Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia Svíčkovou sežere a pak rekne:„Mamko,“ aby mi dal najevo, ze teda na erotickou kosilku to neni a v tyhle zimě si klidne muzu vzit to flanelovy pyzamo. Mysli na moje vajecniky
, Taťka ![]()
@berry4 píše:to jsi hodně ubrala
Za rok za dva? Žena sex. dospívá před třicítkou a útlum nastává někde kolem a po 40 ce. Chlap dosahuje vrcholu někde ve 30 ti…
@Ester13 píše:
Mně to stačí
to teda nechápu… byt odmítaná a neustále to zkoušet?
Mám to podobně jako zakladatelka.
Jsem s manželem 14let, sex max 2× měsíčně, 5min akce končící jeho vyvrcholením.
Co chci nebo potřebuju já, to jej nezajímá.
A ano, taky uvažuju o milenci na sex.
Jsem ještě mladá na to, abych strávila život bez sexu.
Mluvila jsem s ním o tom 100×, nic se neděje…je prý tááák strašně unavený. Ne, nepracuje manuálně ani v žádné managerské pozici, aby trávil celé dny v práci. Má velmi dobrou pracovní dobu.
Dokonce jsem mu dala kalendář se svými sexy fotkami, prohlédl si jej a schoval do šuplíku - až mi to zabylo hodně líto.
@LadyBrigit píše:
Nebo třeba by její manžel sex častěji chtěl, ale s nějakou jinou
to je dost možné
@tronelka píše:
A proc by si ho tedy chtela zakladatelka nechavat, kdyz by mela pocit, ze o ni nestoji. Myslis, ze by pak psala, ze je to milionovej otec a chlap do nepohody? To zda ti na druhem zalezi prece nedokazujes tim, jak casto s nim spis. Navic zakladatelka pise, ze kdyby bylo na nem, tak je sexu jeste mene. Co kdyz se ten chlap snazi, aby partnerce vyhovel a proto maj ten sex aspon dvakrat mesicne.
tak to ma asi každý nastaveno… pokud mi na někom záleží, chci s ním sdílet i to fyzično..pokud o mně jako o ženu nemá zájem, tak mu na mně osobně nezáleží…možná na rodině, na dětech… nevím, jak jinak by to měl dokázat
Jste manžele a slibovali jste si v dobrém i zlém… pokud je to pro tebe nějákej zásadní problém, který je v manželových silách vyřešit, jen se mu nechce, asi vám to moc nefunguje… pokud to je nad jeho síly, tak jsi jednou něco slíbila a měla by ses toho držet… asi by byla na místě nějáká promluva, ale zase aby ti milence neschválil podle hesla : kdo orá pole mé, šetří můj pluh, abych já mohl orat jinde… ![]()
@Anonymní píše:
Mám to podobně jako zakladatelka.
Jsem s manželem 14let, sex max 2× měsíčně, 5min akce končící jeho vyvrcholením.
Co chci nebo potřebuju já, to jej nezajímá.
A ano, taky uvažuju o milenci na sex.
Jsem ještě mladá na to, abych strávila život bez sexu.
Mluvila jsem s ním o tom 100×, nic se neděje…je prý tááák strašně unavený. Ne, nepracuje manuálně ani v žádné managerské pozici, aby trávil celé dny v práci. Má velmi dobrou pracovní dobu.
Dokonce jsem mu dala kalendář se svými sexy fotkami, prohlédl si jej a schoval do šuplíku - až mi to zabylo hodně líto.
to je taky drsny toto
vubec nevim co bych delala ja. vztekala bych se jak mala ![]()
@Venetia no urcite neee tim, ze bych tady psala nebo podvadela svyho chlapa…
@tronelka píše:
Zrejme i fungujici rodina je pro tebe min, nez tvuj sexualni zivot. Vis, kazdy ma v zivote nejake nenaplnene sny. Pro nekoho je to kazdodenni sex, pro nekoho dovolena v karibiku, pro nekoho vlastni barak. Nikdo nema vse dokonale. Nekdo ma prave ty super sexualni zazitky, ale treba zas nema deti, nebo fajn chlapa. Ty sama urcujes sve priority, ale zkratka nemuzes mit vse.
naprostý souhlas!!! ![]()
@Venetia Ani ne
Ber to tak, že do třicítky většinou chlap může 3 x denně, po 3 x týdně. A ženská to začíná mít naopak ![]()
@berry4 píše:
@Venetia Ani neBer to tak, že do třicítky většinou chlap může 3 x denně, po 3 x týdně. A ženská to začíná mít naopak
to je individuální…nic takového neplatí všeobecně..
Najdi si milence když na to budeš mít žaludek.
Rodinu tím můžeš i nemusíš rozvrátit ![]()
Pohoršovat se nebudu jak ostatní. Já se vždy řídila podle sebe a názor ostatních je mi celkem u zadnice. V tvé situaci nejsem, ale když mi něco vadí a dotyčný to není schopný pochopit nebo se mnou o tom mluvit, zařídím se jinak.
Rozmysli se co chceš ty a podle toho konej.
Příspěvek upraven 22.01.17 v 17:23
@Venetia píše:
to je individuální…nic takového neplatí všeobecně..
Tak to taky netvrdím, jsou tu i maminy, co po porodu ztácí jakýkoli zájem o sex, byt´jim je klidně 21 a soulož považují pouze za věc k plození dětí.
Jsou tu chlapi, co jim ve středním věku přestřelí a najdou si o dvacet let mladší, protože mají pocit, že doma to už „není ono“,manželka nestíhá.
Já jen tak nějak uvádím obecné měřítko, jak je to tak nějak podle odborníků s tím sex. apetitem
.
Ahoj, tady zakl.
Nebudu se vyjadřovat ke komentářům, že jsem škaredka, která zhubla a díky tomu poznala něčí zájem
Je to velmi úsměvné.
K věci.
Milionový manžel to je, ovšem si musím odmyslet intimitu, které je u nás málo. Chybí mi jeho chtíč mě mít, cítit a užívat si mě. Jsme jak nejlepší přátelé nebo bratr se sestrou. Chápu, že to tu někomu stačí méně často a nedokáže se do mě vžít, ale já mám apetit velký. S tím jídlem to bylo trochu obrazné. Nemůžete mě chytat za každé slovíčko.
Kdybych si ale měla vybrat večer u svíčkové nebo sex, neváhala bych. Stejně tak je jen obrazné přirovnání ke vztahu sestry a bratra. S bráchou samozřejmě nespím nikdy.
Včera jsem na toto téma opět zavedla řeč. Po několikáté jsem mu vysvětlila, že to potřebuji a nestačí mi to. Navrhovala jsem i volný vztah, kdy by mohl každý za pevně daných podmínek o bezpečnosti spát i s jinými, ale bylo to jen samé „To už jsme řešili mockrát, chápu tě, hmmm, nevím co s tím, hmmmm, asi už půjdu spát.“ Takže klasika a nic se nevyřešilo.
Rodina je pro mě velmi důležitá. Jsem šťastná že jí mám, ale bez sexu nejsem ve své kůži. A ať si dokoupím baterky opravdu nezmiňujte, je snad obrovský rozdil mezi tou krásnou intimitou a energií, která při tom proudí. Cítít a sáhnout si na chlapa, líbat ho všude na těle a nechat se hýčkat. Přirovnala bych to k vychutnávání si sachr dortu a koukáním se jen na jeho obrázek.
Každopádně jsem velmi vděčná a děkuji za podmětné komentáře. I ty negativní. Moc se mi líbila rada o změně stravy partnera, nechání ho vyspat apod.
Také o zmíňce o bezpečnosti s možným milencem a pár dalších, které byly věcné, k tématu a nesnažily mě zesměšnit, aby si dotyčná zvedla ego.
Pokud to bude dlouhodobě na stejné vlně a manžel nebude chtít nic řešit, pokusím si najít kamarádku s výhodama. Žena mě vždy lákala a nevzniklo by u ní podezření. A i já bych neměla výčitky tak velké.
Hezký zbytek neděle.