Morální dilema - nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.1.17 16:28

@Tiffany1 tohle je typ ženský ze když to udělá jednou a bude se ji to líbit coz bude tak to pak bude dělat na potkání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.1.17 16:30
@elvia2 píše:
toto nemusela očekávat, myslím

tak nemohla čekat, že na tom to serveru, bude mít spřízněné duše v nevěře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.1.17 16:34

@KatkaLib tady se opakujou porad ty stejny fraze dokola :roll: jak uzkoprse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.1.17 16:36
@Bůča píše:
@KatkaLib tady se opakujou porad ty stejny fraze dokola :roll: jak uzkoprse :roll:

pouze odpovídam :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.1.17 16:37
@Bůča píše:
@KatkaLib tady se opakujou porad ty stejny fraze dokola :roll: jak uzkoprse :roll:

azké prsa opravdu nemam :P :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.1.17 16:44

@KatkaLib v pohode :nevim: mej si je jaky chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
21.1.17 16:45

@Žanetka2011 Tak co je to za typ zensky, asi nikdo z nas nepozná z jednoho příspěvku. Navic, ten psaný projev může být dost zavádějící. Ja si myslim, že to spousta lidi bere tragicky.
Třeba si uvědomí, že to za to nestálo. A sex 2× do měsíce je urcite lepší, nez ztratit rodinu. Treba ji pomuze to, aby se ji rozsvitilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.1.17 16:46
@Tiffany1 píše:
@Kobliha51 Bodejt, taky se radši naperu a na sex uz pak ani nepomyslim :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak to zase neeee. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4627
21.1.17 16:55

@Kobliha51 No uprimne… na me, kdyz manzel dela oci, tak si rikam:„Hm, to zas nebude vecere :mrgreen: " se pak cítím na vetsi vykon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. A vubec, on mi to dela taky, se nafutruje a funi a rika:“Mamko, teda, dneska žádná laska, se ani nehnu." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 16:56

@Tiffany1 to si nejsem jistá… která normální ženská prirovna sex k jidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
21.1.17 16:59

@Žanetka2011 Ja klidne… mne přináší uspokojení oboji. Mam jidlo rada :P :P :hug:. Kdyz neni sex, pomuze bilej sex :mrgreen: :kytka: :pankac:
Noooo, Zakladatelko, zkus se nadlabnout, treba to bude lepsi, nez nejakej obsourdnik, rozvedenej :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.1.17 17:03
@Tiffany1 píše:
@Žanetka2011 Ja klidne… mne přináší uspokojení oboji. Mam jidlo rada :P :P :hug:. Kdyz neni sex, pomuze bilej sex :mrgreen: :kytka: :pankac:
Noooo, Zakladatelko, zkus se nadlabnout, treba to bude lepsi, nez nejakej obsourdnik, rozvedenej :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 17:03

Tak asi jak kdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
21.1.17 17:17
@Anonymní píše:
Teoreticky to mám podobně, ale nikdy bych muže nepodvedla. Nemohla bych se mu podívat do očí, miluju ho. Takže jsem vymyslela před pár lety následující řešení.
Změnila jsem rodinné stravování. Z knedlíků, cukru, tuku a minimu ovoce a zeleniny není divu, že chlap nemá na sex pomyšlení. Už po pár týdnech zdravého stravování přestal být unavený a sex výkonost vzrostla o dejme tomu 30%. Hlídám mu pitný režim, je dost pracovitý a prostě zapomíná. Zkrátka vezmu půl litr vody, donesu mu, obměňuju, i to přineslo dejme tomu výkonost v sexu o dalších 10-20%.
Dále si ohlídám, aby spal nerušeně (děti umí rušit), samozřejmě byl oříšek aktivní pohyb, nebyl nikdy sportovní typ. Běh zavrhl, fitko taky, tak jsem naordinovala téměř každodenně dlouhou procházku, cukal se, ale nakonec jsem naočkovala děti a oni ho ukecali :lol: Zhruba po půl roce vzrostla sexuální aktivita natolik, že jsem spokojená (téměř denně a má výdrž).
Ke mě; zhubla jsem, nechala si dorůst vlasy, zpevnila tělo jak moc to jen šlo, oblékám se tak jak ho vzrušuje (pouzdrové šaty a pod…, spíš konzervativně) doma volné tričko, šortky… A můžu říct, že se mu ve 40ti zapalují lýtka jak dvacátníkovi :mrgreen: :mrgreen:

Zakladatelko, tady bych se inspirovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.1.17 17:18

Všeobecně platí pravidlo, že ten s vyšším apetitem se má přizpůsobit tomu s apetitem menším. Pokud Ti ale nestačí onanie a nehodláte navštívit pomoc, a řešení vidíš v milenci, OK. Nesouhlasím s tím, ale jsou to Tvé potřeby. Jen si dej bacha, atˇ to manžel nezjistí, nezaslouží si to. A prosím TRVEJ na kondomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí