Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všeobecně platí pravidlo, že ten s vyšším apetitem se má přizpůsobit tomu s apetitem menším. Pokud Ti ale nestačí onanie a nehodláte navštívit pomoc, a řešení vidíš v milenci, OK. Nesouhlasím s tím, ale jsou to Tvé potřeby. Jen si dej bacha, atˇ to manžel nezjistí, nezaslouží si to. A prosím TRVEJ na kondomu.
Hele dám ti na to jeden praktický pohled, který si ty asi tak úplně neuvědomuješ.
Dobře, dejme tomu že máš tak horkou frndu že se rozvedete. To je OK. Ale co teď? To si budeš brát ty nabíječe domů ke spícím dětem? Ty si neuvědomuješ že jako samostatná jednotka se budeš muset víc otáčet, už nebude žádné: Miláčku, vyzvedni děti ve školce. Ale budeš lítat jak hadr na holi. A ono na ten každodenní sex nebude možná ani tolik energie. Nebude ti nikdo pomáhat s uspáváním, krmením. Všechno to bude jenom na tobě. A pak budeš sedět sama doma, na tom stejným gauči a nemít energii na nic.
Chlap se nasere a bude si děti brát jednou za dva týdny na víkend jinak budou tvoje, stále, neustále. I kdyby byla řada milenců tak prostě nebudeš mít zcela reálně tolik prostoru, financí a času jako máš teď.
To už nezní tak skvěle jako soulož každý den, že?
Děvče zlatý, ty jsi tady nova, vid? Nech to tady smazat a UTIKEJ FORRESTE, UTIKEJ ![]()
@Aletheia Podle me ale nemluvila o rozvodu. Chce svuj zivot zanechat, jak je a občas si vedle zaskotacit.
A řeší jenom svoje svedomi…
Za předpokladu, ze to ustoji a opravdu se nikdo nic nedozví, je příspěvek podle me zbytecny…
Tim neříkám, ze souhlasim, jen rikam, ze Zakladatelka se zmiňuje jen o nevěře, kterou nehodlá nikde přiznávat.
Nesouhlasím, protoze to riziko je moc velké pri tvrzení, ze ma milionoveho chlapa.
Kdyby ji rezal nebo mel radši nez sex pivo, tak reknu:„Uzivej, dokud to jde.“ Takhle jsi na tenkým ledě a blbcu je kolem hromada, toho normálního uz budes těžko hledat.
Ale jak rikam, za předpokladu, ze to bude, jak ty si myslis, budes bojovat jen se svým svědomím a tvoje svedomi bude hledat chyby u toho druhého, aby si obhajilo vlastni počínání. Takze to vztahu moc neprospeje. ![]()
@Jitusee píše:
Děvče zlatý, ty jsi tady nova, vid? Nech to tady smazat a UTIKEJ FORRESTE, UTIKEJ
@Jitusee píše:
Děvče zlatý, ty jsi tady nova, vid? Nech to tady smazat a UTIKEJ FORRESTE, UTIKEJ
@Aletheia píše:
No, a proto si mají lidé ujasnit všechno, i sexuální preference, než začnou plodit lidi. Ty jsi teď ve fázi kdy chce experimentovat, to má každý. Nebude to trvat věčně. Ale jestli se ti kvůli tomu chce trhat rodinu. Jdi do toho ale neházej to na toho chlapa. Ten za tvoji nevybouřenost nemůže.Kdyby jsi byla s to a měla koule tak si s ním o tom promluvíš, třeba by souhlasil že sex budeš mít i jinde ale rodina budete (dost často to tak funguje). Ale ne, raději to zatajuješ a hodláš rozbít rodinu, ví aspon tvůj muž proč? Nebo ani to jsi mu neřekla?
Je to smutný, u někoho rozbije rodinu krize středního věku, u jiného jeho nevybouřenost. Jenže ta může být za rok, dva pryč. Ale manžel už se těžko bude vracet… Udělej jak myslíš ale chudák chlap. Dala jsi tomu šanci? Mluvíš s ním o tom OTEVŘENĚ? Ne jenom: Já chci sex?
Za rok za dva? Žena sex. dospívá před třicítkou a útlum nastává někde kolem a po 40 ce. Chlap dosahuje vrcholu někde ve 30 ti…
@berry4 Jako, ze Taťka uz je za zenitem??
No, tak to potes koště…
.
![]()
@Anonymní píše:
@Aletheia Mluvila jsem s ním mockrát. Snažila jsem se to s ním probrat a najít řešení. Navrhovala jsem nové hračky, trojku s holkou.. O tom, že bych se vyblbla jinde, jsem se jen lehce zmínila, ale jemu všechno vyhovuje a nechce nic měnit. Jemu by stačil sex 2× do měsíce. Když jsem se neangažovala, tak ho nevyhledával i měsíc. Vždy musím být ta, která začne. A jelikož je pro něj každý den moc, tak né vždy s úspěchem. Přitom mám lepší postavu než před dětmi. Teď hodně sportuju, jím zdravě, chlapi se na mě lepí, ale on si radši pustí fotbal nebo čte zprávy… Nechci kvůli sexu rozbít rodinu, na druhou stranu je pro mě sex důležitější než jídlo.
Zrejme i fungujici rodina je pro tebe min, nez tvuj sexualni zivot. Vis, kazdy ma v zivote nejake nenaplnene sny. Pro nekoho je to kazdodenni sex, pro nekoho dovolena v karibiku, pro nekoho vlastni barak. Nikdo nema vse dokonale. Nekdo ma prave ty super sexualni zazitky, ale treba zas nema deti, nebo fajn chlapa. Ty sama urcujes sve priority, ale zkratka nemuzes mit vse.
@tronelka píše:
Zrejme i fungujici rodina je pro tebe min, nez tvuj sexualni zivot. Vis, kazdy ma v zivote nejake nenaplnene sny. Pro nekoho je to kazdodenni sex, pro nekoho dovolena v karibiku, pro nekoho vlastni barak. Nikdo nema vse dokonale. Nekdo ma prave ty super sexualni zazitky, ale treba zas nema deti, nebo fajn chlapa. Ty sama urcujes sve priority, ale zkratka nemuzes mit vse.
Přesně tak. ![]()
Sorry, ale opravdu si myslíte, že je v pořádku mít sex 2× měsíčně? Je normální si připadat jako sexuální loudil, nabízet se chlapovi a pořád být ta, která projevuje iniciativu? Koho z vás by to dlouhodobě bavilo? Podle mě milenec byl jen otázka času.
@Mango_Lassi píše:
Sorry, ale opravdu si myslíte, že je v pořádku mít sex 2× měsíčně? Je normální si připadat jako sexuální loudil, nabízet se chlapovi a pořád být ta, která projevuje iniciativu? Koho z vás by to dlouhodobě bavilo? Podle mě milenec byl jen otázka času.
Mně to stačí ![]()
@Mango_Lassi píše:
Nic uzasneho to zrejme neni, ale jak pisu vyse nikdo nema vse a pokud ma zakladatelka milionoveho chlapa, kterej umi obstarat i deti musi dat na misky vah, co je ochotna obetovat, zda jeho a idealni zazemi s kompletni rodinou pro jejich deti, nebo svou predstavu o sexu. Je to kruty, ale je to tak.
@tronelka píše:
Nic uzasneho to zrejme neni, ale jak pisu vise nikdo nema vse a pokud ma zakladatelka milionoveho chlapa, kterej umi obstarat i deti musi dat na misky vah, co je ochotna obetovat, zda jeho a idealni zazemi s kompletni rodinou pro jejich deti, nebo svou predstavu o sexu. Je to kruty, ale je to tak.
Nj, nikdo nemá všechno, ale pro zakladatelku je to zřejmě docela důležité. Jedna to překousne a druhá ne. Otázka priorit. Myslím, že být nechtěná nedělá dlouhodobě dobře nikomu, zejména ženské v nejlepších letech.