Moluska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19692
6.6.13 22:10

Nam pomohl Infecto Dell. A ty vetsi buhuzel musely na vyskrab. Sileny histerak, ale do 5min. hotovo a mame klid uz asi 2 roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
6.6.13 22:17

Nám taky zabral Infecto Dell - dcera měla jednu (asi půl roku), rozhodla jsem se jí zlikvidovat - nejdřív jsme zkoušeli Molusan od Hádka (strašně to smrdělo a asi měsíc se nic nedělo), pak jsem se rozhodla jí propíchnout a přestože jsem použila Betadine, tak se jí to rozlezlo a měla jich asi 10 :-(. Infecto dell zabral úžasně hned

Příspěvek upraven 06.06.13 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 22:17

Malej má jednu velkou na stehně vnitřek toho pupínku je jako průhlednej ale hlavně je má kolem oka na víčku a nose, tam nemájí doktoři odvahu vypichovat proto hledám různé zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 22:23

Asi měsíc dávam homeopatika potírám propolisovou tinkturou a obličej mažu propolisovou mastí ale žádné zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.6.13 22:23

Také mám zkušenosti s moluskami..né u sebe, ale u svých zákaznic a zrovna je řeším s jednou maminkou. A po 14 dnech počet molusek mizí.
Ráda bych Vám poradila - není o tom, že bych tady chtěla dělat sobě reklamu, ale bohužel admin mě již několikrát smazal i příspěvky, kde píši název produktu. Moc mě to mrzí, protože vím, že to ten produkt pomáhá a navíc dezinfikuje takže nehrozí rozšiřování molusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.6.13 22:24

Male bylo 13m na vyskrabu, po hodince pusobeni jimolusky seskrably, ani nebrecela..take jsem hledalaprirodni cesty, ale nic predtimnezabralo..Matylda Kočičí drzimpalecky malemu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 22:30

Aandulka prosím písni mi to soukromou zprávou. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 22:31

Denyska22 děkuji doufám že brzy vyhrajeme. Díky za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeruLili
11.7.13 13:40

Molusky :-(

Ahoj, četla jsem tu vaší diskuzi a máme taky problém se molusek zbavit. Ma jich pár, vypichujem to desinfikujem ale občas se prostě nějaká udělá. Zkusím homeopatika tak snad zaberou.
Co je to za ten váš zázrak??? na molusky???
 Díky

• Citovat
  • Upravit
lhotka
11.8.13 01:25

6.měsíční dcera - rada pro malá miminka

Ahoj,
chci se podělit o jednoduchý způsob, jak se zbavit Molusek. Musím říct, že rada patří zejména pro malé děti. Dcera je dostala cca v 6.měsících. Výskyt cca 10 na ručičče se značně rozšířil na masívní výskyt cca 200. Léčba trvala ale půl roku, takže rady nejsou pro ty, co se jich budou chtít zbavit rychleji. Protože se miminko vrtí, nešlo mi se zabývat a propichovat a dezinfikovat cca 200 bradaviček, nebo je potírat přesně na hlavičku gelem. Byla jsem zoufalá, naštěstí jsem se dočetla, že třeba v USA je nechávají být úplně, a že za (cca někdy až 2 roky) zmizí úplně. NIcméně jsem zvolila osvědčený tee trea oil. Prstem jsem plošně mazala, nejlépe 2× denně, ale stačí 1× denně všechny moluski. A po půl roce jsou pryč. Paní doktorka byla nadšená, ale trvalo to tedy půl roku, ale jednalo se o masivní výskyt. Někdy se bradavička zanítila, tak tu jsem musela vymáčknout, nebo vršek odtrhnout pinzetou a dezinfikovat. Hodně zdaru. Petra

• Citovat
  • Upravit
jax
48
11.8.13 11:15

My taky bojovali, měli jsme jich nespočetně. Do toho syn těžký ekzematik, takže výškrab nepřicházel v úvahu.
Každý večer když usnul jsem propíchla co nejvíc molusek a zakápla dezinfekcí.
A dostala jsem radu na hlívu ústřičnou, po týdnu jsme jako zázrakem neměli ani jednu.
A že jich bylo nespočetně, večer jsem propíchla snad sto molusek a ráno tam bylo stejné množství nových…
My tedy nebyli ani na koupališti ani ve styku s nikým kdo je má, přesto jsme je dostali.
Nejspíš tím jak má syn narušenou kůži ekzémem, tak se stačilo jen někde „otřít“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ada80
4.2.14 10:39

Ahoj holky prosím o radu co opravdu pomáhá na molusky. Dcera jich má pár pod bradou máme mast z lékárny, ale nezdá se, že by to pomáhalo, Někdy už je má menšía další den se zase zvětší a tak pořd dokola.Co Vám pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
19692
4.2.14 10:45

My jsme s moluskama skončily na výškrabu, ale pak jsem měly nějakou žiravinu za 5OO kč, ale ta byla u nás jen na objednavku.Ale ten název :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.2.14 10:46

JO je to tu napsáné v diskuzi Ifecto Dell ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ada80
4.2.14 10:48

My zatím dostaly na kožním tu mastičku a prý, když to nepřejde máme přijet na kontrolu, trvá to už 14 dní a zlepšení nikde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA