Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
27.8.17 07:44

@molik určitě si musi zvyknout na nový prostor. Ale určitě si ho hladce a mluvte na něj. Zkustě mu dát kus větvičky z ovocného stromů na broušení a kousání. NAše morčata mela vždy nejraději listy z pampelišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.8.17 07:52

@Tarjei Děkuji :kytka: ja věděla, že se bude bát, že to bude chtít čas, ale když to člověk vidí naživo, víc to řeší a bojí se :-)

@stampulka Díky :kytka:
A jak často dáváte větvičky? Nejraději z jabloně?

A dáváte třeba i hrozno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.8.17 07:57

@molik hrozno tak jednu kuličku vic ne, nadyma a je pekelne sladky, stejne jako jablicko davat vyjimecne a jen malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.8.17 07:58

@molik vetve jsou fajn ale ne nutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.8.17 07:59

@Tarjei už nevím co bych, abych ho nalákala na jídlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.8.17 08:00

@molik hlavne klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.8.17 08:01

@Tarjei no jo, bude líp, já vím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.8.17 10:08
@molik píše:
@Tarjei no jo, bude líp, já vím :D

Je krásný ;) Dejte mu čas, je vyvalený z té změny. Zvykne si, ale jděte na něj pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 11:20
@molik píše:
Ahoj holky :mavam: tak už máme prďolku od včerejška doma, ale dělá mi starost :,( včera v přenosce když jsme ho vezli autem pobíhal, baštil, a když je doma v kleci tak je pořád na stejném místě, kam ho položíme, tam je, nepohne se, jíst nechce, když ho vytáhneme ven, že by se třeba proběhl, tak to je to samé :( nevím jestli vůbec spinkal, co jsem se šla v noci podívat, pořád koukal… v králíkárně byl s dalšíma třema, tak mu je asi smutno, je teda lepší ho brát z klece, ať není sám a co chvilku se s ním pomazlit, nebo ho tam raději nechat? Je mi ho líto, když ho tam pořád vidím sedět na jednom místě :( :think:Příspěvek upraven 27.08.17 v 06:49

No, já bych si ho brala do ruky, třeba se může cítit sám. A nebo třeba mohl mít trauma, ale to e mi nezdá p, když před tím papal a tak. já jsem měla křečcici a ta měla trauma, protože byla pokousaná, a potom se jí tam dostal infece a zemřela. Možná sepse. Možná że byl v šoku z tý změny, to bude asi ono. Oni ta zvířátka změny fakt rády nemají. At se to brzo z lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 11:23
@molik píše:
@Tarjei tak to jsme udělali chybu, včera jsme ho měli několikrát v ruce a v noci když jsem viděla, že nespí, tak jsem si ho vzala k sobě, zavrtala jsem ho do deky, mluvila na něj a hladila ho, říkala jsem si, ať mu není smutno, když je sám a byl zvyklý na společnost :DA nevím, čím mu podstrojovat, aby jedl, mrkev nechce, ani jablko, salat, papriku…

To muselo být roztomilý. Taky mám ted křečka u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.8.17 11:24

@DzungaracekChlupacek morce je o dost jiny zvire nez krecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 11:31
@Tarjei píše:
@DzungaracekChlupacek morce je o dost jiny zvire nez krecek.

Já vìm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.8.17 18:41

@Tarjei tak už baštíme :) ještě jeden dotaz ohledně množství jídla, kolik jídla denně? Dala jsem malou hrstku granuli, z těch si zobnul asi 5 granulek, trošku sena, ale jinak měl třetinu papriky, malý list ledového salátu a asi 7 větších listů pampelišky, je to tak akorát? Ať ho neprezirame, vypadá, že by toho zbodl i víc… :think: a dáváte dvakrát denně, nebo mají jídlo celodenne? Četla jsem, ze je lepsi dat ráno suchou stravu a večer zeleninu…

@bartsch Díky, je rozkošný :srdce:

Příspěvek upraven 27.08.17 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.8.17 18:48
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.8.17 09:35

@molik :lol: no vida. Seno muze neomezene. V podstatě taky ty pampelišky ale ja treba zeleny cerstvy nedavala temer vubec, morcule pak hodně curaly a kydat jsem musela často desne.
Zeleninu staci rano a vecer, v mnozstvi cca pul mrkve…proste mu dej a co nesezere odeber a uvidis to vhodny mnozstvi.
Granule staci fakt trochu, pol. lzice na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný