Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
1. Hlavne ne ze zverimexu, jsou z mnoziren
2. Jsou to cuy, dalmatin a neni to rozeta
3. Pockala bych tak 2 roky protoze jsem jako mala dostala morce v 5 letech a zacala jsem se o nej starat az po 6 letech! Mamka se o nej se sestrou starali a do ted si to vycitam!
@MaxPes ja se o morcata dokazala v pohode postarat uz v sedmi.
@Anonymní píše:
Ale me bylo 5 a t o je rozdil nemyslis?
Pisu to jako ilustraci toho, ze vse je individuální. V deseti letech jsem bezne venčila psa. Nekdo by to dal driv, nekdo pozdejs.
A co si jako vycitas? Pokud bylo o morce postaráno, nevidím duvod.
@MaxPes píše:
1. Hlavne ne ze zverimexu, jsou z mnoziren
2. Jsou to cuy, dalmatin a neni to rozeta
3. Pockala bych tak 2 roky protoze jsem jako mala dostala morce v 5 letech a zacala jsem se o nej starat az po 6 letech! Mamka se o nej se sestrou starali a do ted si to vycitam!
Takže doporucuješ nechat morče z mnozirny ve zverinexu6, kde nejspíš skončí jako krmení? Já tedy radši měla všechny morčata že zverimexu a doprala jim pěkný život.
A tedy nepřijde mi divné, že se o morče primárně starají rodiče. Takže nic, co by si měl člověk vyčítat.
@Tarjei píše:
Pisu to jako ilustraci toho, ze vse je individuální. V deseti letech jsem bezne venčila psa. Nekdo by to dal driv, nekdo pozdejs.
Ja psa vencila uz asi v 7 letech a v 10 jsem s nim chodila delsi prochazky (5km?) pak i nocni (22 h?). Vidis, kazdy to ma jinak ja se o psa starala drivv, o morce dyl a tys to mela opacne
@lucenka zvirata v mnozirnsch maji hlad a zizen, propadavji jim nozicky, jsou namacli v malych klickach a mnoho dalsich! Chcete aby to pokracovalo?! Ano, chapu, ze nnekdo nechce aby morcw nebo jine zvire skoncilo jako potrava, ale co by delal ten had?! Ten taky potrebuje jidlo!
@MaxPes píše:
@lucenka zvirata v mnozirnsch maji hlad a zizen, propadavji jim nozicky, jsou namacli v malych klickach a mnoho dalsich! Chcete aby to pokracovalo?! Ano, chapu, ze nnekdo nechce aby morcw nebo jine zvire skoncilo jako potrava, ale co by delal ten had?! Ten taky potrebuje jidlo!
pokračovat to bude stejně… tomu nezabráníš. Takže radši pomůžu zdravému jedinci k nám domů, kde se má dobře.
@lucenka nene kdyz ty zvirata nebudes kupovat tak to nebude pokracovat
@lucenka na nejakym bazosu jsou i morcata na zkrmeni ale kdyz se proste prestanou jist tak to bude mnohem lepsi. Mozna to je naivni ale mozna to i tak jednou bude
@Anonymní píše:
@lucenka na nejakym bazosu jsou i morcata na zkrmeni ale kdyz se proste prestanou jist tak to bude mnohem lepsi. Mozna to je naivni ale mozna to i tak jednou bude
Morče „na zkrmení“ je myšleno třeba pro ty hady/jiné masožravce. Ti taky musí jíst ![]()
Morčata na maso pro lidi - jaký je rozdíl mezi morčetem a králíkem? Vlastně mezi morčetem a jakýmkoli jiným lidmi běžně konzumovaným zvířetem?
Ale morče na mazlíka bych taky kupovala jen od chovatele, už proto, že je zvyklé na lidi a kontakt, menší riziko nějakých onemocnění.