Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
pres internet a primo od vyrobce.A jinak se kupuji v detskych obchodech o tom ze by je meli v elektru nic nevim. ![]()
dají se půjčit nebo i pořídit ve většině porodnicích.........já jsem ho ale nechtěla.....
Koupila jsem v kamenném obchodě internetového obchodu. Máme babysense , má 2 desky takže ho budeme používat až do roka.
Byla jsem na prohlidce porodnice a pani tam mela ukazku jak to funguje atd.Tak jsem ji potom zavolala,prisla k nam domu,nainstalovala,ukazala atd.
Jinak pani pracovala primo pro dovozce Nanny v Olomouci.
Tipuji ze je budou mit ve velkych obchodem s dets.vecmi jako Chicco,u nas v Ove Sambaby atd.
OT neni to monitoring dechu, ale monitor dechu ![]()
ja kupovala ve Spuntiku, v te dobe tam byl jeden z nejlevnejsich…Hanka
Koupila jsem přes aukro babysense za 900,–. Funguje skvěle, má 2 desky, takže se mi stalo jen jednou, že jsme měli falešný poplach, když jsem dala desky moc blízko k sobě a malej z nich „utekl“.
Já jsem si ho půjčila v porodnici na půl roku za 600. A jsem spokojená. Nechtělo se mi ho kupovat.
Ve specializovaných dětských obchodech nebo přes internet. V elektru jsem je taky neviděla
přes net ve www.malvik.cz, mame nanny, jsme moc spokojeni, ale je to uz rok a pul, nevim, jestli ho jeste maji…
Taky jsme měli Babysense půjčený na půl roku z porodnice (už teda za 900,–), byli jsme spokojení… Akorát teď jak jsem ho vracela mi sestřičky říkaly, že už to nepůjčujou, prý kvůli jakémusi střetu zájmů - prý se ty firmy furt mezi sebou řežou nebo co
Vím, že oni používají pro mimina Nanny, když už, tak možná vadilo, že půjčují Babysense?
Škoda, bylo to fajn, na druhé jsem si to chtěla půjčit zase…
Já jsi koupila ve zdravotních potřebách.Měla jsem Nany,všele doporučuji,malému zachránila život(falešnej poplach tedy neznám).Použitej bych se bála koupit,přece jen i po užívání na jednom dítěti doporučují nechat přístroj prohlédnout,vyzkoušet odborníkem tak jsem jsi koupila novej.
Řešíme teď nákup monitoringu dechu (nejspíš asi Nanny) a chtěla bych se jen zeptat JAK jste si jej pořídily? Přes internet, v obchodě s elektrem nebo ještě jinak?? Děkuji moc