Močový měchýř v těhu - žádné pocity ani odhad

43
10.3.15 13:14

Močový měchýř v těhu - žádné pocity ani odhad

Ahoj holky, od té doby, co jsem těhotná, tak nemám vůbec žádné „normální“ pocity na čůrání. Ze začátku jsem to přičítala tomu, že byl prostě stále málo plný (strašně jsem zvracela, neudržela vodu, byla na kapačkách, takže bylo logické, že není žádné nutkání…) Jenže teď jsem v 16týdnu a během posledních 14 dnů jsem se už díky bohu „stabilizovala“ a zvracení se minimalizovalo, konečně můžu pít - sice to stále není žádné terno, ale pila jsem míň i před těhu, tak je to teď tak nastejno. Ale stále nemám žádné nutkání, jako to normálně bývalo…teď je mi prostě jen „divně“ - takže si zajdu víceméně mimovolně a pak jsem třeba úplně překvapená, kolik toho jde ven, až mě ten měchýř přitom bolí (jakože až přitom poznám, že už bylo na čase). Je to divný..Jako říkám si, že i když bych to nepoznala já, tak holt by nevydržel močák a prostě bych se počůrala, ale nepřijde mi to normální…Dr. jsem to říkala, ale nijak to neřešil, že v těhu je leccos, každý to má jinak…No tak nevím tedy, snad se to časem upraví.. Měla jste to některá? Jo a nejvíc chodím v noci, i když přes den normálně piju, tak moc nečůrám, zato v noci jsou to proudy.. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7980
10.3.15 13:17

@cheri tak já mám nutkání pořád :) A také chodím víc v noci, ale to až teď. Jsem ve 25 týdnu a začaly mi trochu otékat nohy, takže přes den jde ta tekutina do těch nohou no a přes noc chodím na záchod. Takže pokud Ti otékají nohy, je normální, že chodíš hlavně v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.3.15 13:28

@Lucka1111 Já zatím žádné otoky nemám, naštěstí. To by bylo dost brzo v 16t..Tu četnost v noci chápu, to má hodně těhotných, spíš mi jde ale o to, že nemám nutkání..já se vzbudím a když už koukám do stropu, tak jdu na wc…nepoznám v posteli, jestli se mi chce hodně nebo málo..prostě jdu, protože když už jsem vzhůru, tak si říkám, že to je asi nějaký signál těla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
10.3.15 14:43

@cheri já to mám podobně, ale začalo mi to az později, ted jsem na začátku 35.týdne a chodim v noci tak 1.-2. tak, ze se probudim s tím, ze se aspoň protahnu a mocak je vždy plny, i když me to v posteli nenutilo, ani pres den se mi vysloveně nechce, jen si říkám, ze už jsem dlouho nebyla, nebo mi víc tvrdne břicho, ale klasicky pocit na malou jako driv taky nemám. Maximálně me dole stipne, když mi mala dloubne do močáku, ale to moc nezáleží na tom, jak je zrovna plny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.3.15 18:03

@Hatšepsovet Díky za odpověď, jsem ráda, že aspoň někdo to má trochu podobně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí