Mohla jsem ublížit miminku?

115
13.5.13 10:14

mohla jsem ublížit miminku?

Ahoj, jsem 33 tt a už se cítím trošku nemotorně… A když jsem se převracela v posteli z jednoho boku na druhej, udělala jsem asi nějakej nešikovnej pohyb nebo co a ruplo mně v pravým podbřišku a trošku to zabolelo. Když jsem si tam potom šáhla, zjistila jsem, že právě tam má miminko hlavičku… Teď jsem strašně nervózní, jestli jsem jí něco neudělala… Nejradši bych jela k doktorovi, ale aby si neklepal na čelo… Navíc jsem tam byla v pátek a bylo vše OK… Jinak miminko cítím, sem tam se pohne. Omlouvám se, ale potřebuji uklidnit… Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
13.5.13 10:17

NEMYSLÍM, ŽE BYS MOHLA UBLÍŽIT MIMINKU, TO JE VYSOCE, NE-LI ÚPLNĚ NEPRVDĚPODOBNÉ, MIMINKO JE DOBŘE CHRÁNĚNO, POKUD NA NĚJ NEPADNEŠ, NĚJAKÝM PŘETOČENÍM, pardon za caps 8o, v posteli jsi mu určitě neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.5.13 10:18

Neboj miminko bude v pořádku, je chráněno v bříšku plodovou vodou atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.5.13 10:20

Buď v klidu. miminko má právě z těchto důvodů plodovou vodu. můj 15 měsíční syn mi po břiše i chodí a všichni žijeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.5.13 10:21

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.5.13 10:22

Pri prevraceni v posteli se mimcu urcite nic nestalo. je tam jak v bubline a kdybys na nej nalehla, tak se bublina pretlaci jinam - spis to zaboli tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.5.13 10:24

Přesně tak..mimino v bříšku je neskutečně odolný..mě dolcela dlouho trvalo, než jsem při druhým těhotenství vysvětlila staršímu, že mi opravdu nemůže skákat po břiše, i když ho mám tak hezky vyklenutý :lol: a mladší je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.5.13 10:29

To muzes byt klidna, opravdu jsi ji ublizit nemohla, jak psaly holky vyse, je tam dobre chranena a takova malickost jako pretoceni se v posteli opravdu neublizi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.5.13 10:34

Moc děkuji holky, jste úžasné, tohle jsem potřebovala slyšet :hug: Teď se trošku stydím, ale to jsou ty mateřské hormony :lol: Jinak je to už přes hodinu a malá tancuje, jak divá, tak je snad opravdu v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.5.13 10:36

Neboj nic se nestalo, ja spala na brichu co to šlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
3348
13.5.13 11:14

Já jsem asi v děváténm měsící potřebovala zavázat tkaničku a tak dlouho jsem se ohýbala, až jsem taky měla pocit, že jsem ho chudáka zmáčkla a něco tam malinko „ruplo“. jen jen pozorovala, jestli pak kope (což dělal ostošet) a je zdravej jak řípa:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
13.5.13 11:27

Miminko má koelm sebe dost „ochrany“. já jsem 35.tt a jinak než trošku na břiše se nevyspím, takže miminko utlačuju pořád. Jeslti citíš normálně pohyby, tak buĎ v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidekmyval
13.5.13 14:04

Já jsem teď 32.týden a včera jsem měla úplně to samý. a dneska se malá mele, tak snad dobrý. jen jsem se chtěla zeptat, snad každý den mě bolí pod levým žebrem. ze začátku těhotenství to byla taková tupá bolest, ale teď jako by se mi tam mělo něco utrhnout, taková ostrá bolest to je. měla jste to některá z vás taky? je to v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
115
13.5.13 15:20
@medvidekmyval píše:
Já jsem teď 32.týden a včera jsem měla úplně to samý. a dneska se malá mele, tak snad dobrý. jen jsem se chtěla zeptat, snad každý den mě bolí pod levým žebrem. ze začátku těhotenství to byla taková tupá bolest, ale teď jako by se mi tam mělo něco utrhnout, taková ostrá bolest to je. měla jste to některá z vás taky? je to v pořádku?

No jestli jsi to měla už na začátku těhotenství, tak to netuším, co by to mohlo být… Ale jinak si myslím, že tlak do žeber už je v tomto týdnu normální. Miminko už je prostě veliký a kope ti tam. Já se kolikrát nemůžu ani nadechnout a po chvilce to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
14.5.13 13:47

Ja těsně před porodem upadla na břicho a vše bylo ok odnesla to noha :mrgreen: mimino bude vklidu asi sis natahla sval nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí