Moje dcera je hodně divoká..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
13.8.17 11:07
@cverunka píše:
@niki V
Také to vidím podobně.
Dcera zase jednu dobu v obchodě zpívala a docela hlasitě. Někto se tomu smál, někdo kroutil hlavou… No ale nebudu odcházet dom, když potřebuji nakoupit…

To jo, ale zpívání nebo pískání a hysterický záchvat vzteku je něco jiného přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.8.17 11:08
@niki V píše:
A já mám zas názor že některé děti jsou takové i když je matka důsledná a vychovává je, a přijde mi že názor maminek hodných, klidných dětí jak psala @Hanka1 je takový zaslepený, protože opravdu jsou děti živejší a pak takové co jsou poslušné a udělají vše co se jim řekne a nemusí v tom hrát roli až tak výchova. Zatratit kámošku jen proto že je její dítě živější je takové zvláštní :nevim:.Něco jiného je když matka na to prdí a sedí a nechá dítě ničit věci, to jo.Ale zakladatelka na to nekašle to by nepsala tady o radu…

a proc bych se měla stýkat s dítětem, které je nezvladatelné a otravuje okolí? Když jdu někam s přáteli, tak si chci popovídat, aby si děti v klidu pohrály apod. A ne neustále rozhovor přerušovat, protože kámoška letí za dítětem, a moje klidný dítě tphle od něj odkouká. Prostě se smiřte s tím, že divoké děti lidem vadí.

• Citovat
  • Upravit
1776
13.8.17 11:09

@cverunka přesně tak, někdo to chápe někdo ne. Zkoušela jsem vše a nic na to nezabírá, vysvětluji pořád dokola že se nepiští, pokud mu dám po zadku tak začne ještě více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.8.17 11:09

@mina0405 a ty jí to jenom klidně vysvětluješ? nebo když to přežene, tak jí dáš třeba na zadek, sebereš se a odejdete z nějakého místa atd.? Protože ne na všechny děti úřinkuje vysvětlování, nic si z thóho nedelají, nechají maminku vykecat a dělají si dál, co chtějí.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.8.17 11:10
@mina0405 píše:
Děkuju za podporu…a přesně to mě bolí - Hanka výše napsala že se nemám divit když nás nikdo nepozve na návštěvu a aspoň tys mě podpořila..a pak nemám kolikrát doma brečet jak jsou někteří lidi celkem krutí jenom proto že je dcera taková jaká je..

Jsi vazne dost precitlivela nebo s nervama dost na hunte. 8o lidi kruti jen proto, ze se nekdo skarede podiva na jecici dite u vody? :roll: trosku prehanis ne? Oni ti lidi si tam taky treba prisli po celym dnu/tydnu odpocinout a jiste se nebude nikdo pohorsovat nad normalne hrajicima a u toho primerenymi zvuky vyluzujicima detma :*, ovsem na vztekem jecici dite kazdy to oboci vicemene protahne…

S kamaradkou se i nadale stykam, pro tvou info, ale jen uz ve dvou. Kluk, co nastoupil do skolky tak se celkem zklidnil, resp skolka ho naucila, ze se nebud skakat kolem neho jak on piskne. Ted uz to s nim celkem jde, kazdopadne po zkusenosti ze Zoo je mezi ostatni me kamaradky nezvu a radeji chodime k ňim, to se priznam. Minule Lego Friends jsem z detskeho pokojicku nasla roztahane az u nas v loznici/resp v posteli… :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
1776
13.8.17 11:11

@Sany80s a co by jsi udělala ty s takovým dítětem? Zbila bys ho ta to že píská a výská radostí? to asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535

Můžu se zeptat, proč půjde malá do skolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@niki V píše:
@mina0405 přesně tak, mám kamarádku-první dítě hodné, šikovné prostě ukázkové a druhé-postavit na hlavu se mohla a je to rošták a nikdy bych kamarádku nevinila z toho ze je to o výchově, vím že je důsledná.
Můj syn(rok a půl)zase v obchodě píská, piští radostí a kdybys někdy viděla ty pohledy na mě, co jsem za matku ze tak piští, ale co mám dělat :nevim: vysvětluji, odvádím pozornost a musím prostě počkat až ho to přejde. A živý je také dost takže tě chápu.

tak tohle by mě jako zákazníkovi dost vadilo. To si nemůžeš nakoupit bez dítěte, když se neumí v obchodě chovat?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
13.8.17 11:12
@niki V píše:
@Sany80s a co by jsi udělala ty s takovým dítětem? Zbila bys ho ta to že píská a výská radostí? to asi ne

odešla bych a šla nakoupit později bez něj

• Citovat
  • Upravit
4411
13.8.17 11:18

Ja bych tedy od vody za pět minut po příjezdu neodesla. Jako trmacet se někam s dvouma detma, po rozdelani dek a jednom okoupani. Myslela bych „komu to vadí ať odejde“. Ano moje dítě pisti a vzteka se ale ja ji přeci kvůli tomu nebudu uzavírat doma před okolím. Však tam nebudu sedet celý den. Lidé ji nemají cely den, takže komu se to nelíbí ať odejde. Pochybuji ze bylo na koupaku tucet hodných, tichých děti kteří nejeci a nehulakaji na sebe. A mezi nimi zakladatelka s jednou vztekajici se prdlenou. Není to knihovna ani kino ale koupaliště. Myslím ze vhodnější misto na pištění není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
13.8.17 11:18
@lucenka píše:
tak tohle by mě jako zákazníkovi dost vadilo. To si nemůžeš nakoupit bez dítěte, když se neumí v obchodě chovat?

Bohužel nemůžu, hlídání nemám, nakoupit potřebuji. Ja zapoměla že dítě se už v roce a půl „musí umět chovat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.8.17 11:20
@niki V píše:
@Sany80s a co by jsi udělala ty s takovým dítětem? Zbila bys ho ta to že píská a výská radostí? to asi ne

Neco jineho je radostne zvatlani piskani a zpivani. :P pokud to vadi nejakemu mladasovi se sluchatky v usich nebo duchodci, tak si myslim neco o zadni casti tela.

Neco jineho je ovsem hystericky vztek 8o s hysterickym vzteklym ditkem okamzite prerusim nakup a jdu s nim ven, nakoupit se da i jinak - vecer bez deti nebo si nekam nakup dovezt…treba :think: pokud nemam dite, co nevydrzi nejecet pulhodinu v obchod, tak tam s nim proste nelezu a nakupy si zaridim jinak…

To je jako to samy, kdyz ted v cervenci jdeme na prohlidku zamku a vleze tam rodina rodice, prarodice a vztekly dvouletak, ktery pulku prohlidky rusil revem a druhou ho stridave cela rodina utesovala, az jim pruvodce doporucil prohlidku absolvovat na stridacku a dite si nechat pohlidat. Divim se zeje to nenapadlo same a vsem se nam ulevilo, ze v pulce z te prohlidky vypadli. Ono dat pertikilo za rodinny vstup a nic z toho nemit kvuli tomu, ze je nekdo nesoudny a v dobe siroke nabidky detskych prohlidek, vleze na nejdelsi a pro deti nejmin zajimavy okruh… :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
13.8.17 11:21
@niki V píše:
Bohužel nemůžu, hlídání nemám, nakoupit potřebuji. Ja zapoměla že dítě se už v roce a půl „musí umět chovat“

Dítě nemá tatínka? a ano i rok a půl staré dítě by už mělo být vedeno k tomu, že nějaké chování není vhodné (tedy mělo by se k tomu vést už dřív)

• Citovat
  • Upravit
4411
13.8.17 11:22

@lucenka Pardon ale ja bych tedy nemohla. To bych chodila do obchodu asi když bych děti uspala a zamkla je doma. A co by ti na tom jako zákazníkovi vadilo? Ty by sis nepomyslim nic o tom ze až odejdeš z obchodu uz je nikdy nepotkas? Nebo pri nakupování se musíš spustredit a nemáš kapacitu na to aby klidne vedle tebe jelo radujici se dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
13.8.17 11:22

@niki V Nezbila.
Ale rozhodně bych mu tam ještě nedělala divadlo. Takhle to vidí okolí, nevychované dítě, které nereaguje na domlouvání a měkká matka mu tam ještě hraje komedii.
Dítě bych narvala do košíku, řekla bych mu, jaký trest ho čeká, když okamžitě nepřestane a klidně bych řekla, že pokud nepřestane řvát, tak mu tu pusu zalepím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí