modrý oči u miminek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3813
14.9.08 12:46

ahoj Terule měla po narození tmavě modrý a od roka jí začly hnědnout Adámek měl taky modrý, ale světlejší a zůstaly mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.9.08 13:17

ahoj, Filípek měl po narození oči temně modré.Postupně mu světlaly a teď ve 20 měsících má krásně světle modré.Po tatínkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolette
14.9.08 13:43

Já taky malé už několik měsíců oči sleduju :D Narodila se s ocelove šedýma očima, během prvního měsíce trošku zesvětlaly od té doby jsme na tmavě modré. A to tatínek má oči hnědozelené a já zelené … Tak na tu naši modroočku pořád zírám a nevěřím… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
549
14.9.08 13:59

Ahojky, muj Theo mel hned od narozeni ociska skoro cerne. Fakt zvlastni, byly tmave jako vodni tunky v noci. Rodicovska kombinace: hneda a seda. Od zhruba sesti mesicu mu zacly trosku svetlat a ted ma ve dvou letech oci po mne, cokoladove hnede. :D

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.9.08 14:15

Tak oba máme oči hnědé.Manžel o něco tmavší,než já.Děti mají oči hnědé,ale nevím jestli stejně jako manžel nebo já. :oops: A vůbec nepochybuju o tom,že i nejmladší je bude mít hnědé.
A barvu vlasů mají všichni po mě. :D Manžel má tmavěhnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.9.08 14:36

Ahoj,
můj syn se narodil s úplně černýma očima (nebylo ani poznat, kde má panenky). Kolem 4 měsíců mu začaly hnědnout a teď má hnědé (já mám zelené, manžel hnědozelené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.9.08 14:45

Káťa se narodila s temně modrýma očima - nádhera :) V půl roce se jí začaly měnit - má zelenohnědé po tatínkovi, já mám modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
14.9.08 16:41

Já mám hoodně tmavohnědé oči - skoro černé (tvrdím že mám barvu hořké čokolády), a přítel .. no … kafeblonddozelena ;). Má je od středu od zorničky zelenomodro až šedé, a hnědým žíháním a okolo panenky má tmavošedý proužek.

Malej se narodil a měl oči šedomodré, tmavé, postupně se přidávala hnědá, a teď je má světle hnědé prsknuté s šedou.

Ono je to vůbec věda to jak se namixuje barva očí a vlasů a vůbec všeho … sem tvrdila že je malej celej tatínek, a teď je celej já … vezmu li svou fotku kde jsem stejně stará jako on a přikreju vlasy (těch jsem teda měla víc než malej ;) ) tak je to jak kdyby to byla jeho fotka. Jo jo geny jsou nepředvídatelné :lol:

• Citovat
  • Upravit
1180
14.9.08 17:21

Tak já měla po narození prý úplně černé oči a ve 4 měsících mírně zesvětlaly na čokoládové a ty mám dodnes. Manžel má zase zelené oči.

No a naše malá se narodila s hodně tmavě modrýma očima a ve 4 měsících začaly světlat a v půl roce už byly krásně šedé :D , při některém světle měla malý nádech do modra. Teď je má nádherně kovově šedé, někdy nádech do zelena, a to už jí zřejmě zůstane. Překvapilo to všechny a zkoumali jsme, po kom ty oči jsou. U manžela se v rodině nevyskytovaly a nevyskytují, ovšem v mé rodině ano, ale jsou i tak vzácné - měl je můj děda a má je můj bratr, jinak nikdo. Ty geny jsou fakt neuvěřitelné. :wink: Teď jsme zvědaví, jaké oči se nám podařily tentokrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.9.08 19:25

Ahoj,
Honzik mel oci cokoladove hnede a ma je i ted. MAnzel to oduvodnuje tim, ze jsem jako tehotna jedla cokoladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.9.08 23:56

Tak já mám barvu hnědo zelenou a při narození jsem měla tmavě hnědé oči…přítel má světle modré..Naš Maty (9mes.) měl při narození tmavě modré,pak mu postupně světlaly,pak měl jednu chvíli takové spíš do šediva a teď má krásně modré,ale když se koukám občas ze strany ,tak vidím náznak hnědozelena…Tak jsem celkem zvědavá,jestli se mu očka ještě nějak vybarví :lol:
""http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/128723.birthday.png:http://www.babysfirstsite.org/…birthday.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.08 16:41

Dcera měla po narození skoro černé, pak začaly hnědnout, teď má skoro stejné jako já - hnědé. Tátínek má modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.1.14 13:08

Zdravím všechny :mavam:
Vrtá mi hlavou, do kolika měsíců se může u dětiček změnit barva očí. Naše malá má 3,5 měsíce a má šedo-modré oči(na světle je má opravdu krásně modré)i když já i manžel máme hnědé… Je možné, že bude modrooká??? Jinak u našich starších dvou kluků si nepamatuji, žeby měli modré oči :roll: :think: děkuji za vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
6.1.14 13:13

Barva očí je definitní až po 3. roce dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí