Morální dilema - nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.17 14:15
@Anonymní píše:
Ahoj, vždy jsem to odsuzovala, ale… Když jsem se s manželem seznámila, bylo mi náct, jemu třicet. První roky byly super, oboum nám vyhovovala četnost sexu. Poté přišli děti a nyní ho mám o dost méně než bych si přála. U mě chuť hodně vzrostla a u něj dost klesla. Sex miluji a hrozně mě to ubíjí. Chtěla bych experimentovat, zkoušet nové věci, ale on je lenivý a konzervativní. Mám své hračky, kterými si dopomáhám, ale nestačí mi to! Jako táta a chlap pro život je milionový, ale ta malá intenzita sexu mi dost vadí. Nechce se mi od něj odcházet a rozbíjet rodinu, ale sex potřebuji. Seznámila jsem se s fajn chlapem, je už pár let rozvedený, nechce se vázat a líbilo by se mu, kdyby jsme se občas sešli i za jiným účelem než je kafe. Nevěru jsem vždycky odsuzovala, ale vážně nevím, co mám dělat. To mám říct dětem, až se jeden z nás bude stěhovat, že jejich dokonalý tatínek se mnou nechtěl spát? Čekám hodně štiplavých komentářů, ale i ty mi pomohou v rozhodování.

Teoreticky to mám podobně, ale nikdy bych muže nepodvedla. Nemohla bych se mu podívat do očí, miluju ho. Takže jsem vymyslela před pár lety následující řešení.
Změnila jsem rodinné stravování. Z knedlíků, cukru, tuku a minimu ovoce a zeleniny není divu, že chlap nemá na sex pomyšlení. Už po pár týdnech zdravého stravování přestal být unavený a sex výkonost vzrostla o dejme tomu 30%. Hlídám mu pitný režim, je dost pracovitý a prostě zapomíná. Zkrátka vezmu půl litr vody, donesu mu, obměňuju, i to přineslo dejme tomu výkonost v sexu o dalších 10-20%.
Dále si ohlídám, aby spal nerušeně (děti umí rušit), samozřejmě byl oříšek aktivní pohyb, nebyl nikdy sportovní typ. Běh zavrhl, fitko taky, tak jsem naordinovala téměř každodenně dlouhou procházku, cukal se, ale nakonec jsem naočkovala děti a oni ho ukecali :lol: Zhruba po půl roce vzrostla sexuální aktivita natolik, že jsem spokojená (téměř denně a má výdrž).
Ke mě; zhubla jsem, nechala si dorůst vlasy, zpevnila tělo jak moc to jen šlo, oblékám se tak jak ho vzrušuje (pouzdrové šaty a pod…, spíš konzervativně) doma volné tričko, šortky… A můžu říct, že se mu ve 40ti zapalují lýtka jak dvacátníkovi :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
511
21.1.17 14:15

No uprimne, rozbijet rodinu je nesmysl.. Navic, pokud chces milence a sex kazdy den, stejne to nepujde. Pokud ti staci setkat se s milencem jednou tydne, tak to realne i bude.. Ale radsi bych zapracovala na vztahu s manzelem, sla s nim nekam na vikend, udelat si cas na sebe. Zkusila bych u nej kotvicnik, treba mu pomuze.. Ale asi bych se ridila rozumem a nemenila milionoveho chlapa a super tatu za sex. Za par let se muze stat, ze ani u tebe ta chut nebude tak velka a pak budes nestastna, ze si nezustala s manzelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
21.1.17 14:16

On ani není takový problém, že by sis párkrát někde Streichla mimo, o o jde spis o to, že podstupuje obří riziko, že z toho, že tě trochu tlačí libido, ale svého muže miluješ a chceš s ním být, se snadno dostaneš do fáze, kdy se zabouchnes do milence a najednou bude tvůj muž ten nejhorší, ty budeš šílené trpět a nakonec tu rodinu doopravdy rozbijes, protože ho nebudeš moct vystát.
Jsou výjimky ženy, které to zvládají ukocirovat, nezamiluji se, omezí to jen na sex, ale většina ne.

A ty tomu jdeš naproti a z ukocirovatelne situace chceš udělat neukocirovatelnou. :think: Je to jako na náledí šlapat na plyn a doufat, že přežije.
Nevím, kolik je tvému muži teď, ale možná by pomohlo vyšetření u androloga, jestli mu neklesl testosteron. Třeba by se tím ledacos vyřešilo. Dáma můžeš svou situaci konzultovat třeba v manželské poradně, třeba té nasmeruji tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
21.1.17 14:17

Ve tvé situaci bych se nevěře nebránila… nevěra je a bude… ale určitě bych zvolila na to někoho neznámého… jen je otázka zda to zvládneš psychicky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.17 14:23

Zkus si ještě jednou s partnerem promluvit a popsat mu, co cítíš. Muži tohle bohužel nevnímají a náznaky na ně (obvykle) nefungují. Chce to přímý a upřímný rozhovor o konkrétním problému.
Sama mám sice od kamarádky zkušenost, že se muž „chytí za nos“ a nějakou chvíli se frekvence zvýší, ale pak to opět zajede do starých kolejí. Potom bych na něj vyrukovala znovu a otevřeně mu řekla, že uvažuju o milenci.Je otázka, jestli bude natolik tolerantní, aby na zvoje „zálety“ přistoupil, nebo jestli zkusí nějaké stabilní řešení navrhnout sám. Těžko říct, je to muž od muže… U nich se přítel nakonec rozhodl, že bude lepší, když si najde milence. Vydrželi spolu tak další dva roky a nakonec stejně skončili každý sám…

• Citovat
  • Upravit
5508
@Anonymní píše:
@Aletheia Mluvila jsem s ním mockrát. Snažila jsem se to s ním probrat a najít řešení. Navrhovala jsem nové hračky, trojku s holkou.. O tom, že bych se vyblbla jinde, jsem se jen lehce zmínila, ale jemu všechno vyhovuje a nechce nic měnit. Jemu by stačil sex 2× do měsíce. Když jsem se neangažovala, tak ho nevyhledával i měsíc. Vždy musím být ta, která začne. A jelikož je pro něj každý den moc, tak né vždy s úspěchem. Přitom mám lepší postavu než před dětmi. Teď hodně sportuju, jím zdravě, chlapi se na mě lepí, ale on si radši pustí fotbal nebo čte zprávy… Nechci kvůli sexu rozbít rodinu, na druhou stranu je pro mě sex důležitější než jídlo.

Tak to v životě někdy dopadne, že mladý hezký holky jsou zanedbávaný svými méně chtivými partnery a starý šeredný chlapi, který by mohli pořád, nemají do čeho píchnout.
Je to o prioritách. A ty tvoje jsou divné, tvrdíš, že je pro tebe důležitější sex než jídlo, tak si to ověř, jestli si nekecáš sama sobě. Vydrž 14 dní bez jídla a 14 dní bez sexu. Co ti bude vadit víc. A pak zkus vydržet 14 dní bez dětí. Možná se ti ty priority srovnají. A vlastnoruční práce ti nestačí? Třeba před ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
@Tarinka píše:
Hele ze ty jsi takova ta skareda holka, co ted trochu zhubla, par chlapu ji zalichotilo, tak ti ruplo v bedne? :zed:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.1.17 14:27
@canaglia píše:
Tak to v životě někdy dopadne, že mladý hezký holky jsou zanedbávaný svými méně chtivými partnery a starý šeredný chlapi, který by mohli pořád, nemají do čeho píchnout.
Je to o prioritách. A ty tvoje jsou divné, tvrdíš, že je pro tebe důležitější sex než jídlo, tak si to ověř, jestli si nekecáš sama sobě. Vydrž 14 dní bez jídla a 14 dní bez sexu. Co ti bude vadit víc. A pak zkus vydržet 14 dní bez dětí. Možná se ti ty priority srovnají. A vlastnoruční práce ti nestačí? Třeba před ním?

Souhlas. Osobně si myslím, že chlap zakladatelky má větší problém než jen nechuť k sexu. Nechala ho zlenivět, totálně zpohodlnět a teď se diví. Podle mě je to typický gaučák, který to už neuhraje ani lichotkama. Zakladatelka by měla řešit příčiny, ne hned likvidovat rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
21.1.17 14:28
@Tarinka píše:
Hele ze ty jsi takova ta skareda holka, co ted trochu zhubla, par chlapu ji zalichotilo, tak ti ruplo v bedne? :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: klasika…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.1.17 14:37

Už podle toho jak píšeš je jasné, že dříve nebo později k tomu dojde, ty se stejně neudržíš, takže není co řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.17 14:41

Rozumím ti…ono většina ženských jak tu na fóru čtu to má doma nejspíš naopak. Jenže sex je sakra důležitý ve vztahu. Pokud s chlapem není domluva probírali jste to a změna žádná tak je lepší odskočit vedle a být spokojená a doma kvůli tomu také nebude dusno.Jen musíš být spokojená a opatrna aby i protějšek byl diskrétní.

• Citovat
  • Upravit
7250
21.1.17 14:42
@Anonymní píše:
@Aletheia Mluvila jsem s ním mockrát. Snažila jsem se to s ním probrat a najít řešení. Navrhovala jsem nové hračky, trojku s holkou.. O tom, že bych se vyblbla jinde, jsem se jen lehce zmínila, ale jemu všechno vyhovuje a nechce nic měnit. Jemu by stačil sex 2× do měsíce. Když jsem se neangažovala, tak ho nevyhledával i měsíc. Vždy musím být ta, která začne. A jelikož je pro něj každý den moc, tak né vždy s úspěchem. Přitom mám lepší postavu než před dětmi. Teď hodně sportuju, jím zdravě, chlapi se na mě lepí, ale on si radši pustí fotbal nebo čte zprávy… Nechci kvůli sexu rozbít rodinu, na druhou stranu je pro mě sex důležitější než jídlo.

tak mu rekni co by rikal na to, kdyby si mela milence. ze ses proste neukojena a hrabe ti z toho. narovinu mu to rekni. zadny servitky.ze jsi zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.1.17 14:45

Tvůj manžel je „miliónový“, ty ne. Rozhodně nemůžeš aspirovat na manželku roku. Ty máš mozek jinde než v hlavě. Připomínáš mi moji kamarádku, ta byla taky od nácti nevybouřená a mnoho let myslela svým rozkrokem. Sex dala nad svou rodinu. Rozbila si tak dvě manželství, v tom třetím dostala konečně rozum. Ale jak sama smutně říká, čas už nevrátí a její líto, že ublížila lidem, které miluje a milovala - trpěly tím totiž dost i její děti. Teď teprve říká, jak byla blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.1.17 14:46
@bartsch píše:
Tvůj manžel je „miliónový“, ty ne. Rozhodně nemůžeš aspirovat na manželku roku. Ty máš mozek jinde než v hlavě. Připomínáš mi moji kamarádku, ta byla taky od nácti nevybouřená a mnoho let myslela svým rozkrokem. Sex dala nad svou rodinu. Rozbila si tak dvě manželství, v tom třetím dostala konečně rozum. Ale jak sama smutně říká, čas už nevrátí a její líto, že ublížila lidem, které miluje a milovala - trpěly tím totiž dost i její děti. Teď teprve říká, jak byla blbá.
:lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.1.17 14:46

Ty woe to je zas vejvar. nechcete si vy rypalky ty kydy nechat pro jednou pro sebe nebo si je napsat do denicku? :roll: tady jak jde o neveru, tak je hned kazdej chytrej jak Salamounovo ho.no. :think: nekdo proste neni vernej no a kazdej vztah je nastavenej jinak. tak se s tim smirte a na svete pak bude lip :nevim: nekdo zije i ve 4. to je taky blbe? :nevim: boooze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí