Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
maacek píše:
co to je ten Protifar?
To jsou bílkoviny,určitě Ti řekli,že je máš hodně jíst. Mně teda pomohl. Dávala jsem si dvě odměrky do studeného,kakaa,je to bez příchuti,takže se to dá. Třikrát denně jsem to pila. Stojí něco okolo 250 Kč. Doporučovali mi ho už v car,dokonce jsem o něm dostala i leták.
Co se mne týče,tak jsem s tím smířená…nedá se nic dělat. Nevím,jestli ještě budu dělat testy,dnes byl silnější o dost než byl včera a přesto tohle. Příště fakt žádný testy!!!!!!!!
ahoj, no vzhledem k tomu že jsem vařená tak nic moc, ale jinak docela dobrý, bolí mě teda břicho ale to asi ten OHSS jinak nic, doufám, že to vyjde. modlím se za to a povídám se svým obr nafouklým břichem jako blázen ![]()
Taky, taky
Jsem už na pokraji sil…dnes mám 9 den po ET…už si žádný testy dělat nebudu. Udělám si až v pátek. To bych měla mít 2 den MS zpoždění. Bazální teplotu mám 37,5…tak doufám.
Taky jste neměli prodlouženou kultivaci?
Ellenaa píše:
Taky, takyJsem už na pokraji sil…dnes mám 9 den po ET…už si žádný testy dělat nebudu. Udělám si až v pátek. To bych měla mít 2 den MS zpoždění. Bazální teplotu mám 37,5…tak doufám.
Taky jste neměli prodlouženou kultivaci?
Ahojík,tak já jsem napoprvé neuspěla.
Už jsem v pohodě a těšíme se na další.
Jinak,teď vůbec neber v potaz délku Tvého cyklu,máš to teď rozházené. To mi řekl Dr.,když jsem volala do CAR a zeptala se na to moje špinění-když to ještě bylo špinění. Pokud to nedostaneš do 10dnů po ET,tak už to nejspíše nedostaneš vůbec.
A ještě ELLEN,pokud jsi byla na ET 15.8. tak jsi dnes 8.den po. Ten den ET se počítá jako nultý.
Já vím, že den po ET se počítak, jako 0. Každopádně jak počítám, tak počítám dnes mám 9 den po ET
O nic nejde.
Ellenaa píše:
Já vím, že den po ET se počítak, jako 0. Každopádně jak počítám, tak počítám dnes mám 9 den po ETO nic nejde.
Rozárková píše:Ellenaa píše:Ahojík,tak já jsem napoprvé neuspěla.
Taky, takyJsem už na pokraji sil…dnes mám 9 den po ET…už si žádný testy dělat nebudu. Udělám si až v pátek. To bych měla mít 2 den MS zpoždění. Bazální teplotu mám 37,5…tak doufám.
Taky jste neměli prodlouženou kultivaci?Už jsem v pohodě a těšíme se na další.
Jinak,teď vůbec neber v potaz délku Tvého cyklu,máš to teď rozházené. To mi řekl Dr.,když jsem volala do CAR a zeptala se na to moje špinění-když to ještě bylo špinění. Pokud to nedostaneš do 10dnů po ET,tak už to nejspíše nedostaneš vůbec.
To je mi líto. Už máš v plánu co dál?? Já to mám trošku jinak. Nemám problém otěhotnět. Těhotná jsem už byla tolikrát, že to ani radši psát nebudu. Já jes jen spočítala plodný dny a hned jsem otěhotněla. Bohužel vždy jsem následně za pár týdnů potratila. Takže můj boj začne až budu mít potvrtený těhotenství.
Rozárková píše:Ellenaa píše:
Já vím, že den po ET se počítak, jako 0. Každopádně jak počítám, tak počítám dnes mám 9 den po ETO nic nejde.
A jooooo,já mám dnes úterý. Jsem už tři týdny doma,tak nějak přestávám sledovat dny.
No ono mi to po krvi-v pondělí-zase začne.
Jestli máš na mysli práci, tak tam se mi taky vůbce, ale vůbec nechce. Já už taky pomale nevím co je za den. ![]()
Dnes mě manžel někam vyveze, abych se nezbláznila. Jen musím počkat ještě pár dlouhých hodin ![]()