Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já už dělám téměř vše. Začínám slabě krvácet,takže to nevyšlo… I přes to,že test je úplně normálně pozitivní,dokonce silnější než včera. Ale asi se to prostě neudrželo. Ten silnější je z dneška.
Rozarko-sorry, ze sem lezu, ale nevzdavej to jeste. slabsi krvaceni jeste muze byt. takhle peknej test-to pak neni mozny, aby se nezadarilo.
ja to dostala az 14. den po ET a ani to nemam nijak silne, ale HCG neg.
V poho. Negativní HCG mne mrzí.
Ale já nečekám nic jiného,chtěla jsem si dnes zajet do práce se odebrat,ale stejně bych nic nezjistila,jen to,co už vím. Že nějaké HCG tam bude,ale pokud bych chtěla vědět víc,musela bych zítra znovu a sledovat dynamiku. Na to prdím.Vlastně jsem to už vzdala,myslím,že mezi mou MS a tímhle krvácením,není žádný rozdíl,já ani normálně nemám nijak silnou MS. Vůbec si nedokážu vysvětlit PROČ jsou ty testy tak pozitivní!!!!!????? Sílící… O to je to horší,kdyby byly neg.tak je to jasné. Ale tohle??? ![]()
Térouš píše:
Rozarko-sorry, ze sem lezu, ale nevzdavej to jeste. slabsi krvaceni jeste muze byt. takhle peknej test-to pak neni mozny, aby se nezadarilo.
ja to dostala az 14. den po ET a ani to nemam nijak silne, ale HCG neg.
A to se ještě podívej na tenhle…
to je fakt v prdeli. pardon. me vysel jen devatej den slaba carka, ale pak prisla bolest a zaspineni a druhej den uz nic. takze jsem vedela, ze uz je konec. uz jsem ani necitila bricho.
a mas normalne cervenou krev?treba mas jen hodne prokrvenou sliznici.no chce to pockat. budes moudrejsi za dva dny. ale byla by to skoda. takovej peknej narust HCG za 7 dni po ET…
Je to úplně jasně červená krev. Dr. mi taky říkal,že sliznice je po stimulaci silnější,čili to někdy bolí a krvácí,ta nidace,ale tohle je tutáč mrcha. ![]()
No,vzhledem k tomu,že nemáme mrazáky,tak už plánujem s přítelem další,moc na výběr nemáme. Dali jsme se na to,tak budem bojovat.Prohráli jsme bitvu,ale ne válku!!!
Už jsem to slzama spláchla dost,tak teď už jen věřit v další pokus.Myslím,že v listopadu, nejpozději, do toho budeme moct jít. A pokud bodou vaječníky v poho už v říjnu,tak to zkusim ukecat na říjen. ![]()
ja pockam asi dyl. tak pul roku. chci si od toho trochu odpocinout, docela me to zborilo
Bude to znít asi dost hloupě a nebude to dávat smysl,ale já jsem do toho šla s tím,že to nevyjde. Já vím,je pitomost něco takového podnikat,když nevěřím v dobrý konec,ale já jsem poslední rok měla tak zapráskanej,že jsem tušila,že nevyjde ani tohle!!! Já dýl čekat nechci,je mi 36 let,za pár měsíců 37 a po 40cítce už bych do toho nešla.
Rozy, to mě moc mrzí
ale co když? ![]()
no já se ted vrátila s malým v bříšku, tak už ho mám u sebe
a doufám, že zůstane ![]()
no akorat je na pytel, že mám OHSS prvního stupně, takže na hovno, pokud se to zhorší tak musím na kapačky. ![]()
Rozárková píše:
Já už dělám téměř vše. Začínám slabě krvácet,takže to nevyšlo… I přes to,že test je úplně normálně pozitivní,dokonce silnější než včera. Ale asi se to prostě neudrželo. Ten silnější je z dneška.
Nevím co ti mám na to napsat. Já test nemám ani zdaleka, tak pozitivní, jako ty…druhá čárka je fakt ![]()
Ještě počkej a nedělaj ukvapený závěry. Mě se stalo, že jsem měla MS a byla jsem těhotná. Zjistila jsem to 7 týdnu…bohužel jsem potratila. Měla jsem problém s imunitou…ted už ji mám vyřešený. Tak uvidím. Je mi 33.. jsem o trošku mladší než ty, ale 36 neni žádná hrůza.
Spolužačka moji mamky z vysoké porodila první dítě ve 49…má zdravou holčičku. Samozřejmě byla na IVF. Takže já to určitě do těch 50 nevzdám a ty to taky nedělej!
Rozar, ja te chapu. tak se tu vsichni mejte pekne a at se zadari
maacek píše:
Rozy, to mě moc mrzíale co když?
no já se ted vrátila s malým v bříšku, tak už ho mám u sebea doufám, že zůstane
no akorat je na pytel, že mám OHSS prvního stupně, takže na hovno, pokud se to zhorší tak musím na kapačky.
Neboj se,já ho měla taky,píchám si ještě teď fraxiparin. To bude ok. Hodně pij,co to půjde a kup si v lékárně Protifar.