Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bisu píše:
@vendulaaa Nene, zakladatelka stále přilévá oleje do ohně a tvrdí, že dítě v 6ti měsích stojí s minimální oporou:pankac:
Holka je magor o tom žádná
ale jen na okraj, moje ségra chodila v 6měsících přišla i na 6měsíční prohlídku po svých, doktorka též nemohla uvěřit, ale já pořád říkám, že je nějaká „divná“
Dneska už jí je patnáct a „divná“ je pořád, jen chodit už moc nechce a i jednu zastávku jede do školy tramvají
takže úplná blbost to není, nicméně v tomhle konkrétním případě pochybuji, že slečna vůbec nějaké dítě má…
No to by ale musela být silná náhoda… Takový případ bude jeden z tisíců…
@Manonka
Fakt jo? Já to mám hodně zkreslené, protože moje dítě se ještě v 10ti měsících válelo
Ale v okolí mám spoustu dětí, vyloženě akčních, rekordman chodil v 11ti měsích, ale v půl roce se vesměs všichni držely u země
![]()
@krokodylek bacha na to, já mám pocit, že nám na VŠ přednášela spíš vesměs banda blbců, bohužel(našly se i výjimky, samozřejmě )
( studovala jsem ZSF JCU )
@kjhui píše:
Heh, všimly jste si nové diskuze skrz falešnou identitu?Jestli se nám Karel nepřestěhoval jinam..?
Jakej Karel?? Nechodi sem nahodou taky Karel Berger?? ![]()
@randr Karel,neboli Agátka ![]()
Prostě individum, který se vydává za někoho jiného, krade fotky apod…
Ale ukrást někdo identitu mně, tak na něj pošlu svoje kamarády, co rádi posilují ![]()
@rominka01 píše:
@agataxoxo můžeš mi vysvětlit PROČ děláš fake týhle holky? Já ji znám.
a) těhotná nikdy nebyla a dítě nemá
b) nejmenuje se Agáta, ale Jana
c)to dítě na fotkách je sestra toho kluka, má 1,5 roku + se nejmenuje Zoe, ale Erika![]()
![]()
@agataxoxo píše:
@tamata hodnotím né sebe, ale vaši inteligenci
Radši napiš, proč si vymýšlíš
?