Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Popravdě, je to dost blbý, jsi hodně na začátku…ALE! zázraky se dějí…ležela jsem v nemocnici a se mnou na pokoji paní, které začla odtékat voda po odběru plodovky někdy v 16 tt. Ležela týden v nemocnici, dírka se zacelila a ona donosila zdravou holčičku.
Pokud prosakuje a nepraskl plodový obal, tak se to může zacelit.. přeju jen to nej, ať se podaří mimčo donosit
![]()
Známé taky tekla poldovka v 16tt naky čas byla v nemocnici a teď už je ve 30tt a všecho je v pořádku
když jsem ležela v nemocnici, byla tam se mnou zrovna kamarádka. byla ve 14tt a také ji prosakovala, špinila a plodovka odtékala s tím, takže to ani nebylo tak moc poznat… nakonec musela na interupci, protože miminko už tam nemělo skoro žádnou plodovku
Ale věřím, že tvůj případ to nebude… Hodně štěstí ![]()
Ja chci byt doma s malym
tady je to na prd. lezet a Lezet a aspon mit u sebe pritele ![]()
Ležela jsem v porodnici s paní, která kvůli tomuhle odležela ve špitále od 20 tt do 28 tt. Doktoři ji nepustili, protože její stav vyžadoval absolutní klid a ruku na srdce- doma by jsi ho neměla nikdy.
Ja zas takhle lezela na pokoji s pani, ktere plodovka odtikala od 14tt a lezela tam do 22tt, pak bohuzel muselo miminko pryc. ono tohle je opravdu nebezpecne tak brzy. ![]()
Jak jsem byla teď v porodnici, tak tam zas ležela paní byla 14tt a krvácela, takže ji tam měli a hlídali, aby se nic miminku nestalo.
Nemocnice je hodně stresující, ale budeš tam muset vydržet miminko za to stojí
.
No diky bohu ze mam takoveho pritele jinak bych to nezvladla. Tak budu cekat a cekat ![]()
Taky jsem ležela s holkama se stejným problémem a bohužel některé si to musely odležet celé, ale zvládly to
Miminka se sice narodila dřív, pak ještě byli v inkubátoru. A neboj, ležení je sice naprd, kor v nemocnici, ale dá se to přežít. Já byla takhle zavřená od 22. do 32.tt a když byly fajn ženský na pokoji, bylo to občas i sranda
Tak se drž, třeba se to brzy spraví a budeš moct domů ![]()
Ano, bylo mi řečeno že tady asi zůstanu celé těhulkování. no začala jsem špinit, tak doufám že to dopadne dobře. ![]()
Hlavně to chce trochu toho optimismu a smířit se s ležením
Pro miminko to bude to nejlepší a pro tebe taky. Mě strašně pomáhalo že jsem měla sebou noťas s internetem, hromadu knížek a skoro každý den přišel někdo na návštěvu a přinesl mi nějakou mlsku co jsem si naporoučela ![]()
Ahoj, setkala jste se nektera s timto problemem? A jak to dopadlo? Ze me porad neco teklo tak jsem vcera jela na pohotovost a tam mi rekli z utz ze ma min plodovky a poudeji se to prokazalo testem na vlozce. Cekam na vizitua dalsi utz. Diky za prispevky