osobních už hodně a žádný problém nebyl ![]()
Já už léta kupuju Xiaomi. Víc než 4k bych do telefonu nedala.
Naprosto souhlasím s @P4ja . Také už léta jedu v Xiaomi a jsem maximálně spokojena. Za málo peněz opravdu hoooodně muziky a nestalo se mi ani jednou, že jsem musela kvůli něčemu reklamovat. Osobně jsem naopak na Samsung zanevřela - měla jsem 3× a pokaždé nějaký problém a opakující se reklamace ![]()
Hodně se mi teď osvědčila Motorola. Ale do 4K momentálně seženeš G8 (za mě povedenej mobil co má v té ceně co nabídnout) nebo E7 o tom nic moc nevím ale taky nevypadá špatně. Mají velkou kapacitu baterky a android 10 atd… Jestli něco zaujalo doporučuju kouknout na YouTube na nějakou recenzi. Na samsungy bych se vykašlal, platí se za značku a za tu cenu oproti konkurenci nemají co nabídnout ale ve směs to nejsou špatný mobily ale nejsou dobře vybavený.
@Altavista píše:
Mrkni na Xiaomi, měli jsme jich osobních už hodně a žádný problém nebyl
já mám xiaomi redmi 8 a naprostá spokojenost
@Anonymní píše:
Prosím zkušené o radu… něco na styl Samsung Galaxy S 10 či jak…ale takové jsou drahé ajá se potřebuji vejít do 4 tisíc cca.
Chtěla bych něco co je ve stylu Samsungu, Honoru, Huawei atd. Kolegyně si koupila v Alze prý dobrý telefon jménem Ulefoun, prý je dobrý ale má jiný jakoby ten systém a celé to uspořádání a to mě nevyhovuje.Na telefonu využívám email, sms, whatsapp, youtube, facebook, budík a nějaké další aplikace, syn občas hraje hry a hodně fotíme…takže nějaký obyč uplně ne, ale nevím jestli se s nečím normálním vejdu pod 4 tisíce? A nový ne bazarový…
Doporučí někdo něco?
- anonym, špatná finanční situace
Mrkni treba na tenhle https://realmemobile.cz/…/REALME6SBL4?… Vyhledej si recenze (psane i na youtube), myslim, ze budes prekvapena pomerem cena/vykon ![]()
To se bude lámat na foťáku. Pokud potřebuješ dobrý fotky, budeš se muset přesunout cenově výš. Pokud ti stačí fotky v kvalitě „na FB“, tak budík a email má každá cihla.
@MrsNorris Pokud člověk potřebuje dobrý fotky, má si koupit foťák…
@j.a.n.i1 Tak je taky „dobrá fotka“ a dobrá fotka. Záleží na člověku co u něj znamená dobrá fotka.
@Autař Zas na „dobrou“ fotku bude stačit i to Xiaomi za 4 litry… I když tedy na druhou stranu musím říct, že co se týká portrétovek za dobrého osvětlení, tak teda klobouk dolů.
Prosím zkušené o radu… něco na styl Samsung Galaxy S 10 či jak…ale takové jsou drahé ajá se potřebuji vejít do 4 tisíc cca.
Chtěla bych něco co je ve stylu Samsungu, Honoru, Huawei atd. Kolegyně si koupila v Alze prý dobrý telefon jménem Ulefoun, prý je dobrý ale má jiný jakoby ten systém a celé to uspořádání a to mě nevyhovuje.
Na telefonu využívám email, sms, whatsapp, youtube, facebook, budík a nějaké další aplikace, syn občas hraje hry a hodně fotíme…takže nějaký obyč uplně ne, ale nevím jestli se s nečím normálním vejdu pod 4 tisíce? A nový ne bazarový…
Doporučí někdo něco?