Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ve tvé situaci bych se nevěře nebránila… nevěra je a bude… ale určitě bych zvolila na to někoho neznámého… jen je otázka zda to zvládneš psychicky.
no mozna pokazdy nekoho jinyho aby se nezamilovala. ![]()
@Bůča píše:
no mozna pokazdy nekoho jinyho aby se nezamilovala.
Tak bude mít celkem frmol, když chce sex každý den. Bude si muset vytvořit nějaký harmonogram a pořadníky.
Mě fascinuje, jak tady je každá druhá hrozně chytrá, ale když je založené téma, že žena nemá chuť na sex a manželovi dopřeje dvakrát do měsíce, tak ženskou div neukamenujete.
To je keců jak se chlapům nedivíte, že si najde milenku a půjde jinam, že by měla zajít k sexualogovi apod.
Určitě nejsem pro nevěru a rozbíjení rodiny, ale zaráží mě jak někdo může napsat, že neumí udržet svůj klín v klidu a ženskou hned opovrhovat. Každý má jiné potřeby, jiný sexuální apetit, takže vy co zřejmě mají sex jednou za 14 dní a stačí jim to a to ještě aby se neřeklo.. nedivím se, že máte ihned takový názor.
Zakladatelce přeji, aby se jejich sexuální život s manželem mnohonásobně zlepšil, je to o tom zapracovat na sobě. Určitě v manželovi i přes jeho tuším vyšší věk znovu touhu objevíte.
Milence bych ale zavrhla…
přeji hodně štěstí ![]()
@bartsch píše:
Tak bude mít celkem frmol, když chce sex každý den. Bude si muset vytvořit nějaký harmonogram a pořadníky.
@Anonymní píše:
Mě fascinuje, jak tady je každá druhá hrozně chytrá, ale když je založené téma, že žena nemá chuť na sex a manželovi dopřeje dvakrát do měsíce, tak ženskou div neukamenujete.
To je keců jak se chlapům nedivíte, že si najde milenku a půjde jinam, že by měla zajít k sexualogovi apod.
Určitě nejsem pro nevěru a rozbíjení rodiny, ale zaráží mě jak někdo může napsat, že neumí udržet svůj klín v klidu a ženskou hned opovrhovat. Každý má jiné potřeby, jiný sexuální apetit, takže vy co zřejmě mají sex jednou za 14 dní a stačí jim to a to ještě aby se neřeklo.. nedivím se, že máte ihned takový názor.Zakladatelce přeji, aby se jejich sexuální život s manželem mnohonásobně zlepšil, je to o tom zapracovat na sobě. Určitě v manželovi i přes jeho tuším vyšší věk znovu touhu objevíte.
Milence bych ale zavrhla…
přeji hodně štěstí
A proč anonym, hrdin(k)o?
Líbí se mi ty jasnovidecké kecy o tom, kdo jaký je
A ještě lepší je, že jsou to ve většině případů trefy hodně vedle
To spíš anonym má máslo na hlavě a tak se stydí podepsat ![]()
Zaklkadatelko- zkus to a uvidíš, jestli je to, co jsi potřebovala. Jen opatrně-ať neublížíš. Možná zjistíš, že to nepůjde, že to dělat nebudeš. Tady zdejšínázory neber si moc k srdci. Pravda, nevěra není správna, ale jsme lidé a máme své hříšné myšlenky. držím palce.
Chtela bych mit z pulky tvuj apetit a byly bysme spokojene obe ![]()
Ale ne chapu te i kdyz u nas je to opacne…
Mela bych obavu, ze se zamilujes do milence a pak spalis mosty. Zenske do vseho cpou city, takze i kdyz se predem domluvi na tom, ze jde pouze o sex tak do toho casem pujdou stejne srdcem.
Zkuste jit do poradny a zjistit vcrm ma manzel problem. Nema starosti v praci? Problem s erekci? ![]()
@bartsch
A jaký je rozdíl mezi anonymem a přezdívkou s infantilní profilovkou? ![]()
Zajímalo by mě z čeho jsi osoudila, že jsou to trefy vedle, ty máslo ![]()
@Anonymní píše:
@bartsch
A jaký je rozdíl mezi anonymem a přezdívkou s infantilní profilovkou?
Zajímalo by mě z čeho jsi osoudila, že jsou to trefy vedle, ty máslo
O lidech (i o těch s infantilní profilovkou) víš kulové. A navíc máš problém pochopit pravidla diskuze. ![]()
@Anonymní píše:
@bartsch
A jaký je rozdíl mezi anonymem a přezdívkou s infantilní profilovkou?
Zajímalo by mě z čeho jsi osoudila, že jsou to trefy vedle, ty máslo
Ale proč zakladatelku napadáte. Chce být anonymní, tak je. Kdo chce mít obrázek a přezdívku, má ji. Myslím, že jsou to zbytečná špičkování. Ona chtěla jen s vámi probrat svůj problém. To jste jí neumožnily, tak se nedá nic dělat. Ale neútočte na ni jen proto, že chce udělat to, co chce. Věřím, že jinak jste fajn ženské, spolehlivé mámy a manželky/přítelkyně.
Sex je velmi důležitý k životu. O tom žádná.
Ale ty si srovnej v hlavě priority.
Co je pro tebe na prvním místě?
Nevěrná a ukojená ženská?
Nebo mít rodinu? Svou rodinu?
Protože je ti jasné, že když si pořídíš milence, ak to jednou stejně praskne a ten tvůj milionový manžel tě nejspíš opustí…?
To fakt záleží na tom, co chceš.
Příspěvek upraven 21.01.17 v 17:44
Resila jsem neco velmi podobneho ale bez nevery,,, manzelovi jsem navrhla rozvod nebo otevrene manzelstvi
nechtel ani jedno. nakonec jsme se dohodli na sexu jednou do tydne.to funguje ale je to bez citu je to chladne, nelibame se pri sexu,,,
je poznat ze je to nucene.
nevim co s tim
katka
Ať si kdo chce říká co chce. Mít sex jednou za 2 měsíce je dost málo a to tu ví každá. Nejde jen o samotný sex, ale i o tu fyzickou blízkost. Dělej to prosím tak ať na to tvůj manžel nepřijde a nerozbiješ si jinak fungující rodinu. Nejsi jedinná která to tak má a na moralistky kašli. Která z nich by byla bez sexu tak jako ty- dlouhodobě.
Nemíchej tam city, to je cesta do pekel. Hlavně se chraň. Milenec většinou nespí jen s jednou.