Mohu pracovat ihned po porodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Po dobu mateřské ne. Hele a chápete, ze to bude hrozný mazec. Jako ja pracovala, ale doma a na mateřské na jinou smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Bude to ctvrte dite, tak bych rekla, ze vi zhruba do ceho jdou.
Spis bych to ale resila primo se sefem, ale pro mne dobra prace znamena i dobry sef.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po půl roce smlouva na neurčito? To je dobrý job. Škoda, žes nemohla počkat. Já čekala 2 roky a až pak vyhazovala antikoncepci.
Neumím si představit ten mazec odcházet od tak malého dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@starfish_at_night píše: Více
Takhle, jsem tam chvilku, takze v hodnocení jsem vždy opatrná. Ale I za tu krátkou chvili pro me udelal mnoho necekanych ústupku. Ovsem mam strach jak bude reagovat, aby si nenašli nekoho jineho. Chci mu vsak dat najevo, ze jsem ochotná maximálně vyjít vstříc co se týče práce.
- Citovat
- Upravit
@truelly píše: Více
Proc ne. Všude jsem ji měla hned po zkušebce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to mam podobne. Uz tedy mam smlouvu ale i tak jsem jim to tam nechtela nechat, vracim se po materske. Rada bych dal kojila, tak jsen zvedava jak to pujde, zatim si odstrikavat na takovou dobu moc neumim predstavit, v 6 tydnech uz vubec ne, tak bych rovnou pocitala se sunarem
jinak mi v 6 tydnech mimco „tak male“ neprislo. Od novorozence je to uzasny pokrok ![]()
- Citovat
- Upravit
@truelly Já taky neznám nic jiného než po tříměsíční zkušebce smlouva na neurčito (v Praze, poradenské služby, B2B). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holt na periferii si lidí neváží. Sestra v Praze taky vždy bez problémů. Ale Moravskoslezský kraj… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to prosím je po te stránce zákoníku prace. Ty jsi tedy čekala pres materskou a ted se.teda budeš vracet? U me je právě problém ta zkusebka a taky tam mam dělat zkoušky. Hol to přišlo blbe no.
- Citovat
- Upravit
@truelly píše: Více
No tak ja jsem zrovna Vysocina. Takze to neni uplne jednostranné.
- Citovat
- Upravit
Ahoj dámy a pánové.
Mela bych dotaz. Jsem nove těhotná, mame tri deti, ale mam dilema. Jsem chvili ve velmi dobre praci o kterou nechci přijít. Bohuzel zkusebku mam pul roku (statni sprava) pak teprve bych dostala smlouvu na neurčito.
Napadlo mne navrhnout vedoucímu, ze bych nastoupila zpet po porodu a peci by primárně zajistil manzel, respektive by mi maximálně pomohl, abych nevypadla z pracovního procesu. Nechci o tu praci prijit.
Nevi tu někdo prosim jak je to, kdyz bych chtela nastoupit zeptat co nejdříve po porodu? Volala jsem na úřad prace a dovolala se jen na virtuální asistentku.
Prosím jen odpovědi k tématu, o zbytek nestojím. I tak jsem ztoho přešla.