Moje dcera a tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18333
1.7.21 14:23

Kdyby měla zájem projeví ho, ozve se, přijde. Chápu, že tě to mrzí.

Ty se s tím netrap, ona se šidí o to nejhezčí co má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.7.21 14:29

@DanielaD jste jediná která mě tady chápe..když jsme byli u ní a ona měla malou na rukách tak mi to bylo hodně nepříjemné..je to ode mě asi hnusné, ale přišlo mi to jakoby ji držela úplně cizí ženská :(
Až malá bude větší tak za ni ani nebude chtít jít protože ji nebude znát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
1.7.21 14:31
@Majka6802 píše:
@DanielaD jste jediná která mě tady chápe..když jsme byli u ní a ona měla malou na rukách tak mi to bylo hodně nepříjemné..je to ode mě asi hnusné, ale přišlo mi to jakoby ji držela úplně cizí ženská :(
Až malá bude větší tak za ni ani nebude chtít jít protože ji nebude znát :?

Tak na takove závěry je fakt hodně brzo. Furt můžeš vztah mezi tchýní a malou změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.21 14:32

Přeháníš to. Ta nesnášelivost z tvé strany vůči ní je vidět na první pohled. Nejspíš má strach ti volat, abys neměla pocit, že se vnucuje. Když je dle tebe 40 minut cesta autobusem pohodová vzdálenost, tak proč za ní nejezdíš ty alespoň 1× týdně? :think:
A třeba nevolá tobě, ale svému synovi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22093
1.7.21 14:34
@Majka6802 píše:
když jsme byli u ní a ona měla malou na rukách tak mi to bylo hodně nepříjemné..je to ode mě asi hnusné, ale přišlo mi to jakoby ji držela úplně cizí ženská :(

A kdyby chodila obden, tak se na tom změní co?

Problém je evidentně v Tvém negativním nastavení vůči ní - ne v jejím chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
1.7.21 14:34

Myslim si, že to jen moc prožíváš, to si představuješ, že když bydlí 40km od Vás a nemá řidičák, tak že po práci sedne na autobus aby Vás chvíli viděla a pak v noci domů a ráno zase vstávat? :think:
Je dost možný že sice nevolá tobě ale synovi, když se nemáte v lásce a ví ty věci od něj, navíc za dva měsíce se neděje nic zásadního kvůli čemu by měla otravovat každý den :nevim:
Nám taky rodiče nevolaji, ale misto fb vemu telefon já a pošlu fotku jen jim, nebo jim zavolám/napíšu jestli nechtěji přijet na návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
1.7.21 14:35
@Majka6802 píše:

takže nevíš co chceš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421

@Majka6802 já to moc nechápu, na jednu stranu chceš aby vás více navštěvovala a víc se ozývala, ale na druhou stranu je ti nepříjemné když má pochovat malou… :nevim: tak buď mi to nevadí a chci aby se více zapojila, nebo mi tchýně vadí a v tom případě ať se radši neozývá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2995

Přijde mi to normální, né každá babička má potřebu vidět vnouče, navíc tak malé mimčo. Moje mamka je s vnučkou jednou měsíčně a stačí to. Druhá babička jak jí to vyjde. Obě pracující. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371

@lucenka ano svému synovi volá..ale když něco potřebuje..málokdy se na malou zeptá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
1.7.21 14:36

@Majka6802

netrap se, nezměníš to. Dcera má pouhé 2 měsíce, některé babičky na malá miminka nejsou, užívají si těch větších. Jen ten vztah tam chybí a je nenahraditelný.

Užívej si nyní krásné chvíle s dcerou, zbytečně se netrp s tím, co nejde změnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.7.21 14:37

Chudak tchyne, nedavno Ti skoncilo sestinedeli, tchyne dite videla UŽ 3×, ač bydli jinde. Prijde mi to úplně adekvatní.
Pokud ji zavoláš a pozveš na návštěvu, odmítne?
Jinak komentare u fotek jsou milé, nechapu co se Ti na nich nelibí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
@Majka6802 píše:

No a tady máme zakopanýho psa - prostě tchyni nemáš ráda a hledáš na ni chyby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
@Majka6802 píše:
Ahojte holky.. jaký máte vztah se svou tchýni?
My jsme se nikdy moc v lásce neměli..a tak jsem si myslela že až se nám narodí dcera, tak že se to zlepší..a zdá se mi že je to ještě horší..
Než jsem porodila tak nám naslibovala že se bude starat..a že pro svou vnučku udělá všechno…
Naše holčička měla před dvěma dny 2 měsíce..a ona ji za tu dobu viděla 3×..bydlí od nás asi 40 minut cesty..sice nemá řidičák ale jet autobusem není zas takový problém..
Když dám na fb nejsou fotku s malou tak nám taky furt komentuje „Posílám pusinku“ „Moje krásná vnučka“ „Jsem pyšná babička“..ale to všechno jsou jen prázdné slova..chápu že chodí do práce a že bydlí trochu dál než my..ale kdyby aspoň zvedla blbý telefon a zeptala se na malou jak se má nebo jestli je zdravá..tak to ne :nevim:
Když jsme od ní minule s malou odjížděli tak se jí přítel ptal jestli je ráda že nás viděla a ona jen „Hmm“..co si o tom myslíte? :nevim:

A v čem je problém? Malé jsou teprve dva měsíce 8o Tchyně chodí do práce, a má to k vám 40minut. Myslíš, že když se ti narodilo dítě, tak ona nemá nárok na svůj život a musí se jen zajímat o vnučku? Proč by se měla ptát, jestli je malá zdravá? Kdybybyl nějaký problém, tak jí to snad řeknete ne? Když není takový problém jet autobusem, proč nejedeš ty k ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.7.21 14:38
@DanielaD píše:
@Majka6802

netrap se, nezměníš to. Dcera má pouhé 2 měsíce, některé babičky na malá miminka nejsou, užívají si těch větších. Jen ten vztah tam chybí a je nenahraditelný.

Užívej si nyní krásné chvíle s dcerou, zbytečně se netrp s tím, co nejde změnit :kytka:

Prosimte a co jeste pracujici babicka ma stihnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová