Moje dcera je hodně divoká..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
13.8.17 11:23
@niki V píše:
Bohužel nemůžu, hlídání nemám, nakoupit potřebuji. Ja zapoměla že dítě se už v roce a půl „musí umět chovat“

K vam nejezdi Tesco, Rohlik, Kolonial apod.? 8o :roll: nemate tatinka, co je odpoledne/vecer s detma, zatimco ty v klidu muzes zajet p/dojit nakoupit?

Dite se v roce a pul nemusi umet chovat, ale je spousta deti co v tomhle veku bez problemu pulhodiny vydrzi… ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
8288
13.8.17 11:25
@lucenka píše:
a proc bych se měla stýkat s dítětem, které je nezvladatelné a otravuje okolí? Když jdu někam s přáteli, tak si chci popovídat, aby si děti v klidu pohrály apod. A ne neustále rozhovor přerušovat, protože kámoška letí za dítětem, a moje klidný dítě tphle od něj odkouká. Prostě se smiřte s tím, že divoké děti lidem vadí.

neodkouká nic. Pokud je to dobrá kamarádka, tak se s kamarádkou stýká dál. A překousne nepohodlí. Jaké to musí být asi pro tu matku? Já mám taky živějšího kluka. Na koupališti chodím za ním, na dece nevydrží, rok a půl. Je to blbé, nepokecáme si moc, ale její hodná roční holčička nic neodkoukala od mého uřvánka a naštěstí je kamarádka super, že se ke mně neotáčí zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
13.8.17 11:26

@lucenka dítě tatínka má, ale ten pracuje od rána do večera i přes víkendy. Jsem prostě na malého přes den sama,(jako většina matek) a psala jsem, co vše pro to aby syn nepískal dělám, nezabírá nic…máš nějakou radu jinou co pro to udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.8.17 11:28
@Ivčis píše:
@lucenka Pardon ale ja bych tedy nemohla. To bych chodila do obchodu asi když bych děti uspala a zamkla je doma. A co by ti na tom jako zákazníkovi vadilo? Ty by sis nepomyslim nic o tom ze až odejdeš z obchodu uz je nikdy nepotkas? Nebo pri nakupování se musíš spustredit a nemáš kapacitu na to aby klidne vedle tebe jelo radujici se dítě?

ne jen mě vytáčí ječící, uřvaný dítě, když stojím ve frontě (u nás v obchodě je fronta vždy). Člověk už je po práci unavený a nemá náladu na to, aby poslouchal v obchodě nějaký cizí dítě.

A snad může nakupovat chlap.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.8.17 11:28
@niki V píše:
@lucenka dítě tatínka má, ale ten pracuje od rána do večera i přes víkendy. Jsem prostě na malého přes den sama,(jako většina matek) a psala jsem, co vše pro to aby syn nepískal dělám, nezabírá nic…máš nějakou radu jinou co pro to udělat?

Co si nechat nakup dovezt a s ditkem jit radeji na hriste nez do kramu :oops:
Nebo zijes v Horni Dolni kam nikdo s nakupy nejezdi?

• Citovat
  • Upravit
4411
13.8.17 11:30

@Niki Ja ano s prominutím mit ty lidi na háku. Trávit v obchodě jen nezbytnou dobu a supajdit ven. Když se usmějes na lidi co se na tebe budou dívat, určitě se usměji taky a mozna s toho budete mit hezčí den oba. Vsechny lidi nejsou zaslepeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.8.17 11:31
@belladonna píše:
neodkouká nic. Pokud je to dobrá kamarádka, tak se s kamarádkou stýká dál. A překousne nepohodlí. Jaké to musí být asi pro tu matku? Já mám taky živějšího kluka. Na koupališti chodím za ním, na dece nevydrží, rok a půl. Je to blbé, nepokecáme si moc, ale její hodná roční holčička nic neodkoukala od mého uřvánka a naštěstí je kamarádka super, že se ke mně neotáčí zády.

tak s kamarádkou se dá stýkat dál, ale bez dětí.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
13.8.17 11:32
@niki V píše:

už jsem ti tu radu dala - nechodit s ním nakupovat a nechat to na tatínka (pochybuju, že je v práci přesně stejně dlouhou dobu, jako mají otvírací dobu hypermarkety a supermarkety a ani o víkendu nemá chvíli čas.

• Citovat
  • Upravit
4411
13.8.17 11:33

@lucenka Jsem asi jina a nikdy tohle nepochopím. Je mi to proti srsti abych byla zla na někoho kdo nakupuje. Je to otázka par m minut a vic mi po nějakých ječících děti není. Ne chlap nakupovat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
13.8.17 11:34

@Hanka1 holky neřikejte mi, že by jste se s dítětem separovali od okolí, jen proto že občas zapiští nahlas, podle mě je to názor maminek hodných a chápavých dětí, které nepřiznají že někdy to máma neovlivní a dítě k tomu musí dozrát samo.
Něco jiného je pokud by se mi dítě vztekalo a řvalo na celé kolo a hysterčilo, ti už bych si asi řekla že tim nebudu obtěžovat okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
13.8.17 11:36
@Ivčis píše:
@Niki Ja ano s prominutím mit ty lidi na háku. Trávit v obchodě jen nezbytnou dobu a supajdit ven. Když se usmějes na lidi co se na tebe budou dívat, určitě se usměji taky a mozna s toho budete mit hezčí den oba. Vsechny lidi nejsou zaslepeni…

Takto to přesně dělám. Ano díky bohu za takové lidí že jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.8.17 11:38
@niki V píše:
@Hanka1 holky neřikejte mi, že by jste se s dítětem separovali od okolí, jen proto že občas zapiští nahlas, podle mě je to názor maminek hodných a chápavých dětí, které nepřiznají že někdy to máma neovlivní a dítě k tomu musí dozrát samo.
Něco jiného je pokud by se mi dítě vztekalo a řvalo na celé kolo a hysterčilo, ti už bych si asi řekla že tim nebudu obtěžovat okolí.

Pisu to potreti - neco jineho je hrajici pistici dite a neco jineho je urvany obtezujici vztekloun. Ne neseparovala bych se, separovala jsem tyto matky od sebe :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
lucenka
13.8.17 11:41
@niki V píše:
Něco jiného je pokud by se mi dítě vztekalo a řvalo na celé kolo a hysterčilo, ti už bych si asi řekla že tim nebudu obtěžovat okolí.

občas zapiští a propiští většinu/celý nákup je snad dost velký rozdíl, nemyslíš?

• Citovat
  • Upravit
1776
13.8.17 11:41

@Hanka1 ne žiju ve velkém městě, ale ráda si zajdu nakoupit sama co potřebuji, manžel je pracovně neskutečně vytížený, ted už 3mesíce neměl volno ani o víkendu, kdyby to šlo udělat jinak tak to udělám. Ale nejde a prostě syn pištì :jazyk: nakoupím nezbytné a frčím s ním ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.8.17 11:42
@lucenka píše:
@mina0405 a ty jí to jenom klidně vysvětluješ? nebo když to přežene, tak jí dáš třeba na zadek, sebereš se a odejdete z nějakého místa atd.? Protože ne na všechny děti úřinkuje vysvětlování, nic si z thóho nedelají, nechají maminku vykecat a dělají si dál, co chtějí.

Ne, nejsem vzdycky v klidu, v zadnem pripade..uz temer denne na ni zvysuju hlas a dostava i na zadek, zadne mazleni pokud ma zachvat.jen pokud nekdo reaguje jako ty, dite je vztekle obtezuje me to, nechci se s nim ani matkou vidat, tak to se muzem odstehovat na pusty ostrov.
Hanka:jo precitlivela jsem bohuzel. proto to taky resim jak se da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí