Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
21.9.18 19:58

Posilam foto cumaku vypada to fakt divne nevim co s tim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.9.18 20:25

To vypada na plisen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.9.18 20:29

NO :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
21.9.18 22:57

@lisounek Podle fotky celkem jasná plíseň, kupte si volně prodejnou maspičku na plíseň například canesten, místo nejprve vyčistěte roztokem betadiny, nebo hypermangánu a mažte, idelně používejte rukavice. Plíseň je přenosná i na lidi. Případně zajděte rovnou k veterináři, který Vám může dát silnější mast/šampon na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.9.18 07:25

Plisen. Sama nezmizí ale rozleze se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.18 08:16

Takze vydezinfikovat a pote muzu treba Imazol? Ten mam doma no a muzu hned pouzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.9.18 08:29

@lisounek imazol je spis na mokvavy infekce. Tohle chce treba Mykoseptin, ten maj v lekarne, mazat lokalne …nebo Imaverol, v nem se koupe ale to maj akorat na veterine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.18 08:36

A je nutna veterina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.9.18 09:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 18:26

Ahoj holky. :mavam: Chovaly jste někdo saténová morčata? Hrozně moc se mi líbí, ale četla jsem, že někdy mívají tu Osteodystrofii. Máte s tím zkušenosti? Prý je to ted už docela vyjímečné, ale i tak… Tak pokud máte zkušenost, sem s ní. Díky předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.10.18 20:53

@měsíční svit ta vzniká hlavne kdyz maj dva saténi mlady. Jinak je to velmi vzacny. Sateni jsou jinak takoví drobnější ale ta srst je krasna no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 21:13

@Tarjei Díky. To jsem také četla, asi je tedy potřeba zjitit původ při koupy. Což z chovné stanice by snad neměl být problém. No právě, jsou krásný! A nevíš jestli se dožívají tak nějak podobně jako obyčejná morčátka, nebo jsou celkově víc choulostiví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.10.18 21:27

@měsíční svit no jasne, chovky mivaj mimina uz na netu s rodicema. A zodpovědnej chovatel neni hovado. Odkud jsi? Ze bych někoho doporucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.10.18 08:31

Morce nejí

Ahoj holky :)
Prosim o radu, od vcerejska nam nas morcak moc nechce jíst. Jen tak do vseho trosku dobne, seno nechava, granule i zeleninu taky, jestli pije nejak nedokazu poznat. Ale je čilý, vcera se probehl. Tak nevim co s tim, veterina? :nevim: noc spatneho urcite nesnedl, průjem nema, tak nevim, jestli zuby… jedine co bylo jinak, tak jsem mu dala pred par dny kousek trvdeho chleba, tal ze by mu nesedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 08:38

@Tarjei Středočechy. To bys byla moc hodná. Já jsem se zatím koukala na chs Diamant, ale momentálně v nabídce žádné nemají, jen rozetky. Já bych chtěla hladké, ty mám nejraději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný