Monitoring dechu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.10.09 08:56

Měli jsme půjčenou Nanny, ale malej nechtěl spát v postýlce, tak jsme ji nepoužili, spal s námi v posteli. Pak jsem se dozvěděla. že se vyrábí Respisense, který se zahákne za oblečení nebo plenu, takže je s dítětem v posteli i v kočárku, což je super, ale malej už má 9 m tak bych ho pořídila pak pro druhé mimčo.

• Citovat
  • Upravit
12.4.18 22:56

Ahoj, jaké máte zkušenosti s monitoringem dechu miminka? Je toto zařízení pro miminko bezpečné? Známá mi to rozmlouvá, že z té podložky jde vlnění, které miminku může uškodit. Technické stránce nerozumím, tak nevím, do jaké míry může mít pravdu.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.4.18 23:18

Já mám monitor dechu už pro druhé dítě. Je pravda že měl dva poplachy, nevím jestli falešné nebo ne, bo když jsem přiběhla tak dýchal. Je to o pocitu, uklidňuje mne, když vidím to zelené světýlko. Nevím, jestli to vyzařuje nějaké vlny, ale kdybych se měla řídit dle vln, tak se odstěhují někam na samotu. Vždyť WiFi je všude, tv signál je všude. Dnes žijeme ve světě, kde je všude technika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 23:18

Mám nedonoseneho synka. Monitor dechu byla podmínka, aby nám ho pustili z nemocnice. Jsem za něj ráda. Zachránil malému život.

• Citovat
  • Upravit
519
12.4.18 23:25

Vlny??:) proto je prenos pohybu kabelem, ne bezdrátove; vlny ma kamoska leda na mozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.4.18 07:21

Nepouzivala jsem, ale vln bych se nebala…neni kamaradka z tech „expertu,“ co se boji pouzivat miktovlnku, ale neustale maji u sebe telefon se zaplym wi-fi? Takovi me vzdy pobavi.
@KristynaTita : treba nema, mozna nosi alobalovou cepici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.18 21:08

Děkuji za reakce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie