Moje cesta životem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
6.5.18 08:49

Zalezi jak to zvladate… vydrzite jeste 2 roky jen pracovat a nic si nedoprat? Pokud ano, tak je to urcite nejlepsi reseni… vydelat a pak postavit za hotove ;) Se stavbou domu je ale fakt neuveritelne hodne prace a starosti… takze jak uz tu holky psaly… bud zaplatit stavebni dozor, nebo stavet az po navratu. Ted je cas pracovat na vztahu a vyjasnit si si plany do budoucnosti… chcete spolu investovat do domu… chcete se vzit? Planujete deti? Chcete se jiste vratit do CR? Navraty po delsi dobe v zahranici nebyvaji uplne ruzove…Mate cas, vyjasnete si co nejvic zalezitosti predem. Stavba domu je velke rozhodnuti. By the way… co ma ta tvoje pritelkyne za VS, ze ma ve 24 letech titul a uz stihla nasetrit 600000 8o Sikovna! Ja jsem v 26 letech odchazela do Nemecka s jednim kufrem obleceni, jeste mokrym diplomem, par knizkama a pres 10 let starou Audi A3, co jsem dostala od rodicu za promoci :lol: Muj ted uz muz to mel hodne podobne… jen byl bez auta a se studijnim kreditem ba krku :lol: Ted je nam 35 a konecne uz si budujeme existenci :lol: Jste mladi… v 26 letech je na depku z toho, ze jsi nic nedokazal -nemas jeste brzo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.5.18 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj lidi,

Nevím, přišla na mě asi divná nálada. Poslední dobou o sobě přemýšlím a myslím si, že jsem uplná nula. Pořád si říkám, že jsem nic nedokázal a že jsem k ničemu. Mám přece jen už 26 let a pořád nic nevlastním.

Mám 26 let. Mám dlouholetou přítelkyni 24 let se kterou jsem 7 rokem. Pracuji 4 rokem v zahraničí. Na účtě mám 1 milion korun. Přítelkyně 600 000 korun. Doma už máme pozemek a chtěli bychom stavět malý bungalov. Naše představa je do 3 milonů korun.

Naše idea:

Příští rok na jaře začít stavět. Postavit hrubou stavbu a střechu a nechat vymrznout. Další rok nebo na příští rok dům dostavit. Mezitím, chceme vydělávat v zahraničí. Rodiče by nám mezitím hlídali jestli vše jde podle plánu. Vždy by jsme jim jen poslali peníze, kolik by bylo potřeba. Dumali jsme nad tím, a pro nás je lepší vydělávat a pracovat a mezitím stavět.
Myslíte si, že je to reálný nápad?

Momentálně vydělávám s přítelkyní každý 80 000 kč čístého. Neplatíme ubytování ani jídlo. Všechny peníze ušetříme. Dohromady teď dokážeme ušetřit až 160 000 kč měsíčně. Co si teda myslíte? Je lepší ještě pracovat v zahraničí třeba 2-3 roky a pořádně vydělat co to jen půjde? Já mám bohužel jen maturitu. Přítelkyně VŠ. Rodiče aj já si říkám, že doma člověk tohle nemá šanci vydělat, pokud není nějaký podnikatel nebo mafián. Kamarádům radši ani neříkám, kolik se tu dá vydělat. Podle mě by mi nevěřili nebo v horším případě ještě záviděli.

Celkově si myslím, že toho moc neumím. Umím jen slušně anglicky. Jinak ve všem jsem takový průměrný.

PS: Jsem úplně obyčejný kluk, který by rád slyšel váš názor. Díky

Možná popřemýšlej, jak to budete mít dál…nikde nemáš záruku, že váš vztah je navždy(to ale nemá nikdy nikdo).A pak ty vaše společně investované peníze můžou být problém. Jste spolu už relativně dlouho, můžeš potkat někoho ty anebo přítelkyně. Stavět dům je velký a odvážný plán a určitě bych povinnosti se stavbou nepřesouvala na rodiče. píšeš, že jsi ve všem průměrný, tak proč se nezaměříš na nějakou svou stránku a nezkusíš ji zlepšit? Asi bych se na tohle zaměřila spíš než na stavbu domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
6.5.18 09:03

Hele, kámo. Potřebuješ více sebevědomí, nebo si najdi dobrého psychologa. Vždyt všichni něco umíme, v něčem vynikáme. Všichni jsme prostě osobnost. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.18 10:48

@Cuddy
No možná jsem. Ale zájmy určitě máme. Chodíme každý den do posilovny a pak na bazén. Jinak hrajeme společně 2-3× týdně florbal, který mám hrozně rád. Doma ho hraji od 8 let. Dokud jsem byl doma, tak jsem hrál 1.ligu mužů ( 2. Nejvyšší soutěž v Čr).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.18 10:55

@Taciras
Ahoj,
No kdyz se vrátíme do ČR. Ubytko mamr zdarna u rodičů. Naši mají velký barák na 3 patra. O místo není nouze. Jidlo taky zdarma. Samozřejmě bych jim přispíval ale pořád by to vyšlo směšně levně.

Oba pracujeme v menším hotelu. Máme ho tady na starost. Jsme oba takoví provozní. Naši šéfové toho mají hrozně moc a vzali nás, protože máme zkušenosti v hotelnictví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.18 11:00

@Agrion
Ahoj, ma UPOL obor regionální geografie BC. Momentálně nechce pokračovat.

Slo by jen o hroubou stavbu. To zase není podle nás tak šílené nerealizovat. Posleze bychom pokračovali až bychom byli doma.

Děti chceme ale ještě ne. Svatba se nám oba zdá jako nesmysl. Nepotřebujeme to.

• Citovat
  • Upravit
3819
6.5.18 12:35

Tak to se nedivim, ze pritelkyne nechce ve studiu pokracovat, kdyz pracuje kompletne mimo obor… studovat jen pro diplom je blbost.
Nejak ted vlastne vubec nechapu o cem tu ta diskuse je :nevim: Vetsina ( tech zkusenych :lol: ) ti psala, ze stavet z ciziny je blbost… coz ti nevadi a stejne do toho chces jit. Pak ti tu psaly, aby jsi s pritelkyni naplanoval/vyresil majetkove vztahy, ale ty svatbu mepotrebujes… Na co ze jsi se to tu vlastne ptal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.5.18 12:37

@Agrion Ptal se, jestli je to reálný nápad…reálný je, ale není moc chytrý a šťastný…
Spíš to celé na mě působí, že si přišel pro pochvalu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí