Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
10.3.18 21:45

1. Hlavne ne ze zverimexu, jsou z mnoziren
2. Jsou to cuy, dalmatin a neni to rozeta
3. Pockala bych tak 2 roky protoze jsem jako mala dostala morce v 5 letech a zacala jsem se o nej starat az po 6 letech! Mamka se o nej se sestrou starali a do ted si to vycitam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.3.18 21:54

@MaxPes ja se o morcata dokazala v pohode postarat uz v sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.18 21:59
@Tarjei píše:
@MaxPes ja se o morcata dokazala v pohode postarat uz v sedmi.

Ale me bylo 5 a t o je rozdil nemyslis?

• Citovat
  • Upravit
9148
10.3.18 22:01
@Anonymní píše:
Ale me bylo 5 a t o je rozdil nemyslis?

Pisu to jako ilustraci toho, ze vse je individuální. V deseti letech jsem bezne venčila psa. Nekdo by to dal driv, nekdo pozdejs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.3.18 22:02

A co si jako vycitas? Pokud bylo o morce postaráno, nevidím duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.18 09:27
@MaxPes píše:
1. Hlavne ne ze zverimexu, jsou z mnoziren
2. Jsou to cuy, dalmatin a neni to rozeta
3. Pockala bych tak 2 roky protoze jsem jako mala dostala morce v 5 letech a zacala jsem se o nej starat az po 6 letech! Mamka se o nej se sestrou starali a do ted si to vycitam!

Takže doporucuješ nechat morče z mnozirny ve zverinexu6, kde nejspíš skončí jako krmení? Já tedy radši měla všechny morčata že zverimexu a doprala jim pěkný život.

A tedy nepřijde mi divné, že se o morče primárně starají rodiče. Takže nic, co by si měl člověk vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.18 13:04
@Tarjei píše:
Pisu to jako ilustraci toho, ze vse je individuální. V deseti letech jsem bezne venčila psa. Nekdo by to dal driv, nekdo pozdejs.

Ja psa vencila uz asi v 7 letech a v 10 jsem s nim chodila delsi prochazky (5km?) pak i nocni (22 h?). Vidis, kazdy to ma jinak ja se o psa starala drivv, o morce dyl a tys to mela opacne

• Citovat
  • Upravit
14
11.3.18 13:26

@lucenka zvirata v mnozirnsch maji hlad a zizen, propadavji jim nozicky, jsou namacli v malych klickach a mnoho dalsich! Chcete aby to pokracovalo?! Ano, chapu, ze nnekdo nechce aby morcw nebo jine zvire skoncilo jako potrava, ale co by delal ten had?! Ten taky potrebuje jidlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.18 13:54
@MaxPes píše:
@lucenka zvirata v mnozirnsch maji hlad a zizen, propadavji jim nozicky, jsou namacli v malych klickach a mnoho dalsich! Chcete aby to pokracovalo?! Ano, chapu, ze nnekdo nechce aby morcw nebo jine zvire skoncilo jako potrava, ale co by delal ten had?! Ten taky potrebuje jidlo!

pokračovat to bude stejně… tomu nezabráníš. Takže radši pomůžu zdravému jedinci k nám domů, kde se má dobře.

• Citovat
  • Upravit
14
11.3.18 15:00

@lucenka nene kdyz ty zvirata nebudes kupovat tak to nebude pokracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.18 15:05
@MaxPes píše:
@lucenka nene kdyz ty zvirata nebudes kupovat tak to nebude pokracovat

naivní představa… nebo myslíš, že všichni lidi budou kupovat morčata jen u chovatelů (tzn. i morčata určená na krmení)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.18 15:48

@lucenka na nejakym bazosu jsou i morcata na zkrmeni ale kdyz se proste prestanou jist tak to bude mnohem lepsi. Mozna to je naivni ale mozna to i tak jednou bude

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.3.18 15:55
@Anonymní píše:
@lucenka na nejakym bazosu jsou i morcata na zkrmeni ale kdyz se proste prestanou jist tak to bude mnohem lepsi. Mozna to je naivni ale mozna to i tak jednou bude
:mrgreen: :mrgreen: a nechceš zakázat i třeba indiánům, aby jedli morčata? :think:
  • Citovat
  • Upravit
24798
11.3.18 16:34

Morče „na zkrmení“ je myšleno třeba pro ty hady/jiné masožravce. Ti taky musí jíst :nevim:
Morčata na maso pro lidi - jaký je rozdíl mezi morčetem a králíkem? Vlastně mezi morčetem a jakýmkoli jiným lidmi běžně konzumovaným zvířetem?

Ale morče na mazlíka bych taky kupovala jen od chovatele, už proto, že je zvyklé na lidi a kontakt, menší riziko nějakých onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.3.18 06:47

@Pipet konecne nekdo to chape :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie