Aktivní 7měsíční holčička

212
30.6.13 10:53

Aktivní 7mi měsíční holčička

Potřebuju se s mým problémem trošku poradit. Naše holčička měla teď 7 měsíců a je teda doooosti aktivní. Ale problém je, že nevydrží vklidu se ani najíst ani spát. U kojení vleže se mi po chvilce ihned obrací na břicho a snaží se i s prsem někam lézt, vrátim jí zpátky na záda a začně řvát. A celý se to opakuje dokola :-/. V jídelní židličce nevydrží skoro ani pět minut, hned se začně vrtět a posouvat se pořád dolu a dolu. Při kojení vsedě čumákuje pořád okolo a dělá kraviny. Děsný jí nakrmit!!! (váha naštěstí dobrý, má cca 9,5kg a 73cm, převážně kojená).

A když má čas spaní (je na ní poznat, že je už utahaná), tak se hned převrací na břicho a zase se někam plazí a dělá blbosti. Pak je nervní, nevrlá, protože chce spát, ale nejde jí usnout, protože se prostě musí pořád hejbat. Jakmile jí vrátim do „spací“ polohy, tak začně řvát :lol:

Se bojim jí nakrmit někde na veřejnosti, aby si neřikali, že to s vlastnim dítětěm neumim, ale ono to fakt nejde, ona nevydrží vklidu :nevim:

Existuje na to něco nebo to přejde samo? :lol: asi jedině přivázat někam :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
30.6.13 10:56

Tak toto dela nas a to jsou mu 4 mes. A par dnu. Teda az na tu zidlicku, my jen kojime a kojeni a spani to samy. Ale neberu to jako problem, sem rada, ze je akcni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.6.13 10:58

Fakt? :-D mě to občas už leze na nervy, když je toho moc… když prostě fakt nejde nic vklidu udělat :lol: kdyby se aspoň normálně najedla :roll: a normálně spala. Haha :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.6.13 11:00

:D Taky nekrmím na veřejnosti, a doma u toho šaškuju a dělám opičky. Když je nejhůř, tak uspávám v šátku, běžně se mi stává, že mi mládě lozí po posteli raketovou rychlostí místo toho, aby pochopilo, že je čas spát. Přeju pevné nervy :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.6.13 11:03

@TocikovaM mne pripada, ze hodne lidi bere pokroky deti jako „problem“ pro ne, ze se mene vyspi apod. Nerikam, ze zrovna ty. Proste se to naucily a bavi je to, tak to delaji… Kdyby to nedelaly, tak by PODLE TABULEK nebyly v norme a nutil by nas doktor do cviceni a tez bysme nadavaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.6.13 11:06

Takže je to asi opravdu normální :dance: já jsem spíš chtěla slyšet, že to máte některé stejný jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
30.6.13 11:06

@TocikovaM Řekla bych, že je to normální. Tvoje malá prostě zjistila, že se dokáže pohybovat, tak se jí nechce ztrácet čas nějakým nudným ležením na zádech :D Možná jen nečekej, že to jen tak přejde, náš malej bude mít 9 měsíců a je to čím dál horší. Snad nejhorší je u nás přebalování :D :nevim: V židličce ho mám připoutaného, tak to celkem jde a když potřebuju, aby byl chvilku v klidu, musím mu dát do ruky nějakou zajímavou hračku. Jo a kojení jsem řešila tak, že jsem kojila v leže na boku, pokrčila jsem nohy a prckovy nožičky jsem o ně zasekla tak, aby se nemohl přetáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.6.13 11:07

@dani24687 já to chápu no :-) jen když dvě hodiny leze a řve u toho, že chce spát, tak v tu chvíli by mi nevadilo, kdyby fakt šla spát, aby nebyla tak nepříjemná a otrávená :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.6.13 11:10

@Sane Jééé s tim kojením to máme stejný… taky to tak řešim :-). Někdy zabírá u kojení zpívat, se uklidní, poslouchá a vklidu chvíli leží :P. A přebalování máme taky, jak bojovku. Místama přebaluju tak, že je dítě na břiše a já jí oblíkám oblečení obráceně :lol: protože neni u ní možný, aby chvíli byla na zádech. Občas pomůžou nějaký nový věci do ruky, ale né vždy. Heh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.6.13 11:10

@TocikovaM presne, nas usina a pak se otoci na bricho a uz vim, ze spat nebude. Pak rve jak tur bo je unaveny jak svina :-D jednou me v noci vzbudily zvuky, podivam se a on pase kone :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
30.6.13 11:14

Nedávno jsem tady zakládala podobnou diskuzi https://www.emimino.cz/…tete-134325/
Kluka nakrmit bylo taky umění, ale u mlíka teda vydržel, to vytáhl falšku v klidu v leže. Snad tě uklidním, že teď mu je 16 měsíců a tak po tom roce se u jídla zklidnil a docela v pohodě sedí, první tak polovina jídla je naprosto v klidu, pak už taky začíná vymýšlet, jak zasytí hlad, ale stačí mu dát do ruky lžičku nebo něco a zase se na chvíli zklidní a dojí zbytek jídla. Snad se to i u vás zlepší, moc dobře si na to vzpomínám, byla jsem naprosto zoufalá, zvlášť když tohle třeba viděla moje mamka, jaký u toho musím dělat kraviny a kluk si u jídla s něčím potřebuje hrát nebo něco dělat, pořád mi říkala, že je to špatně, že u jídla se má soustředit pouze na jídlo a ne vymýšlet okolo. Ale s ním to prostě nešlo, fakt děs. Teď už ale pohoda, tak vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.6.13 11:18

@Kamila Jakub Tak to je moc hezký ta tvoje diskuze… uplně se v tom vidim, co tam všichni píšete :lol: jak nejdřív v židličce zkoumá nohu, ponožku, pak si tu ponožku strká do pusy, pak se šoupe dolu, pak jí zajímá, co je na stole. No je to umění jí nakrmit :lol:

To je asi výhoda flašky… když jí dávám čaj ve flašce, tak jí vklidu vypije celou bez blbostí… ale u prsa dělá voloviny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.6.13 11:28

Jééé to je jak u nás, jen já už nekojím a malá je převážně už na příkrmech a to je teprve masoooo…plácá mi rukama do misky, krade lžičku, slízá ze židličky a ve finále řve..hrůůůza :mrgreen: ale stejně jí miluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
30.6.13 11:53

Ahoj, mam doma neco podobneho. Akorat ji je uz 9 mesicu. Kojeni resim tak, ze chodim kojit az unavene dite, pevne ji zavinu, aby se nemohla mrskat a houpu ji u toho na balonu. Kdyz ji necham volne, tak kope nohama, prohyba se, rukama mlati jak vetny mlyn, rve ze me obleceni… Ale pusou porad drzi prso a pije :lol:.
Na verejnosti ji krmim strasne. Nejmensi zlo je asi postavit ji nekde v parku k lavicce (uz stoji dva mesice) a futrovat to do ni zezadu. Proste stojim za ni, jednou rukou ji chytnu pod bradou a druhou ji tam vrazim lzici. Ma to fakt vyhodu v tom, ze mi rukama nemlati do lzice, coz je jeji oblibena cinnost. Kdyz ma volne ruce a krmim ze predu, tak je nemozne ji tu lzici propasovat do pusy. A to je me treti dite, takze jiste zkusenosti s krmenim uz mam. Kdyz byla malicka, tak jsem ji ty rucicky vzdy podrzela a soupla lzici do pusy, Ted uz se podrzet nenecha, takze bud do rukou neco zajimaveho nebo krmit ze zadu a jeste lepe prave, kdyz u toho stoji, protoze se tema rukama musi drzet. Ted uz mi ale podel nabytku chodi, tak to zacina byt slozitejsi.
V zidlicce sedi a otvira pusu jen kdyz je fakt vyhladovela, to ta touha po lzicce na vterinku zastavi i ty ruce.
Dalsi kapitola je chovani v naruci, je to strasny mazel, ale neumi se zastavit. Tak se me vzdy v naruci pevne chytne rukama za tricko a skace a skace, obcas na vterinu polozi hlavicku na rameno. To same mi dela v Ergu, pul hodiny s ni nekam jdu a ona v nem pulhodiny skace. Jednou mi vyrazi zuby. Ale ja ji stejne miluju :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
30.6.13 11:58

@dendule4 koukam, ze jsme dospely ke stejnemu zaveru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie