Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5375
18.8.26 09:23
@pionyrka píše: Více

Přidávám si osmou večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 09:28

@Menton Ja si věci nafotím vždy za denního světla, nejlépe dopoledne a pak večer měřím a přidávám inzeráty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10203
18.8.26 09:30
@Menton píše: Více

Za háčkované šátky, že je to komerční prodej, prodala jsem tak 1-2 ročně. V podmínkách mají, že menší množství rukodělných výrobků je dovoleno prodávat, bohužel není nikde napsáno, kolik je to "menší množství*.

Přidávám tak nějak průběžně, ale ne vždy mi to časově vyjde. Taky potřebuju fotit za denniho světla, to třeba v zimě je fakt dost problém, abych byla doma a žádné extra kousky nemám, prodávám kde co, nejen oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 09:32

@Zelnicka a proč šátky neprodáváš na Fler.cz tam je to primo zaměřené na domácí vyrobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 09:34

@Zelnicka Ted je dobre začít prodávat podzimní a zimní věci, ja ted v srpnu po dceři uz prodala lyžařsky komplet a boty do snehu a zde důkaz, ze nekecám a take jak mam nafoceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5375
18.8.26 09:56

@pionyrka já teď prodala dvě zimní bundy, mikiny, tepláky, fleecovou mikinu, softshell.
Ještě mi tu trčí troje rifke, mikina a pak to letní
Boty tam mám jedny kotníčkové Pumy, ty nosil málo, jinak už boty vyhazuju.
Plus teda zimní brusle.
U bot jsem vždy měla vyfocenou délku stélky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 10:03

Kdyz si mame radit ohledně setreni, jestli chodíte nakupovat casto do Lidlu, tak se da kuponama ušetřit na nákupu, sbíráte body a pak uplatňujete kupony, ja toto zjistila docela nedávno, ze ta aplikace tuto funkci má, takze, kdo nezná, viz foto, jak se rika, halíře dělají talíře a správná hodpodynka :wink:Jinak take hodne lidi nepoužívá aplikace a jak zmínila Kornelije i ja využívám i slevové kupony za nákupy take v Kauflanudu. Nakupuji Kaufland a Lidl, mam spočteno, ze diky těmto kuponům měsíčně ušetřím 300-500 Kc, ale v techto marketech nakupuji i drogerii a měsíčně za jídlo a drogerii 2 dospele a dvě deti dáme cca.15 tisic. Nemusim šetřit, ale bavi me to, nekde ušetřit, byt jen na kuponech🤣

Příspěvek upraven 18.08.26 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5375
18.8.26 10:06

@pionyrka kupóny používáme v Albertu, Lidl, Kauf tam nakupujeme míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17380
18.8.26 10:23

Jsem se dneska pustila do Vánočního úklidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17380
18.8.26 10:26
@Menton píše: Více
:palec:
Já teď z gruntu uklízím kuchyň a další věci na vinted budu dávat o víkendu, tak jsem zvědavá co se prodá…
Momentálně prodávám hlavně knihy… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10203
18.8.26 10:26
@pionyrka píše: Více

Tam je potřeba IČO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 10:38

@kornelije kdyz jsme u knih, tyto prodavam na Restorio, kde je primy vykup, vypíšeš tam ISBN kód a hned zjistis, kolik za ni dostaneš, pokud se cena výkupu dostane za knihy min. na 150Kc doprava je do Restoria zadarmo pres Zasilkovnu. Ty co nechtějí v Restorio, nabídnu na Knihobot, stačí jedna fotka hřbetu knih a oni ti napíšou, zda jsou schopni tyto knihy prodat, ja uz tam takto vydělala na knihách co jsem měla doma 3 tisice, doprava k nim také zadarmo přes PPL. Postup na prodej přes Restorio viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 10:44

A zde prosím můj výdělek za knihy v Knihobotu za 5 měsíců, a všimněte si, doma jsem mela starou knihu, kterou jsem chtěla dát dětem do sběru “Poklad na stříbrném jezeře” v Knihobotu ji prodali cca 179Kc a já za ni dostanu 79Kc, pro někoho málo, ale v součtu to malo udělalo 2000Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 10:48

@Zelnicka, ja myslela, ze Zelnicka ma ICO, ze podniká

Příspěvek upraven 18.08.26 v 11:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.8.26 10:55

Jinak Kornelije zmínila, že si za odměnu kupuje pleťové masky, ja si je dělám doma ze surovin, co mam doma, kdy si myslim, ze ty kupované moc neúčinkují a je to jen tahání peněz. Receptu na domácí masky, se kterymi mam ve svem veku nad 45 let, vyborne zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat