Monitor dechu do kdy u ročního?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
27.12.14 22:06

U prvního jsem ho měla do roka. Jak dítě začne cestovat, tak ztrácí význam.

• Citovat
  • Upravit
50133
27.12.14 22:07

Syn ho neměl vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.12.14 22:08

Apnoické pauzy jsou „nejhorší“ do roka, ale když už má někdo strach a používá ho déle, nutno myslet na to, že apnoické pauzy jsou běžné i u zdravých dospělých jedinců. ;-)
My ho na první dítě neměli, na druhé jsem ho koupila a stejně mám dítě ve své posteli a monitor v šuplíku.

• Citovat
  • Upravit
18259
27.12.14 22:09

Ja bych to kramem teda taky nenazyvala, nebot pokud je dite nedonose, tak se to i doporucuje pouzivat…, mne se taky spalo mnohem lip, kdyz jsem vedela, ze je malej hlidanej, nespustil se falesny alarm ani jednou a pouzivali jsme ho nejak do roka a neco…mne to v postylce nevadilo a meli jsme dve desky.
A myslim, ze prestat dychat na par minut muze i zcela zdrave ditko, rika se, ze deti tak tvrde usnou, ze se zapomenou nadechnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
27.12.14 22:14

Do pul roku, pak uz mi to prislo zbytecne. Porad vstavala na 4, ted vstava, takze by to jen rvalo. Ale do pul roku to bylo super. Jen jsem videla zelenou kobtrolku a v klidu spala dal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.12.14 22:19

My měli u staršího monitor, dokud se nenaučil vylézat z postýlky a já mohla v klidu spát :palec: žádné falešné alarmy a tudíž ani moje infarkty se nekonaly, pouze jednou a to ví asi jen Bůh, zda byl „falešný“ či nikoli :nevim:

edit: Jak tak dočítám, nějak nechápu, proč, když dítě cestuje po postýlce nebo je na čtyřech, nemá monitor cenu :nevim: asi stačí kvalitní monitor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
27.12.14 22:24

Já teda nevím, co máte za monitory dechu, ale malej cestuje po postýlce, staví se atd. a nikdy se nám nespustil. (Zato se stokrát spustil, když jsem syna z postýlky vzala a zapomněla alarm vypnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.12.14 22:29
@Luminel píše:
Já teda nevím, co máte za monitory dechu, ale malej cestuje po postýlce, staví se atd. a nikdy se nám nespustil. (Zato se stokrát spustil, když jsem syna z postýlky vzala a zapomněla alarm vypnout:)

jo to znám taky, zpětný úprk s miminem k ječícímu monitoru :mrgreen: ale jinak, i když ho jen chci pochovat, tak se prostě opřu o postýlku a nemusím to na tu chvíli vypínat a stačí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.12.14 22:32

Dceri je 16 mesicu a spi na nem porad. Jedna deska, zadne poplachy. Necham ji na tom, dokud bude v postylce. Tady nejde jen o riziko SIDS, ktere je v tomto veku prakticky nulove, ale muze se zacit dusit mlikem/zvratky a stalo se nam to. Rict, ze je to nesmysl nebo dokonce, ze se matce bez toho spi lepe, je ale hrozna hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.12.14 22:32
@Busy Bee píše:
Vubec! :palec: Usetrila jsem si spoustu infarktovych stavu a nepodlehla jsem marketingu a nekoupila naprosto zbytecny kram.

Naprosto zbytečný krám, který už spoustě dětí zachránil život :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.12.14 22:34

@celipipka54 Ja se radeji spoleham na sebe nez na nejaky pristroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.12.14 22:35
@Philippe píše:
Do pul roku, pak uz mi to prislo zbytecne. Porad vstavala na 4, ted vstava, takze by to jen rvalo. Ale do pul roku to bylo super. Jen jsem videla zelenou kobtrolku a v klidu spala dal :P

to je nesmysl, proc by to rvalo, kdyby vstavala? Monitory jsou citlive na pohyb, tak snad kdyz po nem rajtuje, tak nespusti. Tady jde o spanek, ne bdelost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.12.14 22:36

@Berousik Jo souhlasím, nešlo mi o SIDS, ale i teď mi vadí, že malý (2,5) už monitor mít nemůže, protože si běhá po pokoji, než jde spát, ale právě, že si ještě hraje, tak nevím, co tam vyvádí a bojím se, kdyby to šlo, měl by monitor pořád. Jinak osmiměsíční bráška je nějak závislák, tak věčně chrní u mě v posteli a já se prostě nevyspím v klidu, jsem pořád strašně utahaná, když se mi povede ho přemístit do postýlky, tak si konečně můžu v klidu chrupnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
27.12.14 22:37

Chápu u nedonošených dětí, chápu 6 měsíců, ale víc jak rok 8o To pochopím jen u opravdového zdravotního problému… Pak je to závislost matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.12.14 22:37
@Busy Bee píše:
@celipipka54 Ja se radeji spoleham na sebe nez na nejaky pristroj.

to já taky, ale když spím, tak nechávám „bdít a hlídat“ přístroj, já jsem v té chvíli nefunkční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí