Morální dilema - nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37507
21.1.17 18:40

…prý někomu to stačí. Možná ano, ale v průměru je to málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.1.17 18:40
@Ester13 píše:
Mně to stačí :D

Tak jsi nejspíš frigidní no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.1.17 18:43
@berry4 píše:
Tak jsi nejspíš frigidní no.

Frigidní nejsem, jen poměrně chvíli po znásilnění se člověku moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.17 18:45
@Ester13 píše:
Frigidní nejsem, jen poměrně chvíli po znásilnění se člověku moc nechce…

Je to dost specifická situace a se zakladatelkou moc společného nemá.

• Citovat
  • Upravit
37507

Supéér :lol:
Sakra sem se to nehodí… to bylo na Anonymní šikulku ve 14:15. :mavam:

Příspěvek upraven 21.01.17 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@Ester13 to je mi líto. Ovšem to být tebou, tak sem nepíšu svoji frekvenci pohl. styku, event. svůj sex. apetit. Ono to pak zní úplně jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.1.17 18:50
@berry4 píše:
@Ester13 to je mi líto. Ovšem to být tebou, tak sem nepíšu svoji frekvenci pohl. styku, event. svůj sex. apetit. Ono to pak zní úplně jinak :kytka:

Proto jsem se odosobnila a radila, jak jsem radila :) Jen jsem odpověděla, že mně to bohatě stačí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.1.17 18:52
@Mango_Lassi píše:
Je to dost specifická situace a se zakladatelkou moc společného nemá.

Však jsem jí radila, atˇ si to s „milencem“ dává, ale manžel, atˇse to nedozví. A hlavně to o používání kondomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.1.17 19:02

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
21.1.17 19:05

:think: Zase na druhou stranu. Byt stále odmítána a nepripadam si přitažlivé pro toho nejdůležitějšího se automaticky musi promítnout i do ostatních stránek společného zivota a nejsem si jista, ze by pak psala „milionový“ manzel… muze byt dobry otec, ale pak by nebyl dobry manzel. A to je pak velice težké rozhodování.
Ale o tomhle se nezmiňuje. Rika jen, ze ji vadi frekvence toho sexu. A tam si myslim, ze jde spis jen o to, si alibisticky odůvodnit nevěru.
Možná to zakladatelka spatne napsala.. zní to tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.1.17 19:06
@Mango_Lassi píše:
Nj, nikdo nemá všechno, ale pro zakladatelku je to zřejmě docela důležité. Jedna to překousne a druhá ne. Otázka priorit. Myslím, že být nechtěná nedělá dlouhodobě dobře nikomu, zejména ženské v nejlepších letech.

Ano, je to otazka priorit spojena s mirou sobeckosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.17 19:19
@Tiffany1
Psala tohle
@Anonymní píše:
@Aletheia Mluvila jsem s ním mockrát. Snažila jsem se to s ním probrat a najít řešení. Navrhovala jsem nové hračky, trojku s holkou.. O tom, že bych se vyblbla jinde, jsem se jen lehce zmínila, ale jemu všechno vyhovuje a nechce nic měnit. Jemu by stačil sex 2× do měsíce. Když jsem se neangažovala, tak ho nevyhledával i měsíc. Vždy musím být ta, která začne. A jelikož je pro něj každý den moc, tak né vždy s úspěchem. Přitom mám lepší postavu než před dětmi. Teď hodně sportuju, jím zdravě, chlapi se na mě lepí, ale on si radši pustí fotbal nebo čte zprávy… Nechci kvůli sexu rozbít rodinu, na druhou stranu je pro mě sex důležitější než jídlo.
  • Citovat
  • Upravit
4627

@tronelka No, míra sobeckosti. Kdyz vezmu v uvahu ten druhy model, byt nechtěná a připadat si nepritazliva… do jaké míry sobeckosti je únos na ta druha míra sebezapreni?
Pravdou je, ze tohle je velmi tenký led. A obě hranice velmi křehké. A do kdy to mou psychiku ovlivňuje natolik, ze to nepůsobí na chod te domácnosti a pod…
Podle me, soudit z jednoho příspěvku, hektický a velmi okrajove napsaného, to umi kazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247

Nebo třeba by její manžel sex častěji chtěl, ale s nějakou jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.17 19:22

@Tiffany1 trochu spekuluješ. Může být výborný otec, může být na něj spolehnutí, rozumově ho může vyhodnotit jako dobrého manžela. Ale sex a intimní život je základní potřeba a tu moc rozumem neovládneš

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky