Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
27.11.17 12:41

@Tarjei Narodili se v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.11.17 12:43

@Halka jasne. No proste dospivaj a asi je presla nejzravejsi faze. Nejspis uz ted tolik nelitaj po kleci a nevyhazujou zadkama jako kdyz byli mladsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
27.11.17 12:45

@Tarjei Pergola je chráněna ze tří stran, jsou v rohu, králíkárna stojí na paletě, průvan tam není.
Mají tuto:
 http://www.zoohit.cz/esearch.htm#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.11.17 12:52

@Halka jasne, no proste to tam nesmi protahovat. To je pak raz dva ryma a ta u morcat nelecena konci zapalem plic a smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
27.11.17 15:02

A jak velkou zimu tedy morčata pohodlně vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.11.17 15:16

@Halka v dobre zatepleny morcatarne zvykany od tepla temer jakykoliv mrazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.11.17 18:43

@Halka Tu pražskou určitě v pohodě. Ale mají zateplený menší domeček, aby si ho vyhřály, a ještě igelit přes celou klec (jako se normálně zazimujou králíkárny). Plus se jim musí kontrolovat voda a do doupěte jim dávám hodně sena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.12.17 19:27

Ahoj, prosím můžete mě poradit, co to morče trápí? Na veterinu na stěry půjdeme bohužel až zítra. Mám strach, že by to mohl být svrab… Co s tím můžu udělat? Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.17 19:36
@El-Brno píše:
Ahoj, prosím můžete mě poradit, co to morče trápí? Na veterinu na stěry půjdeme bohužel až zítra. Mám strach, že by to mohl být svrab… Co s tím můžu udělat? Děkuji za radu

Mohl by to být svrab (nebo i jiní parazité), nebo dermatitida (zánět kůže), ale je více pravděpodobné, že to bude svrab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.12.17 21:46
@DzungaracekChlupacek píše:
Mohl by to být svrab (nebo i jiní parazité), nebo dermatitida (zánět kůže), ale je více pravděpodobné, že to bude svrab.

Děkuji, bohužel je to i můj tip… Zítra valí mamka s malou na veterinu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
18.12.17 22:12

Spis to bude plisen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
19.12.17 10:06

S velkou pravděpodobností to je plíseň, u svrabu ma morce hotovy krece jak ho to svedi. Tohle vypada fakt jako plisen. Myjte si ruce, muze byt prenosne na lidi. Dostanete masticku nebo Imaverol ke koupelim.
Kdyby to byl svrab, coz si nemyslím, bude to na asi tri injekce. Ani jeden z druhu svrabu ktery morcata mivaj se na lidi neprenasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.18 21:57

Druhé morče

Ahoj holky,

chtěla bych požádat o radu. Dostalo se k nám morčátko ( respektive jsme ho zachránili, ale to tady nechci řešit) samička - už dospělá. Je hodně plachá. Myslíte, že by bylo vhodné jí koupit jako společnost druhou samičku? Zkrátka aby jí nebylo smutno a tak :nevim: Máte někdo zkušenost s koupí morčátka k již dospělému prvnímu? díky

P. S. Klec máme velkou a nemám problém koupit i větší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.1.18 22:00

@StaráZnámá urcite ji bude lip s druhou samickou. Otazka je zda k ni poridit mlade nebo dospelou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.18 22:02

@Tarjei no právě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat