Moderátor Cloudworkers
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Me by prosim zajimalo, jestli neni risk tam davat svou obcanku a jak je to se smlouvou, priznavanim dani kdyz neprekrocim nejaky ten limit od kdy se dani a zda muzu odstoupit kdykoliv kdy budu chtit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenka hostalgová píše:
Me by prosim zajimalo, jestli neni risk tam davat svou obcanku a jak je to se smlouvou, priznavanim dani kdyz neprekrocim nejaky ten limit od kdy se dani a zda muzu odstoupit kdykoliv kdy budu chtit
Já tam tento týden začala a dokladu bych se nebála. Spíš jsem asi totálně levá, málo toho napíšu a to mě demotivuje. Jako za 50 zpráv mít 4 euro…
Takže bych dane atd vůbec neřešila pokud tam třeba člověk nedělá měsíčně 30.000 a víc,.mmch by mě zajímalo jak to někdo da ![]()
Odstoupení od smlouvy taky, tam když se nesplní ten týdenní limit tak automaticky ukončuji spolupráci, takže bych nějaké odstoupení neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem právník, tak mohou být moje úvahy v tomto zcestné, ale beru to podle případu kamaráda, který se nechal kdysi zatahnout do podvodného systému Skyline a když to prasklo, tak šly žaloby přímo za ním. Ne za firmou Skyline, protože to on vědomě podvedl lidi. Dostalo ho to tenkrát do velkých problémů a dluhů. Tady se při práci pro Cloudworkers každý vědomě účastní podvodného jednání za účelem se obohatit na úkor podvedených, tak bych se obával toho, zda pro pár vydělaných peněz nepřilítne žaloba na částky v úplně jiných řádech. Protože pokud má Cloudworkers občankou potvrzené identity „moderátorů“, snadno při žalobě od pana Nováka poukáže, že ne firma, ale paní Vonásková slibovala Novákovi lásku a sexuální povyražení, aby z něj dostala platby za zprávy. A ještě se při tom vydávala za někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte neviete náhodou na Cloudworkers môžu byť povolené telefóny? Či musí byť iba počítač? Ďakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s tím u chat z domu koncim…málo padají zprávy a za 50 zpráv mít 4 eura, to je hodně bída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výplata
Ahoj,
Asi blbá otázka, omlouvám se, ale pracuju u cloudworkers, výplata měla být do 10. Nepřišla, já dnes mám platit nájem.
Nepřišla vám už prosím někomu, ať vím, jestli už shánět peníze jinde do odpoledne?
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše:
Nejsem právník, tak mohou být moje úvahy v tomto zcestné, ale beru to podle případu kamaráda, který se nechal kdysi zatahnout do podvodného systému Skyline a když to prasklo, tak šly žaloby přímo za ním. Ne za firmou Skyline, protože to on vědomě podvedl lidi. Dostalo ho to tenkrát do velkých problémů a dluhů. Tady se při práci pro Cloudworkers každý vědomě účastní podvodného jednání za účelem se obohatit na úkor podvedených, tak bych se obával toho, zda pro pár vydělaných peněz nepřilítne žaloba na částky v úplně jiných řádech. Protože pokud má Cloudworkers občankou potvrzené identity „moderátorů“, snadno při žalobě od pana Nováka poukáže, že ne firma, ale paní Vonásková slibovala Novákovi lásku a sexuální povyražení, aby z něj dostala platby za zprávy. A ještě se při tom vydávala za někoho jiného.
Oni ty chlapi to mají v pravidlech seznamky napsané že tam mohou potkat zábavné profily u kterých není možné setkání
Takže o žádné podvody se nejedná.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Škoda že to zapomínají zmínít ve všech těch reklamách, kde slibují všem seznámení s perfektním protějškem
Oni ty chlapi to mají v pravidlech seznamky napsané že tam mohou potkat zábavné profily u kterých není možné setkáníTakže o žádné podvody se nejedná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K tomu chat-z-domu: Přišly mi smluvní podmínky a píše se v nich, že pokud něco poruším, dostanu pokutu 500 000. ![]()
Nechápu, že na tohle někdo přistoupil. Tímto jsem s nimi skončila dřív, než jsem vůbec začala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče Cloudworkers, v emailu mi potvrdili, že jde skutečně o 0,06€ za zprávu a že se může jednat i o zprávy pro dospělé, tedy o sexu. Zpráva musi mít min 70 znaků.
Pokud nemáte eurový účet, banka vám částku převádí na koruny podle aktuálního kurzu. Teď momentálně je 1 euro 24,40 Kč.
Takže se to pro nás vlastně odvíjí i od kurzu eura. Může to tedy být víc, nebo míň.
K tomu je tu riziko, že vám kdykoli mohou přicházet zprávy, na které budete odpovídat, velmi pomalu. To je zkrátka provoz. Bude to nejspíš podobné jako call-centrum, akorát píšete.
Stejně jako v call-centru bych očekávala i občasné technické problémy.
Kdo pracoval v call-centru, ví moc dobře, že jednou se nezastavíte, podruhé čekáte 10 minut na hovor. A to za vás vytáčení čísel i přijímání hovorů dělá systém.
Za mě je tedy velká nevýhoda, že se nejedná o fixní částku v korunách za hodinu.
A když si z výsledné částky odečtete zdravotní, sociální a daně, tak to není žádná hitparáda.
Pokud vás tedy baví chatovat o čemkoli, včetně sexu, je to pro vás příjemný přivýdělek, který může být jednou vyšší, jednou nižší.
Ale fakt to není vhodné jako jediný a hlavní příjem, protože se na to zkrátka nedá spolehnout. Měsíční výdělky by se lišily, ale vaše pravidelné náklady budou pořád stejné, nedejbože se mohou kdykoli i zvýšit. Zvýšení nájmu, zvýšení povinných odvodů…
Je to tedy variabilní přivýdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@OpenHearted píše:
Třetí variantou je e-moderators, má někdo zkušenost?
O tom jsem nikdy neslyšela. To je nějaká novinka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit