Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, do kdy jste použávali monitor dechu? Náš malej má 13 měsíců. Spí ve svém pokojíčku, monitor pořád máme, ale poslední noci se zapne alarm a malého to probudí ![]()
U prvniho vubec a u druheho 11 m a letel! Tolik „infarktu“ jsem snad jeste nezazila. Nesibe Ti, kdyz v televizi zacne neco pipat?
Jakmile se začne víc pohybovat tak už to asi ztrácí na smyslu ![]()
počítám, že jsme ho měli tak do toho 10 měsíce ![]()
U první půl roku - museli jsme ho vrátit porodnici. Druhá vyžadovala můj kontakt, byla dlouho se mnou v posteli, takže jsem si na něj pak už nezvykla a vrátila ho kamarádce. JEslti bude třetí dítě, asi ho nebudeme ani shánět.
13 měsíční dítě už ho má fakt zbytečně.
Vubec!
Usetrila jsem si spoustu infarktovych stavu a nepodlehla jsem marketingu a nekoupila naprosto zbytecny kram.
@Busy Bee píše:
Vubec!Usetrila jsem si spoustu infarktovych stavu a nepodlehla jsem marketingu a nekoupila naprosto zbytecny kram.
Napodobne
Po roce ditete uz monitor opravdu neni poitreba. U nas letel v 11 mesicich kvuli falesnym poplachum, vyrobce mi napsal, ze je koncipovany na deti do roka.
Dalsi deti uz to nemely. Je to jen dalsi blbina, na kterou se vystihovane matky daly nachytat.
Jj taky ho asi dám pryč, spí ve svém pokojíčku. Tak má člověk takovou větší jistotu, ale někdy jít pryč musí. Do puberty ho tam mít asi nebude ![]()
@Busy Bee píše:
Vubec!Usetrila jsem si spoustu infarktovych stavu a nepodlehla jsem marketingu a nekoupila naprosto zbytecny kram.
Tak my mely do 8 mesicu a uz se pak spoustel sam, a ja malem mela infarkt takze letel a kdyz jsem se na to ptala doktorky tak si tukala na celo proc ho jako jeste mam. Ze se u takhle velkejch deti spousti sam jak cestujou po postylce ![]()
Podložku jsme měli do roka a byla jsem za ní vděčná. malý měl zdravotní problém. Ale po roce už byla zbytečná
Vubec jsme to nepouzivali, pokud je dite bez zdravotnich komplikaci, je to zbytecnost…
@Busy Bee ja bych to rozhodně nenazyvala zbytečným krámem. Když se dcerka narodila, monitor jsem neměla a každých pět minut jsem za ni běhala, jestli dýchá. Máme náhlé úmrtí v rodine a ja se o malou prostě bála. Když jsem si monitor asi po dvou týdnech pořídila, jsem od té doby v klidu a za celých 10 měsíců se ani jednou jedinkrát nespustil falešný alarm…takže ani ja nezažila žádný,,infarktovy stav". Ja bych to tak neodsuzova…ale k otázce, me dceri, jak už jsem naznačila, je téměř 10 měsíců a plánuju ho mít do roka…pak už to význam asi vážně nemá…