Moralleto náramek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3230
31.8.16 19:17

Morellato náramek

Ahoj holky, máte některá tento náramek? Zajímá mě zda nečerná a jestli se kup vyplatí nebo mám jít raději do pandory. Nějak po něm netihnu, ale chlap chce ať si něco vyberu za narození prcka a vůbec mě nenapadá co. Chci něco symbolického a tento náramek mi přijde ideální, nic jiného jsem nenašla co by se mi líbilo a hodilo se k narození miminka :)

Příspěvek upraven 31.08.16 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
31.8.16 20:02

Ahoj, tento vůbec neznám, ale jestli je ze stříbra či zlata, tak bude ok. :palec: Jinak já teda za narození dětí nedostala nuc. :nevim: Kupuju si sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
31.8.16 20:02
@Ice79 píše:
Ahoj, tento vůbec neznám, ale jestli je ze stříbra či zlata, tak bude ok. :palec: Jinak já teda za narození dětí nedostala nuc. :nevim: Kupuju si sama. :lol:

nic.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.8.16 20:25

@Ice79 Právě nevím. Asi to bude jen chirurgická ocel. Jdu to pohledat z čeho je, ale samotný náramek stojí asi 1300 nebo tak nějak a dávat tolik za ocel je asi zbytečné když Pandora má podobné ceny, akorát dražší korálky a to je myslím stříbro pokud se nepletu, ale jistě to nevím :nevim:
Taky po ničem netoužím, ale vím, že když si nevyberu sama tak vybere něco on, bude to zbytečně předražené a nemusí se mi to líbit :lol: Ukazoval mi náušnice, které sice byly krásné, ale sama bych si je asi nekoupila a říkal, že jsou levné, že chce dražší. Stály něco přes 2 tisíce 8o :roll: Je to blázínek :roll: :srdce: Myslí to sice dobře, ale s cenou zbytečně přehání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
1.9.16 23:40

@Mexie Morellato je z kvalitní chirurgické oceli, stejný sice nemám ale mám od nich všechno od prstýnků až po náušnice a nic nečerná…a to už to mám 5 let.To bych řekla že Pandora černá, teda co vidím na ženských okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák